Hell Tv Açalımmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılır veya açılmaz ona birşey diyemiyeceğim ama açılırsa bana söz verin HABERLERİ ben sunayım her zaman her zaman Ali Kırca gibi olmayı hayal etmişimdir nolur bana söz verin haber spikeri sen olacaksın diyin :)

Tv hakkında

.Carnage' Alıntı:
ya gerçekten güzel olur ya sitede bi adres verdiler hep gora oynuyo onun gibi bişi yapalım seyredemediğimiz filmler var onlar oynar bizde seyrederiz haftalık bi program olur falan hakkatten güzel olur ya

Benim HayatIm fiLm seridi gibi uzun... :=))

Yani fiLm arsivim iyidir..KLasiktir ama...eski fiLmler..Hit yapmış...yeni vizyona girenlerden cok kLasik arsivim var..TomCruise un tüm filmleri var mesela...Dvd..Vcd..Ya da Divx...Türk fiLmi yok arsivimde..Sibel kekilli ninkjiler haric...:=))

Merakı olan olursa listemi bile yapabilirim...sevgiler...

dehşet olur kraldınız imparator olursunuz...

itiraz ediyorum Hakim BeY

Source' Alıntı:
hoca fazla abartmayın radyo iyi zaten duyduğuma göre de pek dinleyiciside yokmuş.tv açsanız hiç izlenmez doğru mu yoksa yanlış mı konuşuyorum?

Radyonun pek de dinlenmediğine katılmıorum...Ben sahsen geneLde dinLiorum...
Sadece reklam exigi var bence.....Daha duzgun bir reklam yapilir ve de
Dj arakdaslar yayınlarına cok fazla ara vermezlerse (mesela anonslu geyik yapmak gibi) daha cok dinlenir...

Bi de öneri de bulunmustum Yayında olan dj in msn si acık olur ve de radyodaki malum yere yazarsa msn sini istek yapilir..daha bir renkli olur diye düşünüorum...Sahsi kanantim

Kooptum

Solariz' Alıntı:
kady +18 programını sunucak arkadaşlar hell tv nin haydar dumeni yapıcam onu.

Hhahahaha...gene yarildim Solariz Allah seni de güldürsün emi...alemsin beagh...

tesekkür de ettim PpP

aKIL fikir bel alti:=))

Thestion' Alıntı:
evet solariz bir kaç forumda gormuştum gece de belli saatten sonra adult olur:D parishilton falan sonuçta adultta bir film çeşidi

Vallaha hangi yabanci siteye gitsem illaki bir Gurbetci..ya da memeleketimden aynI insan manzarasi...SApıK Türkler :=))

isin esprisi ne kadar cinselliğe ac bir toplumuz dimi???

Forumda bence tartıslması gereken bir konu...''Türkler cinselliğe neden sapıklık derecesinde bağLI...şok şok şok ..flash flash flash..az sonra..hackhell Tv de...
Ha bu arada bence o malum yazar '' şu cILgIn Türkler in ikinci versionunu '' Şu Sapık Türkler...''diye yayınlasın ona da mail atıcem birasdan....

muhahahahah

walla ols a neler olur gece 1den sonra filmler felan

Bence gece 3 ten sonra zekerıya beyaz la tartısmalı pozısyonlar olmalı ıyı olur adam bılıo o ıslerı :D

pu ha ha ha koptum valla ama
bence açalım taraftarıyım bu işin olsa ii olur her şeyimiz var oyunumuz chetimiz hell tv de oldumu tammdır biden büyük yok..

YAŞASIN HACKHELL:....................

Bişeyide unutmayalım arkadaşlar .

hackhelli olmak ayrıcalıktır
:D

abi düşüncen güzel ama spikerlikmi yapacaz

bencede kesin olmalı :) en aından internet tv si olmalı :D normal tv olmasada olur :D:D hack dersleri verilmeli ne bilim arkadaşın dediği gibi zekerya beyaz hocam gelmeli tv ye D:D:D güsel olur

evet abi zekerıya beyazla medyum memiş bide haydar dümen reytıngın anasını aglatırız:):)

Bencede çok güzel olur.Bunun yanıda birde hell oyun olursa tadından yenilmez valla.:D

Bencede Çok Güzel Olur yaa Neden Olmasın Ugrasma konusuna Gelincee Yapamayabiilirim ama Katkıda Bulunurum Tabi ... en buyuk katkım ızlemem olur belkkı .. :)

güzel bişey ama o kadar kolay deil tabi ki bence daha verimli ve iş yapacak şeyle üzerine çalışmalar yapmalısınız en son yapılacak işler arasında...

iyi bir fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri