Heman Paylas Kullanılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

voseux

Banned
Reaction score
0
Arkadaşalar foru miçindeki sahsi uploadlarımzıda hemenpaylas.com u kullanmamız sizce daha iyi olmazmı

* linkin ömrü uzuyor

* türkçe

* radip deki gibi belibir süre beklemk zorunda kalmıyorsun

* güvenilir

* hemde türk sitesi varken neden elin oğlunun sitesini kullanalımki sizcede öle değilmi

destekelrinizi bekliyorum arkadaşlar bıkdım artık rapide ki kırılan linklerden diyorsanız destekleriniizi bekliyoerum :(

ara sıra sorun çıkarıyor ama genelde iyi şahsen hemenpaylaşı kullanıorum..

vala en iyisi ama sorun çıakrdığını bilmiyordum ama sonuçda tr uploadları kulansak daha iyi olur gibime geliyor ( :

bende hemen paylaşı tavsiye ediyorum

Hemenpaylas Guzel Ama Arasira Sorun Cikartiyor Ve Rapid E Gore Daha Yavaş Işliyor

kesinlikle katılıyorum sana
hemenpaylası bende çok kullanıyorum ve memnunum

arkadaşalr bu mesajı açmamın nedeni forunu geziyorum ve beklli sayfalardan sonraki bütün linkler kırık mesajalr boşuna yer kaplıyor hem sitenin prestijini bozuyoır hemde siteye gelen üyelerin boş boşuna vakit geçirmelerini sağlıyor ve bu kırık linklerin çoğuda rapid olduğu için bu mesajı açma gereği duydumn umarım birazda oslnu işe yarar ( :

sitenin prestijiyle bi alakası yok ;=)

ben mesela dizilerden örnek vereyim.. dizileri alıntı yapıyorum adam linkleri ölmesin diye kendi premium rapid hesabına yüklüyor. böylece linkleri ölmüyor. hemde çok hızlı iniyor.

Hemenpaylaş kullanımı tabiiki artmalı ama öncelikle hemenpaylaş kalitesini yükseltmeli... Sürekli sunucu problemi yaşıyorlar ve normalde 80 kb ile inen şey 15 yada 10 kb inip beni kanser ediyor. bazen siteye hiç ulaşılamıyor.

Rapidshare nin dünyada rakibi yok, bir sürü grabberı yapılıyor bu sebeple.. demekki sorun bizim forumun prestiji değil tüm forumlar için geçerli ;=)

Ufak tefek seyler tamam da, hiçkimse bir filmi yada bir diziyi hemenpaylaşa yükleme olayına girmez.

İki paket sigara parasını bir aylığına rapid premiuma ayırabilirsiniz. Sonra yüklemeler yaparsınız.

Ama yok para vermem diyorsanız grabberlarla falan da indirme yapabiliyorsunuz.

Dediğim gibi hemenpaylaş kaliteyi yükseltmeli

kim derseki rapid kötü şu ana kadar hiç büyük dosya upload etmemiş demektir!!
siz hiç 300 mb lik uploadınız %90'da takılıp kalınca,yüklemekte olduğunuz dosya serverda bulunmamaktadır diye bi yazı gördünüz mü?hah görürseniz bilinki hemenpaylastasınız!!ve haliyle rapiddeki paralı üyelik olayı hemenpaylasta olmadığı için şimdilik serverları bundan daha yüksek bi hizmet veremez ki download hızı da o kadar ahım şahım değğiiiiil...
rapidin uygulamalarını bende sevmiyorum ama en kolay uplaod yapılan yer orası!!
haa şunu da söylemeden geçemiycem;gigeshare diye bi site daha var!!bu ay içinde yapılanmaya gidecekler ve emin olun çok daha güzel şeyler yapacaklar ne gibi;1-90 gün dosya saklama,2-aynı anda 3 dosya indirebilme ve genniiiiş bi bandwidth...
son olarak kimse kimsenin nereye upload edeceğine elbet karışamaz o yüzden birşeyi nerden download ediyor olursanız olun,upload eden kişiye saygıda kusur etmeyiniz,emin olunki o geçen upload süresinin ceremesini yaşamayan bilemez!!
saygılar :hhman:

bin kere acıldı bu konu.Artık baydı. önerini üyelerimiz değerlendirecektir.

kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri