Her Telden BÖl. Mod Adayıyımm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demilles

New member
Reaction score
0
Başlıktada dediğim gibi Her Telden Bölümüne mod adayıyım biliyorum bölümün modları var ama en çok konu açılan yerde orası biliyorsunuz. Ben chamfer ve ifritin üzerindeki
yük birazda olsun almak istiyorum bölümü biraz daha düzenlemek istiyorumm zaten hemen hemen hepiniz benim paylaşımlarımı
biliyorsunuz.... günün 16 saati online oluyorumm... :)

Takdir Sizden Karar Yönetimden

Sana karşı bir oy kulanma meselesinden değil ama kural gereği bir bölüme en fazla iki mod o yüzden bence gereksiz bir konu :)

Hakkında hayırlısı olsun demilles..!Karar Yönetimin..!

Sevencloves' Alıntı:
Sana karşı bir oy kulanma meselesinden değil ama kural gereği bir bölüme en fazla iki mod o yüzden bence gereksiz bir konu :)

bence gereksiz bir konu değill demilles demiş zaten 2 kişi var diye ama yardım edim demişş demilles olursa oraya modlardan birinin bölümden fedakarlık etmesi gerekir bence oda chamfer çünkü başka bölümlerde de modluğu var yanlış anlama olmasın sahipsiz birazz bölüm chamfer işleri yoğun hepp bu aralar ifrit de fazla onlien olamıyorr o bölümde konuları hep s.mod lar kapatıyorr düzenliyorr

kendi düşümcemdirr

demillesi herkes biliyor zaten boş yere kou açmazz

+ 1 oy benden

arkadaşlar beni destekleyen dostlarıma veya desteklemeyen arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum..:)

ruzgar' Alıntı:
bence gereksiz bir konu değill demilles demiş zaten 2 kişi var diye ama yardım edim demişş demilles olursa oraya modlardan birinin bölümden fedakarlık etmesi gerekir bence oda chamfer çünkü başka bölümlerde de modluğu var yanlış anlama olmasın sahipsiz birazz bölüm chamfer işleri yoğun hepp bu aralar ifrit de fazla onlien olamıyorr o bölümde konuları hep s.mod lar kapatıyorr düzenliyorr

kendi düşümcemdirr

+ 1 oy benden

Neden sadece bir kişi sadece bir alandamı mod olması gerekiyor diye bir kural mı var :)

Yada şöyle söyleyeyim herkes işini doğru yapsaydı smodlara gerek mi kalırdı :)

Adamların işi ne işte çalışsınlkar allaalla

mod olmanı destekliyorum , fakat 2 mod var zaten bence senin de mod olman biraz gereksiz

Uzunefe' Alıntı:
mod olmanı destekliyorum , fakat 2 mod var zaten bence senin de mod olman biraz gereksiz
dostum benim yukarda yazdığımı iyice bir okursan sevinirim..

bu konuda karar darkındır.. eger 2 mod az gelir derse dark ve bir 3. kişi alınabilir derse +1 oyda benden.. yadaaa bölüm modlarından birisi ilgilenemediğinden şikayetçi olup sildirirse... yani bu 2 olasılıktan biri olursa +1 benden..

ayy ben ne dedim yahu ahuahu herşeyi on kere söledim idare edin artık :D:D:D

hastayım çok ona verin bu şapşallığımı :(

Bu konu biraz karışacak gibi geliyo. Ben önce bir admin tavsiyesine başvurmanızı öneririm. 2 mod olayını farketmedim kusura bakma demilles önce yorumları göreyim şu anda mantıklı bi yorum yapmam pek mümkün deil ne desem birisi zıt görüş bildirecek gibi duruyo :)

hayırlısı neyse o olsun derim, eger yük oluyorsa 3. bir mod alınır diye düşünüyorum..

askerasker85' Alıntı:
eğer anket gibi birşey olsa idi oyumu verirdim demilles... ama bu konu benim gibi basit üyelere düşmez gibime geliyor....

neden kendini basit biri olarak görüyorsunki biz burda hepimiz kardeşiz öyle değilmi..

buradaki her üyenin görüşünün yönetimde bir yeri vardır asla unutulmasın.. bu site sadece yönetimin değil herkesindir... hep beraber birlik olup hep en iyiye gitmeliyiz...

ruzgar' Alıntı:

kendi düşümcemdirr

+ 1 oy benden

benim açımdan bi problem yok gerektiği yerde gereken fedakarlığı her zaman yaptım ve herzamanda yapmaya devam ederim...

dediğinde haklısın bölümle ilgilenme konusunda konulara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama diğer bölümlerimide takip ediyorum...

ben gerektiği konuda gereken fedakarlığı yaparım bunu darkda biliyor zaten...
eğer yönetim uygun görürsede gereken yapılır..

hackhell ailesi için ve hakkında hayırlısı olsun ;)

mod luk açısımdan bişey diyemem uzun zamandır yokum ve nasıl çalıştığını bilmiyorum ama rüzgar ve angel destek verdilerse zaten kendini göstermişsin demektir benden de bi +1 gelir

chafer kardeşim gerçekten taktir ettim seni gözlerim doldu desem yeridir helal olsun sana kardeşim sendende bu beklenirdi :)

chafer +10000....0 :p ;) :D

chamfer' Alıntı:
benim açımdan bi problem yok gerektiği yerde gereken fedakarlığı her zaman yaptım ve herzamanda yapmaya devam ederim...

dediğinde haklısın bölümle ilgilenme konusunda konulara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama diğer bölümlerimide takip ediyorum...

ben gerektiği konuda gereken fedakarlığı yaparım bunu darkda biliyor zaten...
eğer yönetim uygun görürsede gereken yapılır..

hackhell ailesi için ve hakkında hayırlısı olsun ;)

saygıyla önünde eğiliyorummm....

hakkında hayırlısı olsunn demilless :)

HayirLisi neyse o 0Lsun d0stum.. hic bir tatsizLigin oLmadi forumda sanirim.. yani ben g0rmedim.. zaten Forum wazgeciLmezLerindensin :) +1 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri