'Helal süt emen AKP'ye destek olmaz'

Yanlış siyaset bu işler..

Bize oy vermeyen dinsizdir.
Bize oy vermeyen sütü bozuktur..
Bize oy vermeyen Atatürk'çü değildir..

Böyle siyaset mi olurmuş? Siyaseti boşver böyle zihniyet mi olurmuş? Var ama..

Belki biz yanlışız, siyasetçiden üstüne vazife olmayan işler bekliyoruz galiba..

İş bekliyoruz, eğitim bekliyoruz, sağlık hizmeti bekliyoruz, yol, fabrika, üniversite, hastane, çağdaş yaşam bekliyoruz...

Çok bekleriz..

İki atasözüyle bitireyim..

"Koyun can derdinde kasap et derdinde"
"Atlar tepişir arada eşekler ezilir"

Devletimi seviyorum milletimi seviyorum .. sonuna kadar AKP diyorum ...
Kimsenin yorumu ve fikri beni hiç germiyor ... Rica edecem AKP de sizi germesin ...

sizin çorum milletvekili ahmet aydoğmuş kanı bozuklar derken iyi demi

buda sütü bozuk demiş ama değerlendirme açısına bakarsanız son derece haklı....

bu ülkede terörist liderin doğum günü niye coşku içersinde kutlanmalı .

pkk bayrakları açılıp imralıdakinin posterleri açılıp sloganlar atılarak.

bu ülkede pkk temsilcileri niye meclise girip çıkıyorr.

bunları şımartanlar siz değilmisiniz açılımla maçılımla

biraz önce haber programları başladı ve ilk haber

"ilk baharın gelmesiyle dağlarda gizlenen ve eylem yapması muhtemel olan

pkk ya operayson hazırlıkları son sürat devam ederken bdp eş başkanı selahattin demirtaş diğer millet vekilleriyle

beraber askere karşı olacak ve Türk operasyoncu tanklarının önüne duracağız dedi"

bu ne cürret adamların liderine sayın derseniz açılım yaparsanız tevizyon kanalı açarsanız

(gerçi açmadığınız kimse kalmadı bide ermenilere açın) olacağı , adam hem meclisine girer

hem tanklarının yolunu keser....

bu akp yi destekleyenler hangi mantıkla destekliyor ??

Yine tek başına gelecek AKP...
devlet ve deniz abilerimiz AKP için nimet ...
Korku çatırdamalarını şimdiden duyar gibiyim

Ben zaten Osmanli torunu olarak goruyorum kendimi. Kac yillik tarihi var Turkiye'nin.. Ben dogup buyume Avustralya'danim ama burada oyle bir abartiyorlar ki tarihlerini! Anzak savasinda bile yenilmisler ama nasilda efendim kahramanca savasmislar diyede herkese anlatirlar... Bizim tarihimiz sadece 86 yil degildir, Avustralya'nin tarihi bile o zaman daha uzun :S Bizim koskoca Osmanli Imparatorumuz var. Bu tarih baska bir devletin olsaydi butun dunya'da oyle bir hava atarlardi ki... Ama Turk genclerin hepsinde bu gururu goremiyorum.

peeh. sana oy verip ülkeyi herzamanki gibi çeteleştirmedikleri için kızıyorsun bahçeli ama artık uyan yıkıldı derin devletin.

bundan sonra oylar açılana. bakalım seçimlere kadar en son kim neyi açacak. tayyip açacağını açtı 1 adım önde ama baykalı bekliyorum toplu açılım yapacak bence. çarşaf olur,başörtü olur yada pantolonlarını da açabilirler kendi tercihleri :D

aslında bahçeliye yapacak bi açılım bulmak lazım.tabi hala varsa:D

Ben zaten Osmanli torunu olarak goruyorum kendimi. Kac yillik tarihi var Turkiye'nin.. Ben dogup buyume Avustralya'danim ama burada oyle bir abartiyorlar ki tarihlerini! Anzak savasinda bile yenilmisler ama nasilda efendim kahramanca savasmislar diyede herkese anlatirlar... Bizim tarihimiz sadece 86 yil degildir, Avustralya'nin tarihi bile o zaman daha uzun :S Bizim koskoca Osmanli Imparatorumuz var. Bu tarih baska bir devletin olsaydi butun dunya'da oyle bir hava atarlardi ki... Ama Turk genclerin hepsinde bu gururu goremiyorum.

Hepimiz bu gururu yaşıyoruz yüreğimizin en derinliklerinde kardeş ..
İllaki bi kaç çürük çıkar .. TÜrkiye bu çürüklerden ibaret deildir ...

biz senin geçmişinide biliriz devlet bey...:hadiordan

iktidar ortağı iken yaptıklar belli :sigara:

bu kafayla gidersen meclisi bile rüyanda göreceksin.:sigara:

Atatürk neden o sanayi hamlelerini yaptı ve devletin fabrikalari kurmasını istedi bir araştır, öğren sonra anla foruma gel giriş yap yorumunu yaz. Ha bilmiyorsan söyleyim. O yıllarda özel sektör diye birsey yoktu desek çok yalan olmaz. Şahısların o fabrikaları kuracak gücü yoktu. Kurabilecek tek kurum vardı oda devlet. Gereken yapıldı kuruldu. Su an özel sektör bu görevi faslasıyla yapıyor. Kendinizde iyi bilirsiniz ki özelleşen her kuruma rakip gelir. Rekabet demek tüketici lehine olmak demektir.

Atatürkün neyi niçin yaptığı hakkında fikir yürütebilmen için öncelikle Atatürkü benimsemiş olman gerek, senin bu yaptığın şey bir yahudinin müslümana islamı öğretmeye çalışması gibi bir şeydir.

Hadi ordan ....

Yılanlık Çayanlık Şeytanlık Tavşanlık yapılarak bir yere varılmaz.

Ya olduğunuz gibi görünün yada Göründüğünüz gibi olun. Takkıyecilik yapmayın..

kesinlikle katılmıyorum. al bahçeliye vur baykala aynı kefeden. bi halt değiller tek derdi koltuk sevdası, göremiyorsunuz sanırım. şu anki liderler içinde bence erdoğandan daha iyisi yok. allah başbakanımızın yolunu açık etsin.

Atatürkün neyi niçin yaptığı hakkında fikir yürütebilmen için öncelikle Atatürkü benimsemiş olman gerek, senin bu yaptığın şey bir yahudinin müslümana islamı öğretmeye çalışması gibi bir şeydir.

Hadi ordan ....

Yılanlık Çayanlık Şeytanlık Tavşanlık yapılarak bir yere varılmaz.

Ya olduğunuz gibi görünün yada Göründüğünüz gibi olun. Takkıyecilik yapmayın..

ne kadar yapmacık cevaplar vediğinin farkındasındır ...
Atatürk ün yaşadığını günleri görenler senin kadar uzun boylu laf etmiyorlar ..
Cevap vermek yerine bulandırmayı seçiyorsun ve harika yapıyorsun ...
Bunu genelde karısını aldatan erkekler sıkıştıklarında kullanırlar ama sen hep yapıyosun ...
mızıkcılık yapmada iyi bir Atatürk çü ol

ne kadar yapmacık cevaplar vediğinin farkındasındır ...
Atatürk ün yaşadığını günleri görenler senin kadar uzun boylu laf etmiyorlar ..
Cevap vermek yerine bulandırmayı seçiyorsun ve harika yapıyorsun ...
Bunu genelde karısını aldatan erkekler sıkıştıklarında kullanırlar ama sen hep yapıyosun ...
mızıkcılık yapmada iyi bir Atatürk çü ol

Neden Atatürkçü olacakmışım? hemde iyi bir Atatürkçü olmamı istiyorsun breh breh breh....

Ben Atatürkçü değilim olmamda mümkün değil olanada saygı duyarım.

Atatürk Benim Benliğimdir Her Türk birer Mustafa Kemaldir....

yazık Yakında kendi vatanımızda azınlık olacağız
Elin gavuruna üç kuruşa köle olacağız
PKK yı başımıza taç edeceğiz
AKP li olmak bumu?
Buysa uzak dursun ...

Fuzuli konuşmuş.. Siyaset bu hallere gelmişse ülkenin çekeceği var..

Artık ya süt tahlili yada kan tahlili yaptırılacak oy kullanmadan önce, isteyenede idrar tahlili olabilir..

Çok ucuz ve kalitesi bir cümle..

kafatası siyaseti yapıyorlar diyenleri doğruluyor sanki

Geri