Hell Tv Açalımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dehşet bii fikir...

Olursa Hackell gücünü ikiye katlar...

Off...Off...Off...

Neden olmasın ki..?

Bi internet tv kurulabilir..!

Bende elimden geldiğince büyük ve ciddi projelere her türlü katkıda bulunmak isterim..!

Aslinda guzel birsey olur. Hem yenilikci hem dikkat cekici.

Bana ait olan cok videom var. Hepsi de Jackass tarzi.. Nasil yapilacaktir edilecektir ve acilacak mi acilmayacak mi bunlari ogrendikten sonra ugrasirim aslinda..

Xfiles (07-18-2005), mesasj tarihine bakıLırsa oLdukca bayatLamış bu konu =)
tekrar gündeme getirene bravo ne diim ki =)

selam

tv film felan anlamam kardeşim solariz sen önce verdiğin sözde dur hani çay içmeye gelecektin bizim fakirhaneye.tabi fakirin yüzü soğuk olurmuş uğrama bakalım :)

şaka yaptım he alınma.biliyorum bu günlerde çok meşgulsün.bu arada tv fikri müthiş.bu blive tv diye bir program varya o 50 usd karşılığı yerel ve genel kanalların yayınlarını yapıyor.hackhell'in kanalınıda eklettiririz ona kimse takılmadan izler.

arkadaslar herkes iyi hos onaylıyo pozitif yönde yaklasıyo ama bilmem bilirmisiniz su anda bi radyomuz war we dinleyici sayımız maalesef cooooooook az :(
yani buraya olumlu görüs bildirenlerin yarısı dinlese heralde radyoya reklam bile alırız..... :)

Ben uğraşabilirim saat 9 gece 00:00 arası internet cafedeyim internet cafem olduğu için yeterli zamanım war ayrıca yan tarafımda fiLm kiralayan biR aRKadaşım da waR...kaynak olarak da orayı kullanabilirim...

Bencede çok iyi olur.. Tam bir gün değil ama içeriğe göre 1-2 saat alabilirim..

valla mükemmel olur hafta sonları ve akşamları ilgilenebilirim ancak nöbetçi olmazsam tabii. yada şöööle bişey olamaz mı 24 saat yayın yapılacağına ne bilim günün belirli saatlerinde yayın yapılsa nasıl olur?

Yaw Kardeşim Ard Arda 15 Film Koyun Birakin Bilgisayar Açik Kalsin Uğraşmaya Gerek Yok

07-17-2005, 08:28 PM konunun açılış tarihi valla tebrik ederim geçen sene açılan konuya yorum yapmışsın bulup

Daha önceki istekelriniz

HH Radyo
HH irc servisi
ve imagehell o kadar cok ilgi görüyorki

Bu kadar ilgiden sonra Solariz'in hala TV kurmak isteyeceğini sanmıyorum ;]

açılırsa izleyecekmisiniz diye sorsam 1000 kişi izleriz tabii diye mesaj atar ;]

heralde bu konu çok eski ama
irc HH e dönmesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri