Hürriyet yazarı Ayşe Arman, her hafta pazar eki için yaptığı röportajlarda ilginç isimler ile ilginç görüntüler eşliğinde röportaj yapmayı tercih ediyor
Daha önce Ajda Pekkan ile birlikte yatağa giren Ayşe Arman, bu sefer de Survivor ile ismi gündeme oturan Özge Ulusoy ile beraber otel odasında yatakta röportaj yaptı.
Ayşe Arman yatağa girme meselesini de şöyle yazdı:
Açıksözlü, pırıl pırıl bir kadın.
Ve nasıl güzel...
Aman Allah'ım o bacaklar, onlar nasıl uzun, 1.20... Vahşi bir hayvan gibi.
Estetik ve asil.
Hem hanımefendi hem seksi.
Cem muhteşem fotoğraflarını çekiyor, Özge korkak değil, "Öyle yapmayalım, böyle yapmayalım" demiyor, sıfır kapris, sıfır güvensizlik. Kadın ne istediği ve ne istemediğini gayet iyi biliyor. O kadar sıkıldım ki ben sürekli güvensiz kadınlardan, erkeklerden, iki arada bir derede kalanlardan..."Şimdi sıra en zorunda" diyorum. "Nedir?" diyor.
"Seninle birlikte fotoğraf çektirmemiz gerekiyor" diyorum, "Bu kadar güzel bir kadınla fotoğraf çektirmek e haliyle benim için zor..." "Nasıl yapalım?" diyor.
"Mecburen yatağa gireceğiz" diyorum.
Gülüyor.
"Zaten Survivor'dan sonra, kiminle yatağa gireceğim çok merak ediliyordu" diyor, "Kısmet sanaymış!"
Ve nasıl güzel...
Aman Allah'ım o bacaklar, onlar nasıl uzun, 1.20... Vahşi bir hayvan gibi.
Estetik ve asil.
Hem hanımefendi hem seksi.
Cem muhteşem fotoğraflarını çekiyor, Özge korkak değil, "Öyle yapmayalım, böyle yapmayalım" demiyor, sıfır kapris, sıfır güvensizlik. Kadın ne istediği ve ne istemediğini gayet iyi biliyor. O kadar sıkıldım ki ben sürekli güvensiz kadınlardan, erkeklerden, iki arada bir derede kalanlardan..."Şimdi sıra en zorunda" diyorum. "Nedir?" diyor.
"Seninle birlikte fotoğraf çektirmemiz gerekiyor" diyorum, "Bu kadar güzel bir kadınla fotoğraf çektirmek e haliyle benim için zor..." "Nasıl yapalım?" diyor.
"Mecburen yatağa gireceğiz" diyorum.
Gülüyor.
"Zaten Survivor'dan sonra, kiminle yatağa gireceğim çok merak ediliyordu" diyor, "Kısmet sanaymış!"