Hepinize ufak Bir Hediyem Var =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Herkes sabırsızlandı su 1 gun ıcerısınde teşekkur nıye eklenmedı,nezaman eklenecek,eklenecek mi gibi sorular 24 saattır sayısız baslıkta defalarca yazıldı... Yenı surum ve yenı dızaynımızı begenenler kadar begenmeyenlerde oldu, aslında begenmemekten öte hackhell da yapılanlara verılen emeklere bir belge nıtelıgınde olan tesekkur sayılarını kaybetmek cogumuzun bu yenı versyon ve dızaynımıza antıpatı duymasına sebeb oldu :)

Cıkmadık candan ümit kesilmez diyerekten 2 gundur yeni skinimizin eksıklıklerı ve hatalarını duzeltmenın yanı sıra yaklaşık 10 bin teşekkürü nasıl kurtarabılırım onunla uğraştım... Ve sonucu görüyorsunuz tüm teşekkürler kayıpsız kurtarıldı ;)

Bu haberimin coğunuzu sevindireceğini + yeni dizaynımızı daha cok benımseyecegınızı tahmın edıyorum ve nacizane bu haberım ve uğraşlarım için min 1000 teşekkür bekliyorum :p

Herkese iyi forumlar :)

Not: Tesekkur modulumuze ettiğiniz teşekkürü geri alabilme fonksyonuda eklendi.

mauhAUhaUa =)

Bu zevk kahkahasıydı smileyler teşekkürler hız atmosfer on numara....

Eline sağlık Dark Angel ve emeği geçenler...

dark herzaman ki gibi klasını konusturdun helal olsun kuzen.

mükemmelsin eline sal1k böyle süper olmus

eline saglık dark abi allah seni başımızdan eksik etmesin:D

TeşekkürLer Dark_Angel Bu Sabah-Sabah Aldığım Güzel bir haber..!:)

SaĞolasin Darkkkk :d

ehuhehehe :) ellerine sağlık dark bitanesin :d

ArkadaŞ Elİnze Saglik Cok Guzel Bir Dizayn Tam Hackhell Aİlesİne Yakisir Birsey Iste Tesekkur Senin İtİn Olsun.... :) Bir Ricam Olacak Bizim Su Uye Merakli Gibi Yazilarin Ustunde Yildizlarimiz Vardi Onlarida Yeniden Aktif Edebilirmisin Sana Zahmet Kendimizi Daha Kademeli Goruyorduk Sana Zahmet Simdiden Bir Daha Tesekkur

kımsınsen' Alıntı:
ArkadaŞ Elİnze Saglik Cok Guzel Bir Dizayn Tam Hackhell Aİlesİne Yakisir Birsey Iste Tesekkur Senin İtİn Olsun.... :) Bir Ricam Olacak Bizim Su Uye Merakli Gibi Yazilarin Ustunde Yildizlarimiz Vardi Onlarida Yeniden Aktif Edebilirmisin Sana Zahmet Kendimizi Daha Kademeli Goruyorduk Sana Zahmet Simdiden Bir Daha Tesekkur

En yakın zamanda onlarda geri gelecek yaw merak etme :clap:

kısaca teşek

abim süpersin tşk etcem :D

her şey güzel tek kötü olan yıldızlar gitmiş :p

eline sağlık Dark iyi iş çıkarmışın gerçekten :clap:

Yıldızları bırak dark ın altında webmaster bile yazmıo

Bu dakikadan itibaren WEBMASTER benim :p

helal olsun ne diyelim valla dark :):):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri