by.erce
New member
- Reaction score
- 0

Bu 'Ateş' sönmez !
İstanbul BŞB. forması için ter dökecek Necati Ateş; geçmişi, bugünü ve geleceği anlattı.3 Şubat 2008 10:30Feldkamp istemedi, Ankaraspor’a kiralandı. Başkent macerası kısa sürdü, ortada kaldı. Fenerbahçe talip oldu, Galatasaray bırakmadı. Ve şimdi İstanbul Belediye’de. Tek bir hedefi var, Cim Bom’a dönecek.
Necati Ateş... 2002-03’te Adanaspor’dan Galatasaray’a transfer olduğunda hayallerinin takımına gelmişti. 2005-06’da gelen mucizevi şampiyonlukta 10 numaralı Aslan’dı. Lincoln’ün gelişiyle önce 10 numaralı formasını bıraktı, sonra Feldkamp’ın kadro dışı bırakmasıyla birlikte çok sevdiği Galatasaray’a veda etmek zorunda kaldı. Lig bitimine kadar İstanbul BŞB. forması için ter dökecek golcü oyuncu; geçmişi, bugünü ve geleceği anlattı...
‘Özlenen Necati geri gelecek’
Galatasaray’dan Ankaraspor’a kiralık verildiğimde, kafa olarak kendimi oraya veremedim, uyum sağlayamadım. Sağolsunlar bana anlayış gösterdiler, onlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor’dan teklif aldım. Zannedersem hoca beni istememiş. 2010 yılına kadar Galatasaray ile mukavelem devam ediyor. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli formayı giymek istiyorum. Şu an futboldan başka birşey düşünmek istemiyorum. Aklımda sadece futbol var. İstanbul BŞB. ile sezon sonuna kadar anlaştım. Abdullah Avcı hocayı tanıyorum. Burada kafam rahat olacak. Bekledikleri Necati’yi bundan sonra izleyebilecekler.
‘Hedefim Galatasaray’a dönmek’
Şu an Galatasaray ligde lider, UEFA’da ise tur atladılar. Dışarıdan her şey güzel görünüyor. Ama içini bilemeyiz. Sabri, genç bir kardeşimiz. Kendisini çok da severim. Bir insanı kaybetmek kolaydır, onu kazanmak gerekir. İnşallah affederler... Çünkü Sabri, yürekten bir Galatasaraylı.
İçimde şu an hiç bir burukluk yok. O stresli günleri çabuk atlattım. Artık geriye bakmak istemiyorum. İlerisini düşünüyorum. Artık tek bir hedefim var; Galatasaray’a güçlü bir şekilde dönmek... Tekrar eskisi gibi golleriyle konuşulan Necati olmak amacındayım... Bununla birlikte diğer hedefim ise milli formayı sırtıma geçirip, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda arkadaşlarımla birlikte ülkemizi temsil etmek olacak.
NECATİ ATEŞ’İN SÜPER LİG KARNESİSezon Takım Maç Gol
1997-98 Altay 9 2
1998-99 Altay 3 0
1999-00 Altay 9 0
2002-03 Adanaspor 33 19
2003-04 Adanaspor 16 5
Galatasaray 14 9
2004-05 Galatasaray 33 15
2005-06 Galatasaray 32 18
2006-07 Galatasaray 20 6
2007-08 Ankaraspor 14 3
Toplam 183 77