HDT NasıL oLurdu.?

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
2yjzm21.jpg

Merhaba ArkadasLar ;

Bir başka donanım maceram ile yeniden karşınızdayım.Düşündüm taşındım ve donanım icin yapılacak baska birsey daha buldum...Bir team..Evet yanLıs görmediniz Bir team KuraLım ve Sitemizde ilgi alanı "0" sıfır olan Donanım'a biraz ilgi gösterelim.Bunun icin Sn.Adminimiz Solariz ile temasa gecicektim ama bu aralar cok yogun oldugunu duyunca siz user'ların huzuruna Sunayım dedim bu fikrimi..Ben Donanımla ilgilenen bir user olarak bu Team işini Yürütebilecegime inanıyorum ve adminlerdende biraz güvenmelerini istiyorum. Hackhell Donanım Team İcin eL eLe vereLim Donanım'ı GünceL bir bölüm Haline getirelim...​

SaygıLarımLa visi0n...​

harika olurdu .. bu arada resim harika olmuş kim yaptı :D

oLabiLir ......

oLabiLir .. :melek

Donanım bölümünün popülaritesi'nin arttırılması ve gereken ilginin
gösterilmesi adına gerek duyuluyorsa iyi düşünülmüş bir fikir olabilir.

bence durumu bıraz daha acmalısın.
bu takımın gorevlerı ne olacak?
sıtede yada donanım bolumunde hangı ugraslarla ılgılenecek hangı sorumlulukları tasıyacaklar yukumluluklerı ne olacak?

bence durumu bıraz daha acmalısın.
bu takımın gorevlerı ne olacak?
sıtede yada donanım bolumunde hangı ugraslarla ılgılenecek hangı sorumlulukları tasıyacaklar yukumluluklerı ne olacak?

Bu Team'in iLk görevi Donanım Bölümü için güzel fikirler bulup HackHeLL'de bitme noktasına gelmis donanım bölümünü canlandırmak olucaktır.Bölümün güncel kalması en son donanım haberlerinin bulundurulması şart olucaktır.Eger adminlerimizden bir veya bir kac tanesi bu işi desteklerlerse gercekten güzel işlere imza atıcagımızı düsünüyorum.

Geri