Hell Tv Açalımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper olur bence cok iyi bi fikir :)

harika

Solariz' Alıntı:
Arkadaşlar Radyo felan derken bide hell tv kuriyim diyorum bu konuda ne duşunuyosunuz ve elinde komedi filmi sinema film olanlar yayın yapıcak lar her gun 1 kişi ugraşcak buraya görüşlerinizi ve ben uraşırım diyen arkadaşlar mesaj yazarsa çok sevinicem iyi forumlamalar
Valla Tek kelimeyle harika olur gerçekten biri bizi durdursun:) umarım yetenekli arkadaşlar gönüllü olurlar. güzel bir paylaşım olabilir.

selam

anah selam gıcık kız h.g sende seni burda görmek güzel evet kolay iş değil tv açmak ama burda hizmette sınır yok:))

uğrasak bırı deilim ama guzel olur bence ya ben bu sıteyı cok sevdım daha yenıyım ama cok guzel burası ya :)

bende büyük ve güzel bi film arşivi var ben uğraşırım!!!!

iyi OLUR BeNCeDe BeNDe İSTERİM AMA NoRMaL TV De İZLeNCeK İNterNeT DeĞiL UYDUDA deĞiL NoRMaL TV

GerÇekten Manyak Olurdu.valla ÜstÜmÜze DÜŞen GÖrevler Neyse Yapmaya ÇaliŞiriz Ama Pek Sanmiyorum :d

aslında cok güzel bir fikir neden olmasın

bencede çok ii çalişma olur hackhell patlayacak ya buyumekten bencede çok ii olur

bence acalım super olur .hatta ben gorew alabilirim bu konuda ;)

MAJESTE' Alıntı:
anah selam gıcık kız h.g sende seni burda görmek güzel evet kolay iş değil tv açmak ama burda hizmette sınır yok:))

Evet hizmette sınır yok ama iyi düşünmek lazım.Hayırlısı neyse o olsun.Elimizden bişey gelirse yardımcı oluruz. :cool:

Ben tv kameramanıyım Bende 1 pazar vaktimi ayırabilirim. Film arşivim full

neden olmasın kızıL çok zor bişi değil hh tV açmak :cool:

füzeye gelince daha zamanı var..; )

Altindan Kalkacagimizi Düşünüyorsaniz Neden Olmasin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri