~PRENSES~
Romantizmin Delisi
Bencede gayet ilgilisin orayada yarar sağlayacağını ve infetuateye yardımcı olacağını düşünüyorum bendende +++ cnm
bu yorumdan sonra bana düşen +++++++++++infatuate' Alıntı:her teldene ilgilisin, bana yardımcı olabileceğine inanıorum, bolşans..
+1
Gєηco' Alıntı:heR teLden bölümünDe konu sayısına bakaRak oy kuLLanmak biRaz ne bileyim uygun değil gibime geliyoR..
bence o bölümün iyi bir politika siyasetten ve geRçekten iyi bir bilgiye sahip oLan
bir kişiye ihtiyacı vaR.. önüne geLen heR telDene konu açıyor.
konunun içeriği heR şekiLde tartışmaya sürüklüyoR.
bu taRtışmaları yaşatmayacak biri oLursa daha iyi olur kanaatindeyim oy kullanmıycam hayıRlısı..
infatuate' Alıntı:haklısın konu sayısına bakılarak değil açtığı konuların kalitesine bakılarak oy kullanılmalı bencede, bu forumda bulunan çoğu kişinin bi çok şeyden haberdar olduğunu we zeka sewilerinin yeteri derecelerde olduğunu düşünüorum, forumda bi çok bölüm war o bölümlere açılması gereken konuların her teldene açıldığında we bunun ilgili konuya taşınması gerektiğine karar wermek için yada konunun tartışma yaratacağını anlamak ya da ya da diğer wsler için ortalama bi zeka yeterli, einstain zekasına ihtiyacımız yok,
anlatmaya çalıştığım forumda bulunan herkesin belli bi kapasitede olduğu, bilgi we kültürden bahsederken neyi anlatmaya çalıştığını ben anlayamadım ..