her türlü yalıtım burada

bilader saol ama sifreyi kac sefer girdiysem kabul etmedi.. bir ilgilenirsen iyi olur..
hatta mail atarsan sevinirim, [email protected]

bilader saol ama sifreyi kac sefer girdiysem kabul etmedi.. bir ilgilenirsen iyi olur..
hatta mail atarsan sevinirim, [email protected]

arkadaşım öncelikle ne olursa ve kim olursa olsun yapılan emeğe saygı açısından bir teşekkür etmelisin.(butona basarak)ki bir istek de bulanabilesin.
ayrıca kesinlikle forum kuralları gereği mail adresi vermek yasak.bir an önce silersen iyi olur.

şifre yanlış diyen tüm arkadaşlara sesleniyorum. şimdi indirdim ve baktım.sorun yok
şifre de doğru link de sorunsuz çalışıyor.kopyala yapıştır yapmak bu kadar zor olmasa gerek...

kolay gelsin.iyi çalışmalar...

eline asğlık çok güzel bir paylaşım yapmışsın ama şifre kısmındaki atakantasarım yazan kısım şimdi de yapıştırdım hatta yanlış diyor tekrar bakabilirsen çok sevinirim eline sağlık :)

hemşerim teşekkür butonuna basarız ancak sen şu verdiğin şifreyi kontrol et biri sana şifre yanlış diyorsa bir bak artist artist cevap verme. defalarca farklı kombinasyonlar denedim şifrede olmadı. 2.ye tekrar indirdim gene olmadı. sen şifreyi atakantasarım diye vermişsin bir bak sen de indir bakalım noluyor

hemşerim teşekkür butonuna basarız ancak sen şu verdiğin şifreyi kontrol et biri sana şifre yanlış diyorsa bir bak artist artist cevap verme. defalarca farklı kombinasyonlar denedim şifrede olmadı. 2.ye tekrar indirdim gene olmadı. sen şifreyi atakantasarım diye vermişsin bir bak sen de indir bakalım noluyor

vallahi kusura bakma ama seninle muhatap olamayacağım.

ayrıca şu anda denedim ve direk yazarak girdiğim halde bile çok rahat açıyorum.sorun yok yani

şifre : atakantasarım

SEVGİLER SAYGILAR...

linkler hala ölü..yenileme şansımız var mı acaba?

Geri