[HDTV] Pussycat Dolls @ LiveEarth (07/07/07 HDTV-720p) [HH up & RS]

sağolasın arkadasım dikkat etmedim sen de olmasan indirdiğim dosyaları cöpe atacaktım. paylaşım yapan arkadaş dogru dürüst yazsaydı böyle olmazdı. yinede cok sağol.
rar şifresi: [email protected]

ah bea şifre kotam bitmeseydii bunuda indirecektımm.. nese artık yarına:D

kardeş eline sağlık harika güzel indirdiğime değdi yalnız şifre olayı benide bozdu ama çözdüm teşekkürler

kardeş eline sağlık harika muhteşem görüntü indirmeye değer teşekkürler

İşte Clip budur.Süper görüntü süper şarkılar teşekkürler

indirdim görüntüler harika LiveEarth 07/07/07 HDTV olarak bulabilirmisin başka şarkıcıların 1080p olursa daha iyi olur

indirdim görüntüler harika ama görüntülerin donma sebebi nedir? LiveEarth 07/07/07 HDTV olarak bulabilirmisin başka şarkıcıların 1080p olursa daha iyi olur

kardşim emegin için çok saol warya benm gbi bi kalite manyagına bu ii oldu arkadslar böel diosunzda ben pussycat in live from manchester indrdim daha 1-2 gün önce 21 dk lık video 3.60 gb (HD) kaliteli görüntü oldumu indrrm abi wala :D dewam et kardeş uploadlarıona hd hiç kisme indrmesse ben indrrim :p:D:D tkrr tşkrler

bu arada bi site war ama reklm olurmu ismi bilimyorum orda bir kaç live earth 7/7/07 hd videolar war dı madonna metallica tokio hotel filan bide shakira wardı sanrsam arkadaslar istiyen bi cevp yazsında ona göre dönerm

indirdim görüntüler harika LiveEarth 07/07/07 HDTV olarak bulabilirmisin başka şarkıcıların 1080p olursa daha iyi olur

indirdim görüntüler harika ama görüntülerin donma sebebi nedir? LiveEarth 07/07/07 HDTV olarak bulabilirmisin başka şarkıcıların 1080p olursa daha iyi olur

görüntülerin donma sebebi işlemci ram ve ekran kartı üçlüsüdür.özellikle de işlemci ve ekran kartıdır.hd ready destekleyen bir ekran kartın varsa(minimum ati x1050 veya geforce 7300 gibi) ve dual core işlemci sahibiysen hd videolar açılırken %85 üstünde işlemci çalıştığını gözlemleyeceksin ama asla donma olmaz =)
bunlar yoksa donar da donar video
tabi radeon 4850 ve üstü ekran kartlarını kullanananlar işlemci konusunda da çok rahat:p

Geri