HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisini kapatma kararı aldı...

Yapma hocam ama ya...Azıcık siyasetten anlayan sizin yorumlarınızdan Chpli olduğunuzu anlar. Redyellow'u eleştiriyorsunuz ama sizde aynı tavrı takınıyorsunuz. Yapmayın lütfen.

Hocam kusura bakmayın ama işinize geldiği gibi anlıyorsunuz. Chp'nin "Atatürk'ün partisi" ibaresini bu yönde parti olup olmamadığını tartışmak için yazmadım. Bunu hani siz araştırmışsınız ya, bir amcaya sormuşsunuz neden Ak Parti diye o da İsmet İnönü'nün partisi diye sizde sormuşsunuz ya hani İsmet İnönü öleli çok öldü diye vs vs vs. Ben ona binaen yazdım. Aynı şekilde üniversite mezunu konusunuda...Zira sorduğunuz kişiler esnaftan, köyden vatandaşlar. "Sen o insanları eleştiriyorsun ama bak okumuşunun da pek bi farkı yok." diye anlamanızı istediğim için yazdım ben o cümleyi. İlla bazı şeyleri açık açık mı yazmam gerekiyor. Lütfen. Çocuk değiliz. Belli yaşa gelmiş insanlarız. Bazı şeyleri cümleden çıkarmamız gerekiyor. Yapmayınız.

Son olarak "aptallık" konusuyla ilgili olarak evet eleştiriyorsunuz diğer partileri de ama ben sizin çıkıpta Ak Parti'ye oy vereni eleştirdiğiniz kadar Mhp ve Chp'ye oy verenleri "Ya arkadaş bu millete aptal diyorsunuz ama sizinde onlardan farkınız yok ki..? Adam gibi muhalefetlik yapmıyorsunuz, sonra size oy vermeyenleri aptallıkla, cahillikle suçluyorsunuz." diye eleştirdiğinizi görmedim açıkçası. Zira dediğim gibi Ak Parti'ye de, Chp'ye de, Mhp'ye de oy verenlerin çoğunda ideoloji ve liderlere hayranlık oy verme sebepleri, icraat değil ki...Kusura bakmayın ama bu konuda çifte standart uyguladığınızı düşünüyorum. Ve benim eleştirimde onadır.

bclonel sana herşeyimin üstüne yemin ederim ki ben chp li değilim,şimdi oldu mu ? chp yi eleştirdiğimi mhp yi eleştirdiğimi hiç mi görmedin kaç kere dedim mhp ye sıcak bakıyorum ama oyumu kullanabilseydim yine de mhp ye vermezdim diye.yani beni başkalarıyla karıştırıyorsunuz karıştırdığınız gibi birde inatlaşıyorsunuz.

yahu ben ne diyorum siz nediyorsunuz.ne kadar anlatsam boş.tamam ben çocuğum siz yetişkinsiniz.ben haksızım siz haklısınız.oldu mu ?

ben chp yi de çok eleştirdim mhp yi de.hatta bi ara dedim ki mhp de hiç icraat yok dedim bu bahçeli ve onun bu zihniyeti olduğu sürece mhp den bi cacık olmaz dedim dedim ama dinleyen yokki ?

bahçeli de öle kılıçdaroğluna da elbette öle dediğin sebelerden dolayı oy veren vardır.

neyse arkadaşlar bundan sonra ikili tartışmaya girmeyecem niye gireyim ki istediğimi yazıp kimseye de cevap vermicem.en iyisi bu =)

tamam varın haklı siz olun,en azından bölücülerin işlerine ortak olmadığım için vicdanım rahat.

1) Senin hangi partiye oy verip vermediğin beni ilgilendirmez ama Osman PAMUKOĞLU'nun başarısı veya başarısızlığı da seni ilgilendirmez...

2)Edebi ahlakı senden öğrenecek değilim , 'Adam olmak senin gibilere nasip olmaz.'

Tabİ sen ve senİn gİbİler Ülkeyİ bÖlerken satarken

bu cümle senin!

Eğer sen adamsan ya bu yazıyı yazmazsın ya da yazdıysan ispatlarsın!

Benim hangi partiye oy verdiğim seni ilgilendirmezse bu cümleyi niye yazıyorsun?

bana edepden bahsetmen için bu cümleyi ispatlaman lazım!

benim ülkeyi böldüğümü, sattımı ispatla!

İspatlayamazsan tekrar ediyorum müfterisin!

ya bu cümlen için özür dileyeceksin, ya ispatlayacaksın, ispatlayamazsan ve özür dilemezsen müfteri sıfatı senin alnında bir levha olarak duracaktır.

Özür ve ispat.

Aksi takdirde muhatabım değilsin.

nokta.

Önce nickmidir rumuzmudur onu düzelt sonra karşıma çık konuş , ana diline aykırı kelimeler kullanarak TÜRKİYE'yi sevmeyenlere prim sağlıyorsun buda ülkenin bölünmesine sebeptir.Oldumu al sana ispat.

Önce ismini düzelt ismini.Ey Özenti Gençlik TÜRKÇE'nin suyu mu çıktı.!!!

Önce nickmidir rumuzmudur onu düzelt sonra karşıma çık konuş , ana diline aykırı kelimeler kullanarak TÜRKİYE'yi sevmeyenlere prim sağlıyorsun buda ülkenin bölünmesine sebeptir.Oldumu al sana ispat.

Önce ismini düzelt ismini.Ey Özenti Gençlik TÜRKÇE'nin suyu mu çıktı.!!!

Aynı yazıyı bak yukarda WOLF var ona da yazabilirsen sana haklısın diyeceğim:)

Hadi başla "wolf TÜRKÇE'nin suyu mu çıktı!!!" de, "ana diline aykırı kelimeler kullanarak TÜRKİYEYİ sevmeyenlere prim sağlıyorsun" de!

hadi canım hadi gülüm:)

04.03.2011 SAAT 03:45 DE YAZDIĞIM GİBİ;

http://www.hhportal.com/siyasi-anke...k-partisini-nasil-degerlendiriyorsunuz-3.html

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
söz konusu siyasetse, tek meşguliyeti siyaset olan bir insan olarak; % 10 luk barajın altında kalan hiç bir parti ve lideri rahmetli başkanım ( muhsin yazıcıoğlu ) kadar tanınmıyordu ve tanınmadı da. o bile %1-2 arasında oy alırken. siz nasıl olurda adını sanını bile duymayan insanlar varken osman pamukoğluna ihtimal veriyorsunuz anlamıyorum...?
ayrıca osman pamukoğlu iyi bir komutan olabilir. iyi bir adam da olabilir. ama keşke paşalığını bu işlere bulaştırmasaydı da o sıfatıyla köşesine çekilseydi. asker kökenli olupda BAŞBUĞ TÜRKEŞ bile doğru dürüst meclise giremez ken ( parti olarak ) siz osman pamukoğluna nasıl ihtimal verirsiniz.

şu da var. belli bir zihniyet var ki, sırf AKP insin diye BDP nin başa geleceğini bilseler, bdp ye oy verirler. ( referandum da gördüğümüz tabloda olduğu gibi)

mhp + chp + bdp = AKP' ye muhalefet olur ancak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

NOT: AFERİN OSMAN PAŞAYA. SİYASETTE YÜZSÜZLEŞMİŞ SİYASETÇİLERE İLHAM KAYNAĞI OLUR İNŞALLAH.

Siyaset her baba yiğidin harcı değildir. Osman paşa mesleğini icra ederken basiretsiz siyasetçiler ona köstek dahi olmuş olsa gerçek şu ki, asker siyasetin içinde olduğu sürece o ülke iflah olmaz. Yani Osman paşa işini iyi yapmış fakat siyaseti becerememiştir. Uslu uslu çekip gitmesi en iyisi.

Hayırlısı olsun mücadelaye devam sonuna kadar destekliyorum Pamukoğlunu kimseye ödün vermedi liderlik budur işte

Hatları geri çekip, tepelerden boşalttığımız alanı izlemeye devam edeceğiz.

Yüksek rütbeli pek çok asker emekli olduktan sonra parti kurup seçimlere katılmışlardır ancak hepside binde bilmem kaç küsur oyla avucunu yalamıştır

Bu da gösteriyor mi milletimiz askerlerin siyaseteburnunu sokmasını istemiyor.Askerleri, askerlik mesleğinin gerektirdiği işlerde görmek istiyor.

Konu başlığıının altında millete hakaret ypktur. Çünkü millet yoktur. Hakaret diyenler kötü amaçlı olup; googleden millet olmanın temel özelliklerini yazıp öğrenebilir. Verilen tanımlamaların; toprak üzerinde yaşayan et yığınlarına uymadığını görecektir. Şu anda direkt ve dolaylı olarak Silahlı Kuvvetlere saldırılr var olup, devam etmektedir. Topraklarınız üzerinde siz değil; ülke düşmanı ülkeler siyaset yapmaktadır. Bunlar her kesimden önünüze çıkmaktadır. Basın, ekonomi.siyaset,yargı vs. ne derseniz deyin. Bu düşmanların Sevr de yapamadıklarını bugün ülke içinde kullandıkları materyal, kişi, kurum,partler, son adıma doğru koşmaktadıri Ülkenizde yaşanan bu gelişmeleri düşünün ki; bir Avrupa ülkesinde olsun, hele Amerikada olsun. yerim seni demokrasini deyip bir tane insan bırakmaz. Zaten olması gereken de budur. Ülkenizdeki insan yapısının bunun hakettiğini tüm Hıristiyan ve Yahudi dünyası söylüyor. Millet kavramının tüm özelliklerini Kurtuluş Savaşını veren toplumda var. Ama ayaklarında yeni potinleri, son model arabaları, ülkenin yeraltı yerüstü kalynaklarını satan bir kişi yok. İşte asıl millet onlardır. Günümüzdeki et yığınlarının; genetik yapılarının değiştiğini göreceksiniz. Bu teşhis yukarıda belirttiğim isimler tarafından konmuştur. Tedavisini herkes biliyor. Yakındır; göreceksiniz.

Aynı yazıyı bak yukarda WOLF var ona da yazabilirsen sana haklısın diyeceğim:)

Hadi başla "wolf TÜRKÇE'nin suyu mu çıktı!!!" de, "ana diline aykırı kelimeler kullanarak TÜRKİYEYİ sevmeyenlere prim sağlıyorsun" de!

hadi canım hadi gülüm:)

1) Benimle öyle canımlı gülümlü konuşma efendi ol , bana efendiliğimi bozdurma.

2)TÜRKÇE karakter harf sözcük kullanmayan herkese derim.'WOLF' TÜRKÇE'nin suyu mu çıktı ?

3) Sen önce kendi kusurlarını örtte başkalarınınkini sonra düşünürsün.

1) Benimle öyle canımlı gülümlü konuşma efendi ol , bana efendiliğimi bozdurma.

2)TÜRKÇE karakter harf sözcük kullanmayan herkese derim.'WOLF' TÜRKÇE'nin suyu mu çıktı ?

3) Sen önce kendi kusurlarını örtte başkalarınınkini sonra düşünürsün.

1- Efendiliğini bozdurtmamı istemiyorsan sen de başkalarına yazarken dikkat et, fikirleriyle, düşünceleriyle uğraş, insanların nickleriyle uğraşma. söyleyecek sözün kalmayınca yok nick yok felan diyerek yazarsan efendiliğini varsa bozdururlar!

2- Nicki ingilizce veya başka bir dilden olanları ülkeyi bölmekle, bölmeye çalışanlara yardımcı olmakla suçlamak hangi efendiliğin ürünü?

3- önce kendi kusurlarını ört lafında haklısın evet sen önce kendi kusurlarını ört, insanları hainlikle, bölücülükle suçlamadan önce aynaya bak, kusurlarına bak sonra yaz.

4- Sen beni bölücülükle, bölücülere yardımcı olmakla suçlarsan kusura bakma bu şekilde cevap alırsın. Güzel yazarsan güzel kötü yazarsan kötü... Her şey karşılıklıdır.

sen ve senİn gİbİler Ülkeyİ bÖlerken satarken

Bak bu senin cümlen.

Hadi madem efendisin bu cümlen için özür dile.

Ya özür dile ya benim ülkeyi sattığımı ispatla.

1- Efendiliğini bozdurtmamı istemiyorsan sen de başkalarına yazarken dikkat et, fikirleriyle, düşünceleriyle uğraş, insanların nickleriyle uğraşma. söyleyecek sözün kalmayınca yok nick yok felan diyerek yazarsan efendiliğini varsa bozdururlar!

2- Nicki ingilizce veya başka bir dilden olanları ülkeyi bölmekle, bölmeye çalışanlara yardımcı olmakla suçlamak hangi efendiliğin ürünü?

3- önce kendi kusurlarını ört lafında haklısın evet sen önce kendi kusurlarını ört, insanları hainlikle, bölücülükle suçlamadan önce aynaya bak, kusurlarına bak sonra yaz.

4- Sen beni bölücülükle, bölücülere yardımcı olmakla suçlarsan kusura bakma bu şekilde cevap alırsın. Güzel yazarsan güzel kötü yazarsan kötü... Her şey karşılıklıdır.

Bak bu senin cümlen.

Hadi madem efendisin bu cümlen için özür dile.

Ya özür dile ya benim ülkeyi sattığımı ispatla.

1)Söylediğim her sözün arkasındayım.Senin gibilerinden farkım olsun diye efendiliğimi de bozmayacağım.

2)Nick konusuna gelince de yazdıklarım zoruna mı gitti Sen Önce TÜRKÇE karakter kullan 'w' de neyin nesi işte böyle özentilikler yüzünden TÜRKÇE'nin değeri kayboluyor bu da sonucunda bölünmeyi doğururuyor.

3)TÜRKÇE'YE Verilen Her Zararı Ben Bölücülük Olarak Algılarım İtirazı Olan Varsa da Çıksın Karşıma...Söylediğim sözlerin de arkasındayım kusurumda yok...

Hadi bakalım ben böyle söylüyorum bu sözde de kusura bakma hiç kusur yok 'Ben TÜRKÇE'Yİ BÖLDÜRMEM'...

1)Söylediğim her sözün arkasındayım.Senin gibilerinden farkım olsun diye efendiliğimi de bozmayacağım.

2)Nick konusuna gelince de yazdıklarım zoruna mı gitti Sen Önce TÜRKÇE karakter kullan 'w' de neyin nesi işte böyle özentilikler yüzünden TÜRKÇE'nin değeri kayboluyor bu da sonucunda bölünmeyi doğururuyor.

3)TÜRKÇE'YE Verilen Her Zararı Ben Bölücülük Olarak Algılarım İtirazı Olan Varsa da Çıksın Karşıma...Söylediğim sözlerin de arkasındayım kusurumda yok...

Hadi bakalım ben böyle söylüyorum bu sözde de kusura bakma hiç kusur yok 'Ben TÜRKÇE'Yİ BÖLDÜRMEM'...

tam olarak senden beklenen bir yazı.

Çünkü özür dilemek, hatasını anlamak insani bir erdemdir ama sen bu erdemi gösteremedin.

Ben sana kişiselleştirme diyorum, sen hala kişiselleştirip nick vs. diyorsun.

halbuki bana şu cümleyi yazan sendin:

Tabİ sen ve senİn gİbİler Ülkeyİ bÖlerken satarken

Ve bunu da nick vs.konusu yokken yazdın, beni akpli sandın!!! ve laf sokuşturmak istedin!

ama benim buyur ülkeyi sattığımı, böldüğümü, satanlara, bölenlere destek verdiğimi ispatla ispatlayamazsan müfterisin yalancısın dememden sonra köşeye sıkışmışlığın verdiği aceleyle nick konusunu buldun!

Bak yukarda WOLF diye bir arkadaş var ona niye ÜLKEYİ BÖLÜYORSUN, SATIYORSUN demedin?

çünkü nick vs. hikaye. sen beni akpli sanıp sallamaya başladın.

tÜrk mİlletİne hakaret etmİyor %50 sİ gerİzekali aptal olan kesİmİ hİtap edİyor.

Tabİ sen ve senİn gİbİler Ülkeyİ bÖlerken satarken o adam rÜtbesİne bakmaksizin askerlerİyle en Ön safta ÇarpiŞiyor , bunu sen bİlemezsİn bunu sadece vatan aŞkiyla tutuŞanlar bİlİr...

senin ilk yazın buydu benim itiraz ettiğim, bana iftira attığın...

ben hepara hakaret etmedim, kötü söz söylemedim, pamukoğluna da söylemedim kötü bir söz, tek yaptığım açıklamanın altına eklenen fıkra ile TÜRK MİLLETİNİN AŞAĞILANDIĞINI yazmamdı, hemen beni akpli sandın ve bu haltı yedin.

Ve yemeye de devam ediyorsun.

çünkü özür dilemiyorsun.

halbuki ÖZÜR DİLEMEK İNSANİ BİR ERDEMDİR.

Tercih senin.

Uğur, neden uzatıyorsun. Bak bu kadar zamanımı senin gibi efendi bir insan için harcadım ve yazdıklarını okumaya gayret ettim. Efendi insana benziyorsun. Senin gibi insanlarla redyellow gibi insanlar arasında fark olmalı.

Sen efendi ve doğru bir adamsın. Şimdi aradaki farkı göster. "Sen ve senin gibiler...." dediğin cümleyi ıspatla... Ispatla lütfen. Aradaki farkı görelim. Unutma efendi ve doğrusun. Yani açıkcası ben senin gibi efendi bir insanın doğru bir insanın vatanperver bir insanın böyle adi cümleler kurarak başkalarına iftira atarak siyasi egolar peşinde koştuğunu düşünmüyorum. Açıkcası özür dilemen gerektiğini de sanmıyorum.

Sen söylediysen aklınla mantığınla toplumdaki saygınlığınla konuşmuşsundur. Lütfen Redyellow gibi insanların ne mal olduklarını açıkla. Açıkla ki görelim. Yoksa sen ve senin gibi efendi insanlar zan altında kalacak.

Daha ilk mesajında az kalsın zan altında kalıyordun. Sonra uzattıkça uzattın. Adam sana ıspatla dedi. Sen onun nickine (rumuzuna) taktın. Yani bir an için cevap verecek kapasitede olamadığını düşündüm. Lütfen aydınlat bizi. Efendi ve dürüst insan.

Uğur, neden uzatıyorsun. Bak bu kadar zamanımı senin gibi efendi bir insan için harcadım ve yazdıklarını okumaya gayret ettim. Efendi insana benziyorsun. Senin gibi insanlarla redyellow gibi insanlar arasında fark olmalı.

Sen efendi ve doğru bir adamsın. Şimdi aradaki farkı göster. "Sen ve senin gibiler...." dediğin cümleyi ıspatla... Ispatla lütfen. Aradaki farkı görelim. Unutma efendi ve doğrusun. Yani açıkcası ben senin gibi efendi bir insanın doğru bir insanın vatanperver bir insanın böyle adi cümleler kurarak başkalarına iftira atarak siyasi egolar peşinde koştuğunu düşünmüyorum. Açıkcası özür dilemen gerektiğini de sanmıyorum.

Sen söylediysen aklınla mantığınla toplumdaki saygınlığınla konuşmuşsundur. Lütfen Redyellow gibi insanların ne mal olduklarını açıkla. Açıkla ki görelim. Yoksa sen ve senin gibi efendi insanlar zan altında kalacak.

Daha ilk mesajında az kalsın zan altında kalıyordun. Sonra uzattıkça uzattın. Adam sana ıspatla dedi. Sen onun nickine (rumuzuna) taktın. Yani bir an için cevap verecek kapasitede olamadığını düşündüm. Lütfen aydınlat bizi. Efendi ve dürüst insan.

Teşekkürler.

eğer benim bu ülkeyi satanları, bölenleri desteklediğimi, benim böldüğümü, sattığımı ispatlarsa "redyellow'un ne mal olduğu" ortaya çıkacaktır!

efendi arkadaşmızdan bizzat kendisinin yazdığı yazıyı ispatlamasını hararetle bekliyorum!

(veya kusura bakmayın demesini)

askerden politikaci olmaz herkes yerini bilecek

"bu halk için uğraşmaya DEĞMEZ" diyenler için uğraşmaya DEĞMEZ!

Yeter artık bu halka tepeden baktığınız, kurban olun bu halka!

halka asıl tepeden bakanlar
oy verdiğin halde balkona çıkıp sana seslenenlerdir
balkondan terastan konuşmakta ne
tıpkı eski derebeyliklerden kalma
ama pardon o zaten mübarek bi adam dimi padişah kral
hatta utanmadan ikinci Atatürk ilan ettiniz peygamber ilan ettiniz
o ve onun gibi düşünen okyanus ötesindekiler gibi düşünenler ne yaptı
deniz fenerini kurup hem dualarınızı hem paralarınızı çaldı
semirdikçe semirdiler oğulları kızları pırlanta dükkanları açtı gemicikleri yürüttü
tüm bunlar olurken darbecileri yargılayacağız yalanıyla oy alıp evrenin maaşına zam yaptı
bu arada ordunun subaylarını uydurma sebeplerle içeri attı
halkın oylarıyla seçilmiş vekilleri (daha önce kendisi ve pkklı teröristin biri çıkmıştı) uydurma sebeplerle hala tutuklu tutuyorlar
amaç ne imralıdaki itin özgürlük yolununun taşlarını döşüyorlar...
çok yakında daha ne rezillikler yaşanacak göreceğiz hep beraber.

unutmadan birde osman pamukoğ'luna laf söylerken iki kere düşünün
allah adamı çarpar
sizler evinizde karınızla kızınızla çocuğunuzla sıcak yatağınızda uyurken
o silah elde yürek namluda dağlarımızı pkklı köpeklerden temizliyordu

Geri