Henry “Zlatan İnanılmaz”

SĦARK

Lord Of The Game
Altın Üye
Reaction score
0
4rvokx.jpg

Thierry Henry, Zlatan Ibrahimovic ile birlikte oynamak için sabırsızlanıyor.

Barcelona’nın golcü oyuncusu Thierry Henry, Eto’o’nun başarılı olmasını dilerken, Zlatan Ibrahimovic’i de Nou Camp’da hoş karşılaşacağını söyledi.

İki takım arasında anlaşmanın sağlanmasının ardından İspanyol ekibi ve Inter sona yaklaşmış durumda gözüküyor. Eto’o, İtalyan ekibiyle anlaşma sağladı ve transferin gerçekleşmesi için resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

Eto’o’nun Pazartesi günü Milano’da olması bekleniyor. Bu transfer ile Inter 48 milyon avro alırken Hleb’i bir sezon kiralık olarak kadrosuna katacak.

Eski Arsenalli oyuncu Sportal.it’e her iki oyuncu hakkında konuştu ve “Ibrahimovic harika bir oyuncu. Onu inanılmaz şeyler yaparken gördüm” dedi.

Ibrahimovic’in İtalya’da yakaladığı başarıları İspanya’da da sürdüreceğini belirten Henry, Eto’o hakkında ise “Eto’o yakın arkadaşım, mükemmel bir oyuncu olmasına rağmen artık takım arkadaşım olmayacak” dedi.​

Kaynak: Goal​

Fifa 09'dan dolayı pek sevmediğim bir futbolcu(pek durduramıyorum) ama çok da kaliteli bir oyuncu neyseki benim Fifa'daki takıma geldi :D:D:D:D:D

pes 2010 da hangi takımı alsak şaşırdım 3 takım var zaten oyunun babası Barcelona Real Madrid GALATASARAY . Tereddütte kaldım :D

Henry Arsenal'deyken çok artistti pek bi havasını almışlar hıyarın

Geri