Hepinize ufak Bir Hediyem Var =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sagol Dark_Angel ve baska forum uyeleri o ki kaldi deyisikliye yenilik olmasa ireli gede bilmeriz ona gore iyiye dogru deyismeliyik

Abi online sureleri ve yildizlar olacak mi ?

eline sağlık dark;) online'larda gelıyor mu acep:pp

Dark ben sane teşekkür ettim geri aldım yine teşekküt ettim
yine geri aldım fantazi benim teşekkür sayın bi 2846 oluyo bi
3847 oluyo ne güzel fantazi ya bunu sevdim ama eski şeyleride
geri getirsen online süresi vs. vs.
iyi forumlar...

online süresinin bence bir esprisi yoktu :)
yeni tşkkkur sistemi guzel olmus, tesekkurler :)

büyüksün kardeşim ;) teşekkür sana feda olsun ...

abı yıldızlarımızı beklıyoruz super olmus stıl bazı arkadaslar begenmeseler bıle yanı tebrık ederım yenıden

Dark abimiz oturup uğraşmış başlığı üste taşıyorum o kadar ağlayanlar oldu bari teşekkürler eksik olmasın :) eline sağlık abicim :)

süper olmuş yaaa 100 tşk olıcak mı acaba:)

saolasın... abı bırde su ımzalarımızın sorunu halledılseydı ımzamız olmayınca forum cok bos gorunuyor yaa ..:)

bi de ben tşk edebilsem tşk butonuna basılınca yeni bi pencere açılıyo o da forum sayfasına yönlendiriyo anlamadım gitti...
acaba benim tşk etme hakkımmı bitti ???

Dark_Angel' Alıntı:
Herkes sabırsızlandı su 1 gun ıcerısınde teşekkur nıye eklenmedı,nezaman eklenecek,eklenecek mi gibi sorular 24 saattır sayısız baslıkta defalarca yazıldı... Yenı surum ve yenı dızaynımızı begenenler kadar begenmeyenlerde oldu, aslında begenmemekten öte hackhell da yapılanlara verılen emeklere bir belge nıtelıgınde olan tesekkur sayılarını kaybetmek cogumuzun bu yenı versyon ve dızaynımıza antıpatı duymasına sebeb oldu :)

Cıkmadık candan ümit kesilmez diyerekten 2 gundur yeni skinimizin eksıklıklerı ve hatalarını duzeltmenın yanı sıra yaklaşık 10 bin teşekkürü nasıl kurtarabılırım onunla uğraştım... Ve sonucu görüyorsunuz tüm teşekkürler kayıpsız kurtarıldı ;)

Bu haberimin coğunuzu sevindireceğini + yeni dizaynımızı daha cok benımseyecegınızı tahmın edıyorum ve nacizane bu haberım ve uğraşlarım için min 1000 teşekkür bekliyorum :p

Herkese iyi forumlar :)

Not: Tesekkur modulumuze ettiğiniz teşekkürü geri alabilme fonksyonuda eklendi.

ozellikle tesekkurleri geri alma ozelligi super.. ellerine kollarına saglık

yesss tşkler dark

ellerin dert görmesin saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri