'Helal süt emen AKP'ye destek olmaz'

imdat kolu olduğun günleri ne çabuk unuttun Sayın Bahçeli.... inan o günlerde olduğun kadar şimdide gözün kör olsaydıda Bu gün bunları telaffuz etmeseydin ('99 da ne olduğunu çoook ii ögrendim)

yakında bu tutumundan dolayı MHP ye verdigin zararı kim kurtarabilecek

sonun Erkan mumcuya dönmez inşallah

bunu diyenleri iktidarda gördük muhalifettede gördük
yenileyin bi baştaki adamları alternatif olsun
apoyu ipten alan kağıdın altında imzan var hala ne konuşrsun ip svurursun mitigde bi gitte mhp yakısan biri gelsin
yine mhp verelimde bu sefer apo yu hapisten cıkarsın

Atatürkün neyi niçin yaptığı hakkında fikir yürütebilmen için öncelikle Atatürkü benimsemiş olman gerek, senin bu yaptığın şey bir yahudinin müslümana islamı öğretmeye çalışması gibi bir şeydir.

Hadi ordan ....

Yılanlık Çayanlık Şeytanlık Tavşanlık yapılarak bir yere varılmaz.

Ya olduğunuz gibi görünün yada Göründüğünüz gibi olun. Takkıyecilik yapmayın..

Ben ne yazmışım sen ne yazmışsın. Sen özelleştirmelerden bahsetmişsin zamanında Atatürk'ün kurduğu fabrikalardan bahsetmişsin bende sana o zamanlar Atatürk'ün neden öyle yaptığını anlatmışım.
Bunu anlamak için ne Atatürkçü olmak lazım ne şeriatcı ne ateist nede yahudi. Az biraz ekonomi bilmek yeterli.

Ama gel gör ki ben Mersin'e cam kenarı bir bilet almışken sen tersine coktan gitmişsin bile. Tabi dam üstündeki saksağanıda unutmamışsın bari beline de vur kazmayı.

hepsinin canı cehenneme..........

Bahçeli konuştukça batıyor. Dünyası ekseni etrafında dolaşan üç beş kişiden ibaret hale gelmiştir

Yahu sizde hiç mi liderlik ülke yönetme sevdası yoktur nasıl bir tatmin anlayışınız varki %50 yakın oy alan bir pir parti seçmenine bu tür hitapta bulunabiliyorsunuz.

Bahçeli ve baykal bizi küçümsediği ve bizim sorunlarımızı görmezden geldiği müddetçe inadına ak parti demekten öte bir şey yapamıyorum

~SiLenT ScЯeaM~;4974586' Alıntı:
Sütünü HeLaLde Etmez Bu Şimdi :)

koptum yaaaa :durdurun :durdurun :durdurun etmez valla canı cok yanıyor garibin :durdurun :durdurun

Ampule oy verenlerin dünyası çoktanan kararmış bakar kör olmuşlar

rte yi tvde görsem miğdem kalkıyor

AKP ye oy vermeyebilirsin , baskası da verebilir , neden asağılıyor hakaret ediyorsun?
Çarsaf siyaseti yapan CHP ye mi vereyim ,peygambere hakaret eden Savları Arıtmanları bünyesinde tutan CHP ye mi?
Apo siyaseti yapan ama Apo yu darağacından alan MHP ye mi?
Üstelik bu iki partinin belirli bir siyaseti de yok , rastgele herşey ...
Yahudi 500 yıl sonrasını planlar , MHP CHP ittihatcılardan farksız 1 yıl sonrasını göremez...

Peki neden AKP?
CHP MHP olmaz dedik ama neden AKP peki?
Aslında AKP de kusursuz değil yanlısları var ama kötünün iyisi durumunda ...
Ekonomik olarak Türkiyeyi güçlü kıldığı için, öyle ki 2013 de dış borcumuz bitiyor ,
En fazla memur alımının olduğu hükümet olduğu için,
Dünyada yalnız bırakılan Filistin e destek olup sayın Başbakan her fırsatta İsrail i dünya basınında kınadığı için...
Askeri ve yargısal bozuklukların üzerine gittiği için
Devletin aksayan kurumlarını özelleştirdiği için
Hız ve fiyat kıyaslandığında T.telekom dünya 5. si oldu
Aselsan ın bütçesi artırılıp yerli patente önem verildiği için

ve sunu da belirteyim AKP den kişisel olarak tek kuruş çıkarım yok Allah sahidimdir , bırakın bu tür iftiraları...

Haberi yayınlayan internet sitesinin Ak Parti lehinde bir haber vermesi durumunda kaynağı kötüleyecek hatta ona yandaş medya diyecek insanlar şimdi soruyorum. Bu mu yandaş medya?

Deprem zamanı dışardan gelen paraların ne olduğu konusunda hesap veremeyen insanlar, "helal" kavramını ileri sürmemeliler bence.

Ayrıca Mhp nin sonuda Chp ye uyup onun işbirlikçisi gibi davranan sözde sağcı partilerle bir olacaktır.
2007 seçiminde de Ak Parti gelemez diyenler şimdi gene aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

Çok ucuz hareketler bunlar..Tuncay Özkan tarzı bayağı ve aciz..Zamanında Erbakanda cennete anahtar dağıtıyordu AKP ye oy atan kafir diyordu sonra ne oldu barajın altında çiğnendi..

Geri