Her 6 kadından biri şiddet görüyor

-=C4ŠĦ=-

ΡŜίĶǾΡΛţ ЎАzãŗ
Reaction score
0
DSÖ yaptığı bir araştırma, dünya genelinde her 6 kadından birinin aile içi şiddete maruz kaldığını ortaya koydu.
DSÖ Aile ve Halk Sağlığı Genel Direktör Yardımcısı Joy Phumaphi, şiddet gören kadınların gerçek sayısının çok daha fazla olduğunu, birçok kadının bunu açıklamadığını kaydetti.
Dünya genelinde kadınları hedef alan aile içi şiddetle ilgili yapılan ilk kapsamlı çalışma olduğu belirtilen bu araştırma, 10 ülkede, 24 bin kadınla yapılan görüşmelere dayanıyor.

Araştırmaya yansıyan verilere göre, eşlerinin ya da birlikte yaşadıkları erkeklerin saldırıları sonucunda kemikleri kırılan, kafataslarında kırık görülen, vücudunda yanık olan, tecavüze uğrayan ve tehdit edilen çok sayıda kadın bulunuyor.

Kadınların bir çoğunun, çocuklarını kaybetme korkusu nedeniyle ya da utandıkları için dayağı gizlediğinin vurgulandığı araştırmada, kadınların yüzde 4 ila 12'si hamilelik dönemlerinde şiddete maruz kaldığı belirlendi.

Kadınların, şiddete maruz kalma nedenleri arasında, yemeği geç hazırlama, ev işlerini zamanında bitirememe ve cinsel ilişkiyi reddetme gibi nedenler sayıldı.

kadına uzanan eller kırılsın kadınlar güldür her gülde bakım ister
annemizi nasıl görüyor ve saygı gösterip gözden sakınıyorsak her kadına da bir annemiz gibi davranalım......

HAKEDEN KADIN DOVULUR DEMISTIM BEN BIYERDE..
kadin erkegine kadinlik yapmiyosa asilik yapiyosa gozu baska erkeklerdeyse kocasina kufurler ediyosa bence hakediyo kadin..
ama sucsuz kadinlari da dovuya bu erkekler kiniyorum...
kadin hamile kocasi dovuyor ayip ya...

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
HAKEDEN KADIN DOVULUR DEMISTIM BEN BIYERDE..
kadin erkegine kadinlik yapmiyosa asilik yapiyosa gozu baska erkeklerdeyse kocasina kufurler ediyosa bence hakediyo kadin..
ama sucsuz kadinlari da dovuya bu erkekler kiniyorum...
kadin hamile kocasi dovuyor ayip ya...
ya kadın ne kadar sucluda olsa bence dayak yemeye hakkı yoktur
zaten kadın küfür falan ediosa o adamın dövmesine gerek yok onu bosaması en dogru karar olur

Cash_13' Alıntı:
ya kadın ne kadar sucluda olsa bence dayak yemeye hakkı yoktur
zaten kadın küfür falan ediosa o adamın dövmesine gerek yok onu bosaması en dogru karar olur
toplumdA BOYLE bunlari yapan kadin dovuluyo ne kadar sen haketmiyo desende dovuluyo ya..gercek bunlar birsuru kadin dayakatan hastanelik oluyo istediginiz kadar dovulmeye hakedmiyo kadinlar diyin atan atiyo yapicak bisey yok...

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
toplumdA BOYLE bunlari yapan kadin dovuluyo ne kadar sen haketmiyo desende dovuluyo ya..gercek bunlar birsuru kadin dayakatan hastanelik oluyo istediginiz kadar dovulmeye hakedmiyo kadinlar diyin atan atiyo yapicak bisey yok...
ama bunun nedenininde egitimsizlik ve ya aile egitiminden kaynaklandıgıda bi gercek

kendinden güçsüzü ezmek(fiziksel) adiliktir,ne olursa olsun..

erkek hata yapıosa ya pasaklı ozmn nolucak...dowmekle sorun cozuluormu hc sanmıorm...

kadınalr çiçektir.. çiçekler su ister:)
artık eskısı gibi diil diye dusunuyorum kadınalrında fikirlerine deger verılıyor turkıyede.. -ki öylede olmalı. kadın döven insan bile diildir gözümde. kadın dövmek acizliktir.!

şimdi tvde zapping yaparken,gelinim olurmusun mu ne o tarz bi programda evlenen çiftlerden bayan olan adamı dövüomuş ve boşanacaklarmış,yorum yapamıorum...............

Madalyonun Diğer Yüzü şiddet Gören Erkekler..!

theozy : hackhell.com:
döverim kıs seni
qpi!NæR:
aha
qpi!NæR:
gel gel
((¯`»._.«¦¤¦ G€H€ÑÑ ¦¤¦»._.«´¯)) :
seeen kimiii dövüosunn
senide döverm
kızıl felan demem
Sen Gidersen YıkıLır Bu KenT KuşLarda Gider:
ben onu döverim kuzen
girişirim
qpi!NæR:
ben bunları kopyaladm
qpi!NæR:
sımdı
qpi!NæR:
hh de
kopyala
qpi!NæR:
basacam
ahaaaaa
en güseli
dayak heemdee banaa
qpi!NæR:
dayak olayı dıe
(¯`»._.«¦¤¦ G€H€ÑÑ ¦¤¦»._.«´¯)) :
Ozy senin kafanı duvaraaa sürterrr kıvılcımm çıkartırımm onnndaan sonraa saçlarını tek tek yolaaarrrr BENZİN DÖKER YAKARIMMM ...şiddete son derece karşıyımmm akıllı ol :p

--------------Türkiye'de 6 erkekten biri şiddet görüyor :( -------------------------------

şunaa biii kafa at benim yerimee yakınsınn senn
BaRBAzULa:
sen daha ıyı atıyon be
BaRBAzULa:
aqua_pink bu gehenna bızı cok dofuyorrr aglıcamm artık
aqua_pink:
iyi yapıyo valla ne diyim
saddam gibi maşallah
aqua_pink:
biliyosun ben artık feministim
BaRBAzULa:
al ıste buda sattı bızı yuhh be
hergun dayak, hergun dayak noolucak halimiz
olm genetik
aqua_pink:
erkeklere yapılan şiddeti de destekliyom artık
hahahah
BaRBAzULa:
hepsı aynı abı ühühühühü

gehenna..bunnar yalan kuru iftira. :)

arkadaslar demınden berı tehtıt altndayz bıs ama yılmıos lafta bunnar ozy bey...

editli loglarla kamuoyunu yanıltmaya çalışıonuz.. kandırıkçı medya !

Ozyyyyy! bak sinirleniorumm hee :)

ahaha warya nasılda ınkar edıosn...ben hawale ettım senı ınsanlar okur karar werır...herkes gorundgu gıbı deıl...

kuru ıftıra kesınlıkle kuru ıftıra :D

işte asıl log! flaş flaş flaş

ay canlarım nasılsınız bakiim?
qpi!NæR:
iyiyim ozy abi!
qpi!NæR:
sen nasılsın?
ozy merhabaaa .. nasılsın nasıl gidiyor.. iyimi misin? özlettin walla
iyiyim kıslar
seven sen nasılsın kuzen
Sen Gidersen YıkıLır Bu KenT KuşLarda Gider:
bende iyiyim kuzen
pek iyi pek iyi
qpi!NæR:
bugün ne kadar mutluyum
qpi!NæR:
kuşlar gibi özgürüm
qpi!NæR:
hh de
hahaha en kötü günümüz bööle olsun
qpi!NæR:
dimi evet :)
ay bende katılıyorum..
en güseli
benide sevin.. mutlu olmak istiyorum
qpi!NæR:
gel sende bizimle gehenna.. :)
Ozy senin kafanı duvaraaa sürterrr kıvılcımm çıkartırımm onnndaan sonraa saçlarını tek tek yolaaarrrr BENZİN DÖKER YAKARIMMM ...şiddete son derece karşıyımmm akıllı ol :p

muahahahahhaha ... :D

son tarafı duzeltmeyı unutmussun ozy hahaha....

Geri