HEPAR (Hak ve Eşitlik Partisi) Gerçekten Türk Halkının İstediğini Biliyor!

Gazi Mustafa Kemal Atattürk askerdi hemde en yenilmez ve kahraman olanından

askerle ilgili yorumları bunu göz ardı etmeden yapın lütfen

Osman Paşanın Destekçisiyim... O kadar :D

Askerde, orduda işlerin doğru işlediğine nasıl eminsiniz ? Ordunun organizasyonunda bir şaçmalık var daha. Jandarmalarda uzman kaynıyor bütün gün hiçbir iş yapmıyorlar. Sınırı ordu bekliyor PKK en çok sınırdan besleniyor. Bazı ordu mensupları araçlarında bazen farkında bile olmadan uyuşturucu sevkiyatı yapıyor. Rütbeyi alanı yollarda kimse durdurmuyor. Rüşvet alan jandarma haberi duydunuz mu hiç? Peki hiç mi yok ? Ne yazık ki memleketimizda organizasyonların kendini denetleme fonksiyonu YOK.

Bir askeri kişilik siyasetçi olurmu tartışılır.. bir asker görev süresi içinde savaş sanatını çok iyi öğrenebilir bunu uygulayabilir ülkeyi dış tehditlere karşı koruyabilir.. fakat bir diplomat gibi soğukanlı davranması imkansızdır.. askerin yetiştirilme gayesine ters bir durumdur.. gelelim TBMM de Milletvekili olmalarına.. olabilirlermi olabilirler elbette.. Neticede onları seçecek olan halk.. Halk ne derse o olur

Paşanın siyasete girmesiyle ilgili görüşler ve cevabım :

*Görüş : Asker ülkeyi yönetemez.

Cevabım :Doğuda çatışan aslanlarımızı dize getiren, bu ülkedeki en azılı köpekleri bile dize getirir...

* Görüş : Asker demokratik değildir.

Cevabım : Önce demokrasiyi tanımlayayım size ;

-Demokrasi, bir yönetim biçimidir. Bir kurum, kuruluş yada topluluktaki ve genellikle bir ülkedeki tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir. Genellikle devlet yönetim biçimi olarak değerlendirilmesine rağmen, üniversiteler, işçi ve işveren organizasyonları ve bazı diğer sivil kurum ve kuruluşlarda demokrasi ile yönetilebilirler.

Bu tanımdan da anlaşılabileceği gibi demokrasi ülke ve vatandaşa dayalı bir sistemdir.Ordu da gücünü vatandaştan aldığı için az da olsa demokratik olmak zorundadır.

* Görüş : Askerden siyasetçi mi olurmuş ?

Cevabım : Atatürk'te askerdi.Paşa Atatürk kadar olamaz bence ama zihniyetini benimsememiş olsa asker olamazdı.

SAYGILARIMLA Y.K.

Sevgili kardeşim: Ülkeyi Askerler yönetemez diyorsun. Şu an ordumuzda yetişen ülkeyi yönetme kapasitesine sahip bir sürü komutan vardır.Bu insanlar görev icabı ülkesine yönelik tehlikeleri en erken hisseden kişilerdir. Yine bu insanlar toplumdaki birçok insandan daha sıkı bir eğitim almış olup; kitap okuma alışkanlığı olan bir gruptur. Yurdumuz insanları hiç kitap okumadan başkalarının kendilerine öğrettiği (Basının ve tv lerin) bilinç altına yerleştirdiği askerden siyasetçi olmaz lafını ve diğerlerini her platformda sanki kendi düşüncesi gibi dile getirir. Son lafım okuyan çalışan ve sıkı bir mühendislik eğitimi alan askerlerimiz içinde bu işi yapabilecekler vardır. Bunların en iyisi Osman Pamukoğludur. Bu arada ben Asker değilim. Emekli devlet memuruyum. saygılarımla.

Osman pamukoğlu nu destekliyorum fakat ülke insanlarının onu destekliyeceklerini hiç sanmıyorum. İşi çok zor insanlar ülkemizde kime neden oy verdiklerini bilmiyor. Doğruyla yanlışı ayıran bir toplum yapısına sahip değiliz. Milletimiz geçim derdine düşmüş siyasetçilerde insanlara zaten burdan yaklaşıyor iş,aş,ucuz konut vaadediyor. İnsanlar yardım kuyruklarında kendinden geçmiş düştüğü aciz durumu görmüyor insanlar düşmüş birkere geçim derdine. Kendikendine sormuyor şunu demiyor ben Türkiye gibi yeraltı yerüstü zenginlikleri olan güzel bir ülkede yaşıyorum yetişmiş insan gücü tesis edebilecek kabiliyetim var neden bunları kullanamıyorum? Bunu engelleyen kim?

Bunları bir sorgulayın askerden lider olur veya olmaz diye tartışmak yerinde saymaktan başka birşey değil. Liderlik tek başına güç değil çok zor birşey lider olacak insan ne kadar güçlü olursa olsun halk desteği olmadan tek başına birşeyler yapması mümkün değil.

Unutmayalım dış güçlere bağımlı olan bir ülke yerinde saymaktan başka birşey yapamaz.

ilk önce tam bağımsızlık. Biz şu an tam bağımsız bir ülke değiliz. Diğer emperyal ülkelerin çıkarları arasında adeta eziliyoruz. Bunun için ilk önce TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE.

Bunu başarabilecek asker veya sivil lidere her zaman destek vermek gerekir....

Birde dikkat edin Osman Pamukoğlu medyada fazla tanıtılmıyor oysa kamu oyunu yönlendiren medya onun da sahibi şuan ki hükümettir.

Osman PAMUKOĞLU asker olabilir.her siyasetçi anasından siyasetçi doğmadı.kimi avukat,kimi mühehdis,bakkal,kimide işadamı.
inanıyorumki siyasette başarılı olur.

atatürk ne zamn siyaset yaptı ( zaten tek parti döneminde imkanısz bişey ve atatürk siyasetçi değil , liderdi )

onun dışında tek bir adam dahi bu ülkede hem askerlik hem siyaset işini yapamaz (liderlik de yapamaz )

mı5 ajanı , kgb vs vs bu adamlar adam gibi eğitilip gerçekten vatanları için çalışan adamlar

bizimki gibi sütçüler değil

senin osman dediğin adam 30 metreden 20 kurşunla 2 isabeti zar zor yakalayan adam

askerliği ne ki siyaseti ne olsun ?

kitlenmişsiniz bi yere oradan ayrılamıyosunuz bizim OSMAN dedigimiz adam senin yedigin lokma kadar üstün hizmet madalyası-ödülü olan bi adam

arkadaşlar herkezin işi kendine.Asker vatan bekcisi,sınır bekçisi kısacası güvenlik birimi.oldu canlarım millet meçlisini kapatalım askerlere biras daha fazla maaş verelim,oldu olacak seçimde yapmayalım ASKER ülkeyi yönetsin.Yahu nedir bu milletin emekli askerlerden çekisi her şeye maydonozlar.millet sivilleşmeye muhtaç biz emekli posası çıkmışlardan medet umuyoruz.Haayret bişey.

varmı boyle sey...

karsıtrıdgınız nokta su.askerden siyasetci olmaz diye bişey yok ama bunu soylerken kendi kendinizle celişmeyin.
cunku kazım karabekir genelkurmay baskanı iken siyasetlede ilgilenmek istemiş ve Atatürk cıkardıgı bi yasayla hem asker hemde siyaset olmaz demiştir.o zaman ataturk ne yapmıs veya neden yapmıs...

bilmezmisin ki 3 kuruma siyaset girmez.okul,cami,kısla...

bişeyler yazılmıs cizilmiş kendince haklısın...

şimdi bu osman pamukoglu ne der..

versinler bana 20 bin asker temizlerim dagları pkk dan.peki adama demezler mi e sen daha kısa bi zaman once askerdeydin.elnde yetkin vardı o zaman ne yaptın.yoksa basbakan dediği gibi askerlik yan gelip yatma yerimi?

veya pamukoglu ile turksolu dergisi aynı cizgide nasıl bulusuyor...

kimse askere siyaset yapma demiyor.ama asker muvazzaf haldeyken sırtında benm paramla alınmıs uniforma varken silahları millete dayayıp parmagını sallayarak tehdit edemez..

bu ulkenn bel kemigini kıran asker degilmi.3 darbeyi benmi yaptım.basbakanı benmi astım.hemde bedeninde sigaralar sondurerek...

sagda solda bombalar cıkıyor...bilmem neler oluyor hala vayy askere kalkan eller kırılsın tantanaları.asker denetime acılmalı benm verdiğim para nereye gidiyor hesabını vermeli.

yoksa kendilerine ve ailesine helikopterle piknik seferi duzenleyen,tanesi 500 bin dolardan 9 golf sahası yapan , sırf istanbula geldiklerinde kalmak için 33 trilyona mekan yapan bi askermi istediginiz...

biz orduya karsı degiliz ama sunu unutmayın tum kurumlara kirli pis insanlar sızmıs olabilir o zaaman ordu kendini temizleyecek ozeleştiri yapacak...

benm verdigim silahı bu millete cevirip sokak sokak fişleme yapmayacak...

ha bu arada hani bu özel harp dairesi dediginiz kutsal kurum varya 1970 li yıllara kadar nerde kalmıstır bilen varmı..

varsa el kaldırsın abd ye ait bir askeri kurumla aynı binada ve altlı ustlu.

ne kadar ilginç demii

gnl_bsk.jpg

tabe tabe paşam :hadiordan
yollar yürümekle aşınmaz.:p
bu yollardan kimler geldi kimler geçti.:closedeyes:

Allaha tanrı diyen bir insan Müslüman Türk alemine lider olamaz...

En fazla olduğunu zanneder üstelik bu adamın tek derdi Fethullah Gülen le kedi köpek dalaşı yapmak ülke çıkarı filan umrunda değil üstelik sağ kolunun da mason olduğu ortaya çıktı
hem pkk yı 1 yılda yokedicem diyor hem de pkk yı destekleyen israilin adamını yardımcısı yapıyor bu ne çelişki

Atatürk de iyi bir askerdi ama iyi bir devlet adamı değildi, mesela Yavuz Sultan Selim iyi bir askerdi ama iyi bir devlet adamı değildi , oğlu Kanuni ise iyi bir asker sayılmaz ama iyi bir devlet adamıydı ismini de zaten devlet kanunlarından almıstır
hala Atatürk ilke ve inkılapları bu millete uymadı çünkü kalıp dar , biz o kadar sığ bir millet değiliz , aynı uygur Türklerine vegeterian mani dininin uymaması gibi , örneğin sapka kanununu hiçkimse açıklayamaz , demirel ve ecevitten baska kim sapka taktı Allah aşkına harf mi ölçü mü ne yani şapka ,
Kastamonu da babaları çanakkkale şehitleri olan yetimlerin kelleleri alındı ne için...
Dersim olayları neyin nesi...
Atatürk ün vasiyeti özal tarafından ülke hazır değil diye niye ertelendi arkadaslar
Bu yazdıklarım askerden lider olamayacığını gösteren unsurlardır , asker sert mizaçlıdır ve bu toplumun birlikteliğini bozar...

Askerde, orduda işlerin doğru işlediğine nasıl eminsiniz ? Ordunun organizasyonunda bir şaçmalık var daha. Jandarmalarda uzman kaynıyor bütün gün hiçbir iş yapmıyorlar. Sınırı ordu bekliyor PKK en çok sınırdan besleniyor. Bazı ordu mensupları araçlarında bazen farkında bile olmadan uyuşturucu sevkiyatı yapıyor. Rütbeyi alanı yollarda kimse durdurmuyor. Rüşvet alan jandarma haberi duydunuz mu hiç? Peki hiç mi yok ? Ne yazık ki memleketimizda organizasyonların kendini denetleme fonksiyonu YOK.

İşler bencede kötü gidiyor askerde bak bugün israil işinde uzman adamlar la askeriyesini kurmuş durumda bizde boğaziçi mezunuda askerde paspas atıyo ilkokul mezunuda o adadm beden ile değil kafası ile hizmet edecekken olmadık işlerde kullanılıyor sonra askere destek verin diye yırtıyo bazı komutanlar bana bizim taburdaki bir kaç rütbeliyi sivilde verseler ben bilirim ne yapacağımı ergenekondan önce bunları temizleseler bataklık kurur sonrada sivrisinekler kendiliğinden dağılır zaten

Burada asker bizim için önemlidir lakin devlet adamı olarak değil siyasi bir kimliği ancak danışma amaçlı mgk da olmalı

karsıtrıdgınız nokta su.askerden siyasetci olmaz diye bişey yok ama bunu soylerken kendi kendinizle celişmeyin.
cunku kazım karabekir genelkurmay baskanı iken siyasetlede ilgilenmek istemiş ve Atatürk cıkardıgı bi yasayla hem asker hemde siyaset olmaz demiştir.o zaman ataturk ne yapmıs veya neden yapmıs...

bilmezmisin ki 3 kuruma siyaset girmez.okul,cami,kısla...

bişeyler yazılmıs cizilmiş kendince haklısın...

şimdi bu osman pamukoglu ne der..

versinler bana 20 bin asker temizlerim dagları pkk dan.peki adama demezler mi e sen daha kısa bi zaman once askerdeydin.elnde yetkin vardı o zaman ne yaptın.yoksa basbakan dediği gibi askerlik yan gelip yatma yerimi?

veya pamukoglu ile turksolu dergisi aynı cizgide nasıl bulusuyor...

kimse askere siyaset yapma demiyor.ama asker muvazzaf haldeyken sırtında benm paramla alınmıs uniforma varken silahları millete dayayıp parmagını sallayarak tehdit edemez..

bu ulkenn bel kemigini kıran asker degilmi.3 darbeyi benmi yaptım.basbakanı benmi astım.hemde bedeninde sigaralar sondurerek...

sagda solda bombalar cıkıyor...bilmem neler oluyor hala vayy askere kalkan eller kırılsın tantanaları.asker denetime acılmalı benm verdiğim para nereye gidiyor hesabını vermeli.

yoksa kendilerine ve ailesine helikopterle piknik seferi duzenleyen,tanesi 500 bin dolardan 9 golf sahası yapan , sırf istanbula geldiklerinde kalmak için 33 trilyona mekan yapan bi askermi istediginiz...

biz orduya karsı degiliz ama sunu unutmayın tum kurumlara kirli pis insanlar sızmıs olabilir o zaaman ordu kendini temizleyecek ozeleştiri yapacak...

benm verdigim silahı bu millete cevirip sokak sokak fişleme yapmayacak...

ha bu arada hani bu özel harp dairesi dediginiz kutsal kurum varya 1970 li yıllara kadar nerde kalmıstır bilen varmı..

varsa el kaldırsın abd ye ait bir askeri kurumla aynı binada ve altlı ustlu.

ne kadar ilginç demii

Kesinlikle Katılıyorum. Ben Osman Pamukoğlunun samimiyetine inanmıyorum ekrandan görünen yüzüne bakıp çok aldanan insanlara diyorum ki geçmişe bakın geçmişeee

Türkiye Cumhuriyetini kuran da askerdi... gelenek göreneklerimizde geçmişte devleti hep yönetenler askerdi... askerden siyasetçi olur mu bal gibide olur stratejinin ve insan yönetiminin her şeyini biliyorlar....

epeyce sacma

OLmaz Tabii

Olmaz Coban olacak İlk Önce Kafana Vuracak onurunu alacak sonra mazlum olacan cebinden paranı alacak demi olmaz gülüm olmaz Asker olmasa sizde hic olmazsınız akp olacak onursuzlaştıracak bu olur demi:thumbup1:

Geri