Hepimiz Ermeniyiz Ya Ben Değilim

Bence her iki tip provakasyonlara gelmemek lazım.. vicdan özgürlüğü herkese özledir.. tabiki genelleme yapmak yanlıştır..

ermenistana gitmedim hiçç...

ama yunanistana iki kere gitim seyehate.. ve inanın kendilerinden farklı görmüolar bizi... hepsi bizim etrafımızda üşüştüler.. onların söyledikleri siyasi oyunlar yüzünden her iki milletin birbirine düşman bellemesi onların dertleri.. Hatta bir tartışmada bizden yana bile çıktılar..

Ama içimizde Ermeni çok.. ne biz onları yargılayalım nede onlar bizi yargılasın.. Kimsede Bir diğeri hakkıda yargıda bulunup genelleme yapmasın.. kimsenin buna hakkı yok...

saulhudson' Alıntı:
Bence her iki tip provakasyonlara gelmemek lazım.. vicdan özgürlüğü herkese özledir.. tabiki genelleme yapmak yanlıştır..

ermenistana gitmedim hiçç...

ama yunanistana iki kere gitim seyehate.. ve inanın kendilerinden farklı görmüolar bizi... hepsi bizim etrafımızda üşüştüler.. onların söyledikleri siyasi oyunlar yüzünden her iki milletin birbirine düşman bellemesi onların dertleri.. Hatta bir tartışmada bizden yana bile çıktılar..

Ama içimizde Ermeni çok.. ne biz onları yargılayalım nede onlar bizi yargılasın.. Kimsede Bir diğeri hakkıda yargıda bulunup genelleme yapmasın.. kimsenin buna hakkı yok...

walla ben senin dediğin gibi olduğunu zannetmiyorum.yabancı bi sitede bi Yunana Türk'üm dedim elemanın etmediği küfür demediği söz kalmadı.Sadece Türk'üm dedim diye...

türkün türkten başka dostu yoktur hepimiz ermeniyiz diyende türk dildir ne mutlu türküm diyene emeğin için tşk arkadaşım

...bu Vatan Üzerİnde YaŞayan Saf İnsanlarin Akillarini Çelmek İÇİn Tİrajli Gazeteler "bİz .......yiz" Dedİler....tÜrkÜ De Ermenİyİ De AteŞledİler...bunlarin Hepsİ Oyunun ParÇasi Bence.......ama Akilli İnsanlar Buna Kanmayacak....
...bence Daha BİrÇok KİŞİyİ ÖldÜrecekler Ve Ülkeyİ BÖlmeye Adim Adim Devam Edecekler.....
....................ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene !.....

biz türküz atatürkçüyüz osmanlı gencleriyiz vatan bayrak için kanlarmızı son damlasına kadar dökeriz türküz türküz

Olayları çok güzel sentez edip, aynı güzellikte hazırlanmış, sırası ve anlatımı mükemmel olmuş.. Her şey apaçık ortada. Bir şehit verildiğinde o gün yürüyenlerin kaçı yürüyüş yapıyor hepimiz Türk'üz hepimiz şehitiz diye.. Hiç biri.. Yapamazlar, çünkü herkes TÜRK olamaz. Olmasında zaten biz bize yeteriz....

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!

bi ermeni öldü diye hepiniz ermeniyiz dediniz.bugüne kadar binlerce MEHMETÇİK öldü hanginiz çıkıpta hepimiz MEHMETÇİKiz dediniz...

TÜRK DOĞDUM TÜRK ÖLÜRÜM!!
ne yapacağını şaşırıp yalakalığın sınırlarını zorlayan bu insanlara ancak ahmak denir.

Türk'üm ulan ben!son zamanlarda artık Türkiyelilik kavramları ortalıklarda konuşulur söylenir oldu.Ne kadar da önemliymiş etnik kimlikler de haberimiz yokmuş.Okullara bile etnik kimlikler ve kökenler diye kitap gönderdiler.Ne yapmak istedikleri belli.Milleti köken renk din dil v.b...ayrımlara tabi tuttacak ve çatıştıracaklar.Ama Türklük arka plana atıldıkça milli duygularım daha da depreşiyor.Bu ülkede hala milli kuvvetler var.Acayip korkuyorlar.Yasal olarak bastırmaya çalışsalar da arka plan sağlam.Kimse korkmasın.

yorum yok denilecek herseyi demişsin arkadasım eline saglık

Atam yattıgın yerden kalkta gör lanet devleti insanlar

ben kızılelmadan ötükenden orta asyadan geldim Türk oğlu Türk'üm aksini iddia edenin soyunu kuruturum..................

Mustafa Kemal Atatürk : " Yurtta Sulh Cıhanda Sulh "

Sucsuz Bi Gazeteciyi Herseyden önce Sucsuz Bi İnsan'ı Öldüren Zaten İnsan Değildir...

Allah Cezasını Verir !!

Gerici Olmayalım !!

ne demek istedin cezasını verecek olan biz değiliz bu biiir biri öldürüldü diye hepimiz ermeniyiz diye sokaklarda dolaşanlar normalde ermeni düşmanlıı yapan tipler bu da ikiii propagandalara boyun eğmek mi gericilik yoksa eğmemek mi?

Geri