Heeyy Millet Böyle Bir Durumda Olsaydınız??

ama evlisin benim değilsin yıllar önce nerdeydin çok geciktin sevgilim.............

vallahaa allahıma binlercee şükürr olsun kii gec olamdan buldum ben o aşkı...ama geç olsaydıdaa gelseydi napardımm hiç bişeyy yapamazdımm herhaldee geldigi gibi giderdii cünkü ölee bişeykii birazda karekter meselesii bu işler ölsendee gebersendee ses cıkarmazsınn karekterindee yoksa o yüzden hiç bişeyy olmazdıı gerçekte mutlu olmadıgımı mutluluk oyunu oynadıgımı anlarıdmm oyuna devam ederdim.elimden bişey glemez cünkü başka...

amaaa allahımm sanaa binlercee şükürler olsunnn herzman her fırsattaa bunun içinn zaten şükrediyorumkii onu benimm karsımaa cıkardıgı içinn geç olmadann.Allahınn sevgili kuluymusun dmeemmkii.. seni çok amaa çok seviyorum aşkımmm iyiki varsınn iyiiikii yoksa mutlulukk nasıl bişeymiş bilemiycektimm...

maydonoz hanımm özel msjını okuyunuz orayaa yazdım şimdii gidiyorum benn evdemii söylersin msj mı atarsın bana

Isırganotu yazacaksan yorum yap
kişisel konularını pm atmışsın zaten burada belirtmene gerek yok..!

^^_IsIrrGaNNOttU_^^' Alıntı:
maydonoz hanımm özel msjını okuyunuz orayaa yazdım şimdii gidiyorum benn evdemii söylersin msj mı atarsın bana

kardeş mardeşş dinlemem silerimm msjıjnnı hee özel konusmalar içinn konuları kullanmaa lütfenn...
pm attımm bu aradaa bakarsınn bişeyy varsa pm att benn bakrımm zatenn kardeşciğimm özek muhamelee yapıyoo dmeemsinler :D:D:D:D

Yeni hatun her zaman iyidir,tecrubeyle de sabit bu yusden yenilik yapmak ajkın pejinden kojmak gerek

Eeee demijsin bıraktınız karınızı filan bu dunya bole onun karjısına cıksa o da seni bırakacak buyuk ihtimalle,bu yusden yeni yolunda ilerleyeceksin...

Gidene kal,kalana da git demiyeceksin ve sen her zaman gideceksinnn....

bende boşanırdım valla diğer arkadaşlarında dediği gibi onada yazık banada.....

eğer efe öyle bişey yaparda
ben başkası ile evlendikten sonra
gelirse onuda kendimide vururum..

maşallah yani 2005 konusu.

Geri