her telden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede gayet ilgilisin orayada yarar sağlayacağını ve infetuateye yardımcı olacağını düşünüyorum bendende +++ cnm:)

+1 umarım orayı adam edersin

infatuate' Alıntı:
her teldene ilgilisin, bana yardımcı olabileceğine inanıorum, bolşans..
+1
bu yorumdan sonra bana düşen +++++++++++

bol şans....

benden de +1001

heR teLden bölümünDe konu sayısına bakaRak oy kuLLanmak biRaz ne bileyim uygun değil gibime geliyoR..
bence o bölümün iyi bir politika siyasetten ve geRçekten iyi bir bilgiye sahip oLan
bir kişiye ihtiyacı vaR.. önüne geLen heR telDene konu açıyor.
konunun içeriği heR şekiLde tartışmaya sürüklüyoR.
bu taRtışmaları yaşatmayacak biri oLursa daha iyi olur kanaatindeyim oy kullanmıycam hayıRlısı..

Gєηco' Alıntı:
heR teLden bölümünDe konu sayısına bakaRak oy kuLLanmak biRaz ne bileyim uygun değil gibime geliyoR..
bence o bölümün iyi bir politika siyasetten ve geRçekten iyi bir bilgiye sahip oLan
bir kişiye ihtiyacı vaR.. önüne geLen heR telDene konu açıyor.
konunun içeriği heR şekiLde tartışmaya sürüklüyoR.
bu taRtışmaları yaşatmayacak biri oLursa daha iyi olur kanaatindeyim oy kullanmıycam hayıRlısı..

haklısın konu sayısına bakılarak değil açtığı konuların kalitesine bakılarak oy kullanılmalı bencede, bu forumda bulunan çoğu kişinin bi çok şeyden haberdar olduğunu we zeka sewilerinin yeteri derecelerde olduğunu düşünüorum, forumda bi çok bölüm war o bölümlere açılması gereken konuların her teldene açıldığında we bunun ilgili konuya taşınması gerektiğine karar wermek için yada konunun tartışma yaratacağını anlamak ya da ya da diğer wsler için ortalama bi zeka yeterli, einstain zekasına ihtiyacımız yok,
anlatmaya çalıştığım forumda bulunan herkesin belli bi kapasitede olduğu, bilgi we kültürden bahsederken neyi anlatmaya çalıştığını ben anlayamadım ..

bölüm mod'u ok demiş bana pek düşmez ama

ben hiç saygısızlığını görmedim ve online görüyorum genelde

benden +++

infatuate' Alıntı:
haklısın konu sayısına bakılarak değil açtığı konuların kalitesine bakılarak oy kullanılmalı bencede, bu forumda bulunan çoğu kişinin bi çok şeyden haberdar olduğunu we zeka sewilerinin yeteri derecelerde olduğunu düşünüorum, forumda bi çok bölüm war o bölümlere açılması gereken konuların her teldene açıldığında we bunun ilgili konuya taşınması gerektiğine karar wermek için yada konunun tartışma yaratacağını anlamak ya da ya da diğer wsler için ortalama bi zeka yeterli, einstain zekasına ihtiyacımız yok,
anlatmaya çalıştığım forumda bulunan herkesin belli bi kapasitede olduğu, bilgi we kültürden bahsederken neyi anlatmaya çalıştığını ben anlayamadım ..

farKındaySAn kimsenin zeKasınDan fLn bahsetmeDim..
jeweL kaliteli bir user oLduğu beLLi eğer başka bir Bölüm isteseydi
oyumu + oLarak kullanıcaktım.. ama heR teLden geRçekten aktiFlik ve tecrübe isteyen biR bölüm.. şimDi ortadoğu sorunu ilE bir baŞlık açıLdı.. ve konu tartışmaya gidiyoR..
mod hemen o konuyu kapatırSa veya ona bir neden gösterecek kabiliyet yokSA bu onun
zekasının düşük olduğu değil okuyup öğrenmemisnden kaynaklanan bir sorunduR..
diyeceksinki okuyup okumadığını yada bilip bilmediğini neReden biliyoRsun..
aRkadaş beLki çok iyi bilgilere sahip beLkide benden daha fazLa şey biliyoR.
ama bunu Foruma yansıtmadığı takdiRde.. ben onun haKKında bu şekİLde düşünürüm
Jewel umarım yanLış anlamıyorsundur beni...
ben o böLümün bir pointir gibi biR firatay gibi everestmc gibi chief gibi elemanLara ihtiyacı vaR...

Bence Yapabilirsin Destekliyorum...+1

herkese olumlu olumsuz oyları için teşekkür ederim ama black yeniden aday oldu ve ben daha öncede sölediğim gibi o yeniden aday olursa çekilirim die o yuzden geri çekilmek istiyorum o benden daha çok hakkedio =)

konunun kapatılmasını rica ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri