Herkes sabırsızlandı su 1 gun ıcerısınde teşekkur nıye eklenmedı,nezaman eklenecek,eklenecek mi gibi sorular 24 saattır sayısız baslıkta defalarca yazıldı... Yenı surum ve yenı dızaynımızı begenenler kadar begenmeyenlerde oldu, aslında begenmemekten öte hackhell da yapılanlara verılen emeklere bir belge nıtelıgınde olan tesekkur sayılarını kaybetmek cogumuzun bu yenı versyon ve dızaynımıza antıpatı duymasına sebeb oldu
Cıkmadık candan ümit kesilmez diyerekten 2 gundur yeni skinimizin eksıklıklerı ve hatalarını duzeltmenın yanı sıra yaklaşık 10 bin teşekkürü nasıl kurtarabılırım onunla uğraştım... Ve sonucu görüyorsunuz tüm teşekkürler kayıpsız kurtarıldı
Bu haberimin coğunuzu sevindireceğini + yeni dizaynımızı daha cok benımseyecegınızı tahmın edıyorum ve nacizane bu haberım ve uğraşlarım için min 1000 teşekkür bekliyorum
Herkese iyi forumlar
Not: Tesekkur modulumuze ettiğiniz teşekkürü geri alabilme fonksyonuda eklendi.
Cıkmadık candan ümit kesilmez diyerekten 2 gundur yeni skinimizin eksıklıklerı ve hatalarını duzeltmenın yanı sıra yaklaşık 10 bin teşekkürü nasıl kurtarabılırım onunla uğraştım... Ve sonucu görüyorsunuz tüm teşekkürler kayıpsız kurtarıldı
Bu haberimin coğunuzu sevindireceğini + yeni dizaynımızı daha cok benımseyecegınızı tahmın edıyorum ve nacizane bu haberım ve uğraşlarım için min 1000 teşekkür bekliyorum
Herkese iyi forumlar
Not: Tesekkur modulumuze ettiğiniz teşekkürü geri alabilme fonksyonuda eklendi.