Ben her sabah evden çıkarken besmele ile çıkarım. İşe başlarken besmele çekerim. Her işimde her daim Allah'ın rızasını ve bereketini dilerim, Her işimi Allah için yapmaya çalışırım. Ki bir çok insanımızda böyle. Söylemisin Ben şimidi tüm işlerimden Allahı ayırmak zorundamıyım. Laik olan devlettir HALK değil. Gidin adam gibi laikliği öğrenin.
Bir haftadır tatildeydim cevaplıyamadım...
Bak sen hala anlamıyorsun sence demokrat halkmı olur devletmi?
Yada komunist olmayan halktan komunist devlet?
Peki sence devlet nedir onun bi acıklamasını okusan?
Ayrıca biz sana hayatınla allahı karıştırmamı diyoruz?Yada sen böylemi anlıyorsun bilmiyorum biz sana din işleriyle devlet işleri karıştırılmaz diyoruz
Sen gidip birde ulemaya sormak lazım dersen
Sen gidip türbanı devlet dairelerine sokmaya calısırsan işte bunlar laiklik karşıtı olur
Anlayana sivrisinek saz anlamayana pentagramın davulcusu az demişler
siz niye başı kapılarıların örtüsüne karışıyosunz...laiklik ulasalcılara öyle mi?......nine hatunları unuttuk ey halkım...abd emperyaliziminin oyunlarına alet olmayalım....elimizde güzelim ülkermiz var yazıktır
Genemi aynı şey sizin bu olay cem yılmazın 5 derste anadolu rock olayına döndü baktınız yediremiyonuz onlar dadaloğlu diyo siz bi anda nene hatun
Nedir bu?
Ayrıca sen diyorsunki başı kapalıların örtüsüne karışıyorsunuz nasıl sizi o başı kapalılar bikiniyle mayoyla dolaşana karşı ters bişey hissediyorsa onlarda hissediyor
Herşey karşılıklı...
Ayrıca agzınızda oyuncak oldu şu abd emperyalizm oyunları politikaları anlatında ögrenelim bakalım bu kadar biliyorsanız
Her konunun tuzu biberi oldu bu laf