Hayvanlarin Canli Canli Derisini Yüzüyolar (çinliler)

insanda herşeyden önce allah korkusu olacak. bunlarda insanlık yok ya hayvanlar bile önce öldürüyor sonra ne yapacaksa yapıyor. canlı canlı bir hayvanı nasıl bu hale getirirler ya aklım almıyor.

vahşet iliklerine işlemiş çinlilerin

Abİler Allah Bunlara Nasil,nekadar Bela Verse Vallahİ Azdir Be

o işten kazandığı her kuruş para boğazında kan olup düğümlenir inşallah, hemde yavaş yavaş..

yenı ızledım ben korkarım bu bu bolumden gırmem ama Dayım lınk werınce bakma zorunda kaldım
:(
keske bakmasaydım

bu tarzı yaratıklara kufur az gelır zaten ınsan olmayacakları ıcın bır ıcaratda yapmam
ama su dıkkatımı cektı alaska kurdunun bogazına basınca guluor bunlar ınsanlıgını yıtırımıs duyguları korelmıs warlıklar
bence bunların derılerını canlı canlı yuzmek lazım we sonrada kaynarsuya 10 dak. tutmak son
olarakda tuz kayasına surtmek.....
bu we butıp warlıkların alayının gelmısını gecmısını zurıyetının.... (anladınız sız)

sabah sabah nerden islediysem bu görüntüyü..
forum falan dinlemiycem azıma ne geliyosa yasıcam simdi buraya...
yazık yaa..gercekten yazık...bide ınsan ırkı diğer canlılardan üstün derler...bu mudur yani..neyse yazmıyorum baska bişi..
hay islemez olaydım...

sonuna kadar izleyemedim, içim ediri. insan olmaktan utandım. Allah bu işi yapanların hepsinin ama hepsinin hangi ırktan olursa olsun Türk, Çin, Japon, Afrikalı vs vs ne kadar varsa hepsinin belasını versin. bu insanlar ölüme mahkum edilmeli. hemde o hayvanlara yaptıkları gibi öldürülmeli. ulan aq şerefsizleri anladık deforme olmasın diye öldürmüyorsunuz. lan bale bi iğne, aşı vs vs zehirleyin lan, aq en kötü ihtimal aşırı morfin verin hayvan bişey anlamasın bale ama oda yok. yuh sizin insanlığınıza ben... konuştukça sinirleniyorum, sinirlendikçe pc başında sövüyorum. böle konuları koymayın, insanın içi eriyor.

amk bune ya bunlar insan deuyil ya amk evlatları

Geri