hepiniz geLin bi baqim :)

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
ya otur otur canım sıkıLdı napsam diye dü$ünürqen akLıma şöle bişi geLdi..:)

bu soru hepinize..

önce erkeklerininki:Kız arkadaşınızLa oturuyorsunuzz böle sarmaş doLaş :) Ama birden oda ne uzaqtan biri geliyor

Tabiqi kızın abisi :p eeee ne yapcaksınız :ter:

Ya siz kızLar abiniz geLiyo .. erkek arkadaşa sarılmışınız tabii.. keyifler yerinde ohh :sigara:

ama herşeyin bi sonu var ve abiniz geLiyor...

buyrun acıqlamaları aLaLım :cool:

Gerçek olan şeyii söylerim kaçamak cevaplara gerek yok.Açık açık seviyorum derim sonu ölümse ölüm;]

Ben yalan söylemezdim onun benim sevgilim olduğunu ve çok sevdiğimi söylerdim yalan yalanı doğurur çünki..

Hay hay buyursun gelsin.. başa gelen abi çekilir.. :p

haha abisi yok kardeşi var :D:D :p annesi ile tanıştık gerekirse babasıyla bile tanışırız no mage problemo ;)

çok kazık bir soru ya!!!!!
sanırım bu sorunun cevabı abi olacak şahısın kas ve beyin yapısı ile ilgili olarak değişir:)
laftan anlamaz ve üstüne üstlük iri yarı biri ise ne kadar az zafiyatla kurtulursak o kadar iyi...
laftan anlayan biri ise "hoşgeldin kayınço" derim :)

Ờ ﯕ ζ ạ Ř ﻯ' Alıntı:
kafa atmak suretiyle burnunu kırarım..;p

ahaha koptum bu yoruma alttan almada yok yalnız :)

iri kıyım biri ise hemen baslarım yalaklıga :D oooooo abi hoş geldin bizde tam senden bassediyoduk walla iyi insan lafın ustune gelir felan

baqtım tuy siklet :D

hadi baqim velet kaybol burdan biz takılacaz biraz ablanla felan derim :p

başıma qeLdi ve abiye yazık oLdu :D:D

daha önce neticede aile bireyleriyle ilgili konuşma geçer kro bi kişilikse ona göre takılırım cool bi adamsa ona göre topsa ona göre yani suyuna giderim ama kaçmam çünkü kaçtığın zaman iice kötü olur potansiyel suçlu olursun. . .

kizin abisi gelse
1 bana zaten birsey yapamaz
2 zaten kizin abisi alman onlarda bizim gibi degil tabi bisey olmaz

öncelikle kendiminde bacım olduu aklıma gelir adam gibi tefarruatı annatmaya çalısırız baktık annamıor şiddete başvururz oda sonuç vermezse tabiki erkekliin 3 te 2 sini yaparız :sigara:

zaten ben bişi sölemeden o bişi söler :D

hemen sarmaş dolaş halimizi bırakırdım,
ilk hareketin ondan gelmesini beklerdim,
ona göre bir çare bulurdum

Hehe başıma gelcek bi gün abim uyarıp duruyo :D:D Herlade anında toparlanırdım erkk arkım açıklama yapsa da abim dinlemez ve eve götürürdü ama evde açıkladığımda yumuşar onunla konuşmaya giderdi... :D:D:D

abisine baglı birazda iyi birisine benziyosa ahbap olurdum karsıysa bole seylere vınnn...

Geri