Heerenveen 5-0 Sivasspor [Tek BaşLık]

Sivasspor yenildi, olaylar çıktı!
Sivasspor, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenildi.

Karşılaşma sırasında maçı saha kenarından izleyen Trabzonspor kaşkollu bir taraftar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a hakeret etti. Bunun üzerine kaleci antrenörü Murat Göksu, saha kenarındaki taraftarı yumrukladı. Hollanda polisi, taraftarın şikayeti üzerine Murat Göksu'yu gözaltına aldı. Göksu'nun karakolda ifade verdiği açıklandı.

Kaynak : DHA

yazık..

kasımpaşa gençlerbirliği konya eskişehirmi sandı herenveeni. böyle şiş kebap yaprlar. tr liginde tuzu kurular yatıyodu altına ama dışarda 5 atarlar.. bide şamp ligi ön elemesi oynayacaklar

Sivasspor yenildi, olaylar çıktı!
Sivasspor, Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda Birinci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenildi.

Karşılaşma sırasında maçı saha kenarından izleyen Trabzonspor kaşkollu bir taraftar, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a hakeret etti. Bunun üzerine kaleci antrenörü Murat Göksu, saha kenarındaki taraftarı yumrukladı. Hollanda polisi, taraftarın şikayeti üzerine Murat Göksu'yu gözaltına aldı. Göksu'nun karakolda ifade verdiği açıklandı.

Kaynak : DHA

yazık..

Demek olay buymuş.Trabzonspor taraftarı niye böyle bişey yapsın ki...

anlam veremedim

:slap:slap:slap:slap:slap

yazık etmişler maça Allah'tan hazırlık maçı umarım gereken dersleri almışlardır.. bülent uygun ben avrupada 6 - 7 - 8 yemem demeyi biliyordu ama ilk hazırlık maçında 5 yemiş....

Abov. Ne yemiş Sivas ya!

Heerenveen'den 5 yerlerse bırak şampiyonlar ligi'ne gitmeyi, ön elemeyi geçerlerse kendilerini kutlasınlar.

Heerenveen kim kardeşim?.. :saskin

TSL'deki takımlara şişirme toplarla gol atarlar ama karşılarına deneyimli sağlam bi takım çıkınca 5 yerler.Umarım ders alınır bu maçtan,aksi halde Sivasspora Ş.Ligi hayal olur.

üst bitmiş :)

heerenveen'i gordugun anda kupona üst yazcan zaten :p

herenveenden 5 yiyen şamp liginde
barcelona real madrid manchesterden 10-15 yer

üzücü ama gerçek :/

2 - 0 oLdu Bıraktım .. .
Sivas ToparLanmassa ŞL Giremez BıLe !!!​

Bu takım mı Süper Lig 2. cisi ?
Bu takım mı $ampiyonLuk kovaLayan ?
Bu takım mı CL'de oynayacak oLan ?
Biri çıksın $aka desin. Yada bir an önce toparLansın $u Sivas !!

:slap:slap:slap:slap:slap

yazık etmişler maça Allah'tan hazırlık maçı umarım gereken dersleri almışlardır.. bülent uygun ben avrupada 6 - 7 - 8 yemem demeyi biliyordu ama ilk hazırlık maçında 5 yemiş....

çok doğru bi noktaya basmışsın =) BüLent Uygun'a bu sözü hatırLatmak iyi oLur..
du bakaLım hayırLısı ben zaten şamp.Ligine gidemez diye düşünüodm ama en azından 2.turu geçip 3.turdan uefa'ya dahiL oLur diyordm ama o da fantezi herhaLde..

Msn'den Sivas Bu İşi Götüremez DiyenLere MaçLardan Sonra Cevap Vereceğim Diyen ArkadaşLara Lafım Büyük Lokma Yiyeceksin Ama Büyük Konuşmayacaksın Arkadaş... =)

ELin OğLu Bizim KoLpa Ligdeki TakımLara Benzemiyo Affetmiyo İşte...

BüLent Uygun Biran Önce Takımı DüzenLemesi Lazım...

İnşaLLah GerekLi DersLeri ÇıkarırLar İLerki MaçLar İçin...

5 tanede çok ağır be.
Zaten hep söyLedim haLa söyLüyorum ve söyLiyeceğim : "Sivasspor ön eLemeLeri geçip ŞampiyonLar Liginde grupLara kaLması bence %1 ihtimaLdir".
GerçekLeştirirLerse ne mutLu onLara.

ikinciliği de hak etmedi bizi şl.de temsil edecek bir takım değil bu Sivas zaten de katılmayacak keşke fener ya da gs ikinci bitirseydi

Geri