hepiniz geLin bi baqim :)

şahsen benim bi abim war malesef zamanında çok çektim ama artık çok iyiyis ilişki yaşadıım kişiyi abimle tanıştırıyorum zaten onun onayını alırım çünkü ona çok güweniyorum tabi biras zaman geçtikten sonra öle ilk günden pat die deil :p
ama öle bişi olsa açıklarım abi bu çıktıım çocuk daha yeni olduundan bişi demedim sana ama tanıştırmayı düşünüodum bilirsin senin onayını her saman alıım falan derim o an zaten sewgilimi tanıma yollarına girer kısmaktansa(canım abim benim...)

eğer abi sorun çıkartırsa ben de konuşurum , benim kız kardeşim olsa ve sen de onu deliler gibi sevsen ben de karşı çıksam ne hissederdin ???? diye psikolojik suç atma yöntemini denerdim :)

soruyu birde öbür türlü değiştirelim bir yere girdiniz baktınız ki kız kardeşiniz biriyle sarmaş dolaş olmuş oturuyor
.. hiç bozuntuya vermez işinizemi bakarsınız

..gidip yanlarınamı oturursunuz

yada ne yaparsınız

her iki durumda da ;

Kaderde varsa üzülmek

neye yarar süzülmek :D

uf be teo kahramanımsın sert ve haşin erkek

2 gönül bi olunca abisine..ok yemek düşer
yalan mı?

walla abisine sölerim ne varsa seviom falan ama döverse elkaldırmam yanında kardeşi varken kız iki arada bi derede kalıo ozaman yazık yaww

Abim Olmadiği Için No Problem Ama Olsaydida Gelseydi De Beni Görseydi

Sevgilim Ulen Ne Yapacan Sen Kendine Bak Kizin Abisinden Az Dayak

Derim :d :)

başa gelen çekilir ne yapıcaz. kacacak değiliz ya kızın yanında oturur tanışır konuşuruz hangi çağdayız anlayışla karşılaması gerekir nede olsa eniştesi sayılırım :)

abinin gelişine göre bi numara çekilir artık anında her türlü rol yapılır ama genelde gerçekleri söylemeyi tercih ederim valla seviyosam sonuna kadar abisiyle kapışmaya razıyım ister dille ister bilekle hertürlü yani :D...!

Phuahuahauhau benim kinn abisi yok tek kardeş ama kuzeni war onlada çok kafayız zaten her boku beraber yaparız içer sçarız onn için ben ne yapsam bana bi
şey diyemez zaten vücut yapısı olarakda yemez...:D

benimkinin 4 tane abisi var!acaba hangisi geliyor?bana kalsa 3 numaranın gelmesini isterdim.kesin yolunu değiştirirdi görmemezlikten gelirdi.diğerleri bu işe hiç katmayın sonuç felaket olurdu .

valla benim boyum 2.03 kilom 102 abisi benden korksunD:

Geri