Hell Tv Açalımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark_Angel' Alıntı:
açarız yahu ıstedıgınız tv olsun şifreli bile yaparım decoderını satar para kazanırız bıde ustune :p

esasında iyi fikir :rolleyes: para kazanmış oluruz şifresi kırılmasın öle hemnciick buarada x darkla konuştum playboy kuşağını bize verdi gece 12 den sonra yayın bizde :D

Xfiles' Alıntı:
kalan 250 gp de de adult var siz dark a bakmayın çok mütavazidir :)

windowsa felanda 1 gb ayırmıştır fazla abartmayalım :D

harbı sımdı farkettım sorry 320 gb yerıne 420 yazmısım :) 2*160 gb sata

Valla Nesem Yerine Geldi Yaw Aslinda Her Eve Bi Hackhell Lazim Haa

Manyak Geyik Oluyor Yaw Neyse Insallah Acilir Abi Gercekten Cok Ii Olur

chamfer' Alıntı:
esasında iyi fikir :rolleyes: para kazanmış oluruz şifresi kırılmasın öle hemnciick buarada x darkla konuştum playboy kuşağını bize verdi gece 12 den sonra yayın bizde :D

ne yalan söyleyeyim arşiv çok feci geniş hemde aşırı geniş walla bavulda cd ler ciddi ciddi şifreli bir bavul aldım :D resmini gönderirim bi ara :)

Xfiles' Alıntı:
ne yalan söyleyeyim arşiv çok feci geniş hemde aşırı geniş walla bavulda cd ler ciddi ciddi şifreli bir bavul aldım :D resmini gönderirim bi ara :)

muahahaha gönder de bi ara bakim... buarada bende benim cdlerin bulunduğu çantayı bi capsleyimde gör :D

Bence Radio'nun hitini düsürürüz daha tutturamadik radio yu arkadaslar ben erken daha diyorum....

walla tv işi gerçekten çok güzel olur bencede.hatta bende elimden geldiğince karınca misali yardımcı olmaya çalışırım.ama admiral'in de dediği gibi radyonun hiti de düşebilir.ilk önce o konuyu aşarsak sizce daha iyi olmazmı.eğer yok bişey olmaz diyosanız bence hemen açın bu tv işini.gerçekten çok manyak bişiy olur.yayında ve yapımda emeği geçenlere çok tşk lafını bizim hackhell'e uyarlarız.hemde kendimize ait bi lafımız olur:D

sOrUnLu' Alıntı:
Uğraşacak bir kişi değilim ancak süper bir çalışma olur bence..

ahau neden öle diosunki kardeş sen ilgilenmicende kim ilgilencek :)

ahuahau solariz canlı yayında adminleride ropörtaja alalım :) hatta canlı yayında tiyatro yapalım.. sen hokkabaz ben şaklaban olurum :p

saka bi yana ilgilenecek arkadaslar varsa eger gerçekten güzel olur derim..

solarız sıyaset meydanı
x gece 12 den sonra kırmızı noktalı kusak
des sabahları cızgı fılm
angel oglen yemek tarıflerı
dark gece 3-5 arası dögüs teknıklerı
bende gündüz kusagında ya kadın programı (kocamı kacırdılar karım bana yemek yapmıyo programları varya ondan)

yada örgü tarıflerı verırım ceyizlik

bence tv olmucak ıs bosuna basınızı agrıtmayınn

kady' Alıntı:
solarız sıyaset meydanı
x gece 12 den sonra kırmızı noktalı kusak
des sabahları cızgı fılm
angel oglen yemek tarıflerı
dark gece 3-5 arası dögüs teknıklerı
bende gündüz kusagında ya kadın programı (kocamı kacırdılar karım bana yemek yapmıyo programları varya ondan)

yada örgü tarıflerı verırım ceyizlik

bence tv olmucak ıs bosuna basınızı agrıtmayınn
YAV BEN SADECE KDAY KUŞANİ İZLERİM AMA ORGU NEYİM ORMEM AMA KADİN PROGRAMLARİ KOMİK OLUYOR İZLERM

yok yok kady abi ben spor programı istiyorum ee nede olsa 14 sene futbol oynadım. forvettim hemde :D

gece 12 den sonra iyi olur bence ama kim uğrasacak orası ayrı bir mevzuu :)

kady +18 programını sunucak arkadaşlar hell tv nin haydar dumeni yapıcam onu.

Hackhelle bir karizma gelir yahu açılsın anketi bile yapımasına gerek yok açın be

Biraz zor olur yayın . Sorun olur bence . Radyo yayını yapan arkadaşların neti zaten belli bir kasılma yapıyor çok yada değil tartışılır (yavaşlıyor , 2048 Dsl olsa bile farketmez ) .
Tv yayını yapınca o arkadaşın net hızını düşünmek bile istemiyorum .
+ Normal Tv kanalları netten yayın yaparken bile dsl'de izlerken zorlanıyoruz .
Normal bir kullanıcı yayın yapsada izleyen kişi nasıl alıcak net yayını .
Donuk donuk olur . ( % 99 )
Ama deneyip sonuç alıp almamak tabiki yönetimin . Ben zaten pek fazla izleyemeceğim için fark etmiyor benim için .
:)

Valla üniversite derdi olmasa seve seve uğraşırdım ama maalesef...Tabi fikir güzel :)

eğer ki temiz ses ve görüntü kalitesi alınabilecekse bana uyar hatta çokta güsel olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri