C0L0SSUS
Banned
3 aydır aşık olduğum kızla şans eseri okul çıkışı yürüyorduk çok güzel vede sexy bir kızdı
onunla ilgileniyormuş gibi değilde bir arkadaş gibi konuşuyordum gün içinde okulda ne yaptıysak birbirimize anlatıyorduk ne seversin ne olacan büyüyünce falan ama ben kızın beni seviceğinden umutlu değildim sonra söz kilolara geldi bana nasıl biri olduğunu söledi bende nasıl olsa bundan umut yok bunu kızdırayımda yanımdan gitsin diye güzel sexy vede şişko dedim sonra şişko dememle birlikte yanımdan hızlıca uzaklaştı
arkasından koştum ama yetişemedim sonra onu bir bankta ağlayarak otururken gördüm yanına gitmek istedim ama kızgın olduğundan çığlık falan atıp sanki onu tecavüz ediyormuşum gibi düşünürler diye korktum sonra yıllardır kalbimin bir köşesinde saklanmış bir duygu tekrar hortladı yeniden birini üzmüştüm ve bu benide çok üzdü onun yanına usulca oturdum yüzü görünmüyordu saçlarından dolayı ağlarken terlemiş olmalıki gömleğinin 4 düğmesinide açmıştı göğüs çatalı vede iç çamaşırını rahatlıkla görüyordum =) eteği oturduğu için biraz daha geriye gitmişti vede bacakları mükemmeldi kendimi bir an coşkun gibi düşünsemde napıyom lan ben deyip kendime geldim vede ondan özür diledim ona şaka yaptığımı söledim onun şişko değilde balık etli olduğunu söledim bu sefer dahada çok ağlayarak uzaklaştı oradan o olaydan 6 ay geçti benim yüzüme bile bakmıyor ama ben onu seviyorum kimseyede anlatmadım bu olayı garip karşılanır diye napiyim ben şimdi yardım lütfen