Hepimiz Ermeniyiz Ya Ben Değilim

Renovatio1

New member
Reaction score
0
4yg67h1.jpg

6g2h8p3.jpg

6btonld.jpg

5zg8wf8.jpg

4kcm36g.jpg

4xna89h.jpg

6d1fk2w.jpg

4p3mz2x.jpg

4tulrhd.jpg

4z2ih6a.jpg

67fmpmp.jpg

61ozga9.jpg

alıntı

güzel bi slaytmış bunun orijinal hali varsa almak isterim eline sağlık güzel anlatılmış

O Girşim olduğu zamanda Söylemiştim .
Ben Hiçbir Zaman böyle provatörlerin yaptıklarıyla gaza gelmem .
Ben Öz Be Öz Türküm .

Böyle hepimiz ermeniyiz hepimiz ajdarız diye saçmalayan kişilere hiçbir sözüm yok .
Tabiki hiçbir kaba kuvveti tasvip etmiyoruz ama böyle şeyleride Tasvip EtmiyoRum .
( bu kitlelerin amacı bellidir . T.C'ne zarar veren yasadışı örgütlerin beyinlerini yıkadığı kişiler ve Entel Takımının yaptıkları Ayak oyunlardır )

NE Mutlu Türk'üm Diyene! Hepimiz Şehit Torunuyuz Gazi Torunuyuz Ecdadımızın kemiklerini sızlatan bu köpekler elbet birgün cezalarını bulacaklar.Tarih bilmeyen bu itler bu kadar çok ermeni olmak istiyorlarsa çeksin gitsinler

"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe,
Altta yer delinmedikçe,
Senin ilini ve töreni kim bozabilir.
Titre ve kendine dön!"
Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin
Amin

resimlerin bazıları uçmuş ama aşşagı yukarı slaytı anladım....hrant dinkin cenazasinden farklı şeyler bekliyodum...türkiyede yaşayan ermenilerin hepimiz türküz yazması gibi...ama kendie sosyolist dien bazı türkler bile hepimiz ermeniyiz flamasını taşıdı...yazık çok yazık...

Arkadaşlar bütün bunlar salak medyanın topluma olan aptal dayatmaları kim kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor ben hiç bir şekilde olan olayada üzülmedim üzülmemde benim üzülmem gereken şeyler farklı binlerce askerimiz ölmüşken doğuda!... Ben olsam olsam mehmetçik olurum, olsam olsam gazi olurum, olsam olsam şehit olurum!!! köpek aslaa....

Onların Yaptıklarını Ne Kadar Cabuk Unuttunuz Kundakdaki Bebelerimizi Kılıctan Geçiriyorlardı Acaba Onlar Hepimiz Türk'üz Demişmiydi... Herkes Kendi Adına Konussun Ben Türk'üm!!!

flag-large.jpg

Dalgalanması Yeter Kurbanı Oldugum Bayragımın

herşey vatan için
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
tşk ederim milleti uyandırdığın için

Elhamdülillah Türkoğlu Türk'üm başkalarını bilemem...

Bu entel dantel takımı eskiden "bizim dedemiz maymun "diye bağırırdı,şimdi de "ermeniyiz" diye bağırıyor.

o hepimiz ermeniyiz diyen salakların uyruklarının veya bağlantılarınn incelenmesi gerek. Ya onlar kim ki hepimiz ermeniyiz diebiliolar. Ben türküm kardeşim. Bana düşman olan her ermeni bireyine de düşmanım.

Ben TÜRK'ÜM TÜRK'ÜM TÜRK'ÜM...................................

tek söz bile söylemiyorum : sen haklısın çünkü......

flag-large.jpg

SĦARK' Alıntı:
Onların Yaptıklarını Ne Kadar Cabuk Unuttunuz Kundakdaki Bebelerimizi Kılıctan Geçiriyorlardı Acaba Onlar Hepimiz Türk'üz Demişmiydi... Herkes Kendi Adına Konussun Ben Türk'üm!!!

flag-large.jpg

Dalgalanması Yeter Kurbanı Oldugum Bayragımın

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap

ermenilerin bütün dou illerinde yaptıkları katliamları ne de çabuk unuttunus ayrıca bisim üserimisde hakimiyet kurma çabalarını nasıl da unuttunus bu ülke milyonlarca şehit wermesine raamen onlara karşı ülkemisi korudular şimdi bir tane ermeni öldürülünce kendi benliimizi bu günlere nasıl geldiimisi unuttunuz söyliycek bişey yok...

Türk Oğlu

Aşılmaz denen dağlar aşarım,
Yılmak bilmem,duraklamaz koşarım,
Çağdaş medeniyete ulaşmak ülküm,
Atatürk torunu Türk oğlu Türk'üm.

Gururluyum boyun eğmem kimseye,
Kalbim açık doğruluğa,sevgiye,
Benliğimden taviz vermemek ülküm
Atatürk torunu Türk oğlu Türk'üm.

Vatanımda geçit vermem eğriye,
Susamışım ezelden şehitliğe,
'Yurtta sulh,cihanda sulh'tur ülküm,
Atatürk torunu,Türk oğlu Türk'üm.

Laf söyletmem dinime,imanıma,
Şükür ile bağlıyım Allah'ıma,
Üç metrelik beyaz patiska mülküm,
Atatürk torunu Türk oğlu Türk'üm

helal olsun sana güzel kardeşim süper bi calışma olmus...

Geri