Hazır Forum Siteleri Arıyorum

N i h i L

New member
Reaction score
0
Slm www.myfreebb.com kullanıyordum.Myfreebb coktu sımdı bana acılen hazır forum sıtesı lazım.Verirseniz çok sevinirim.Saygılar

sen ne arıyosun ki forum sitesi zaten burda var ne arasan...

evet arkadaşım ben ce burası gibisi yok ben de çok var ama vermem

REKLAM gibi olur hemide busite mükemmel ötesi harika ........:)

arkadaşın dediği forum steieleri varya ücretsiz veren hazır şablonu veriyor sana yönetim panelinide veriyor sen kuruyorsun kendine göre düzenliyorsun öyle bir füzcretsiz host veren forum istiyor!

ok şimdi anladım kusura bakma arkadaş bulursam haber veririm sana....

benim de bildiğim myfreebb var onda da ordan bi arkın siteyi hackledik ertesi gün myfreebb çöktü :)

merhaba nihil ben yardımcı olum kimse olmamış www.phpbb3.net burası işini fazlasıyla gorur sanırım yapamazsan ben yardımcı olurum [email protected]

myfreebb tekrar aktif! arkadaşlar lütfen kişisel mail adreslerinizi pm'den veriniz

Hazır forumlar çok da acaba bunların database lerini ayrı bir php destekleyen hosting e atamazmıyız?

nihil' Alıntı:
Slm www.myfreebb.com kullanıyordum.Myfreebb coktu sımdı bana acılen hazır forum sıtesı lazım.Verirseniz çok sevinirim.Saygılar

:cool:
KArdesim benden Demesi Git 10 Milyona falan Bir Domain Al 15-20 Milyonada Host Al Minipaketlerden sadece Forum için kur sana een az Maliyeti 30 Milyon falan Egerde Dersen 30 Milyon Falan veremem Ben zoman sen Git kendini Köprüden aşşagı At bence ... :cool:

Geri