Hell Tv Açalımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi olur walla ama ben ugrasma taraftarı deillim izleme taraftarıyım hheeaueyhh

açılsa güzel olur günde bir kişi değilde zamanlara bölüp bir kaç kişi baka bilir

süper olur gercekten bu sitenin tek eksigi buydu hackhell icin mukenmel olur gercekten bunu istiyoruz hele birde hack dersleri filen olursa ben icin diyorum 24 saat seyredirim :) gercekten bunu acın lütfen !!

Ben uğraşabilirim belki ama ne tür yayın yapılcak? XXX mi :D?? Belli saatler arasını ben alabilirim ama konu hakkında fln biraz bilgi verirseniz sewinirim!

gercekten cok iyi bir calısma olur

bencede hell tv acılmalı bıze her konuda yardımce oldunuz bıde tv acarsanız bır numara oluırsunuz valla :):):):)

Solariz' Alıntı:
Arkadaşlar Radyo felan derken bide hell tv kuriyim diyorum bu konuda ne duşunuyosunuz ve elinde komedi filmi sinema film olanlar yayın yapıcak lar her gun 1 kişi ugraşcak buraya görüşlerinizi ve ben uraşırım diyen arkadaşlar mesaj yazarsa çok sevinicem iyi forumlamalar

kuriyim dediğine göre kardeş aradığım kişi tam sensin benim böyle bi şeye ihtiyacım var forumada yazdım bu gün ama henüz bişey bulamadım bende tv yayını yapmak istiyorum ve benim için önemli yardım edersen sevinirim .
Ancak ben bilgisayarda kayıtlı dosyaları değilde dışardan vcd , kamera , videodan felan yapmak istiyorum mümkünmüdür. Teşekkürler herkese şimdiden

hackhell zaten 1 numara,
bir de böyle bir hizmet olursa en 1 numara olur (ne demekse) :)
yalnız önemli olan açmak diil bence, devamlılığını sağlamak,
işe başlamıycak olsam yerdımcı olmak isterdim :(

valla iyi olur.yenilik iyidir.valla en kısa zamanda bekliyoruz....

mükemmel olur daha sonra digi türk'ün ekmegiyle oynarız:)

gerçekten harika olur
ama ugrasacak birisi olurmu bilemem:)

ara ara yayın yaparım yabancı klip felan ama biraz masraflı iş sanırım :)

nese hayırlısı

baya masraf cıkarır ama bide tv de hack anlatılırsa manyak olur :cool:

ben

ben ilgilenebilirim.vaktimin cogu bos muzik programları gitar dersleri gibi konularda yayın yapabilirim.gunde 18 saat falam vaktim var 4saat uyuyom 2 saatte okulda gecio

güzel olur hakketten reklamı düşünemiyorum bile ''g.o.r.a.2 tüm dünyada vede hackhell tv de aynı adna vizyonda'' :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri