Hell Tv Açalımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda bi ara verdiler sürekli gora izleniyodu ve onun kalitesi çok güzeldi onun gibi bişi olsa güzel olur valla kady yorumuna bayıldım :D bide angel valla neymişin sen be futbol falan ha vays be kutlarım

Aralara reklam da aliriz. ileride H&H Medya Group u kurariz :)

bende klpler flimler ( adult hariç ) var
çokk geniş arşivim var..

tek sorun ilgilenecek zaman yok...

walla böyle bir fikir süper.Gerçekten iyi düşünmüşsün.Bende de film arşivi var.kliparşivi var ve daha fazlasınıda hemen bulurum.Zamanım çok az yalnız ondada zaten hell geçip forumları okuyorum ancak ama yapacak birini bulurum.

süper olur ama çok geç algılanır

olur açılsın güzel olur...
bide arada bi YEMEK TARIFI FELAM VERIRIZ:p
hackhell usulü makarna felam
zuahha
bekelriz..
bu arada hızlı olması için çözünürlüğü az olması gerekiyo ..
gece 3 ten sonra çözünürlüğü artacak şekilde yayın yapılsın
gece gece zaten göremios:pPP

:D:D bu çözünürlüğü arttırılmış yayın ne acaba valla gece +18 yaparsanız herkes zombi olur hortlar valla

[COLOR=Blue]acalım ya güzel olur hani benide temizlikçi yaparsınız iyi olur hergün bilgisayar silmekten se hackhell tv nin binasını temizlerim daha iyi olur[/COLOR]

olabilir aslında güzelde olur açalım abi açalım o da olsun :D

way anasını satim biz yapmıcazda kim yapcak :d

bu arada herkes makaraya vurmuş ama sol sadece cvp istiyo uğraşan olurmu die:D

şahsen ben uğraşırım sol hemde zevkle:)

bende ugraşmak isterim ama anlamıyorum ben nasıl filmi izlettiricem?

hoca fazla abartmayın radyo iyi zaten duyduğuma göre de pek dinleyiciside yokmuş.tv açsanız hiç izlenmez doğru mu yoksa yanlış mı konuşuyorum?

Source' Alıntı:
hoca fazla abartmayın radyo iyi zaten duyduğuma göre de pek dinleyiciside yokmuş.tv açsanız hiç izlenmez doğru mu yoksa yanlış mı konuşuyorum?
eger kalıtelı fılmler olursa ızleyenın olucagını dusunuyorum...

Source' Alıntı:
sen öyle san:D:D:D

tabi ki çko iyi olur tv açılması... haftasonu(dersane saatleri dışında) full ilgilenebilirm divx arşivim de iyidirr.. bence bu uygulama yapılana kadar sitenin 20000 üyesi olur katılım daha da çoğalır... bence çok iyi bi uygulama olur:D

rock_841' Alıntı:
acalım ya güzel olur hani benide temizlikçi yaparsınız iyi olur hergün bilgisayar silmekten se hackhell tv nin binasını temizlerim daha iyi olur

nerden buldun da cıkardın bu aylar oncesının konusunu :eek:

eger vizon filimlerini koyarsanız izlenir

sayın hackhell camiası zaten radyo yu dinleyen yok tv yi kim izleyecek ?bana onu söleyin?

iyi olur be izleriz
ayrıca bende yerli bir çok komedi filmi var özellikle kemal sunal,metin akpınar -zeki alasya
v.s
istenirse yayın bilem yaparım :p

hacı butun gun evde cızım yapıyorum vaktımın yarısı çizmekle gecıyo.. sabaalara kadar oturan 5-6 saat kadar uyuyan bır ınsan olaraktan buradan yayın yapabılırım.. amd 64 işlemcı 512ddr atı 9800 ekran kartı aopen b32 kasa ve bı ton ıvır zıvıra sahıbım.. sureklı yayın yapabılecek durumdayım.. zaman cok bende..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri