Hayvanlar(Köpek) Bölümü Açalım

N i h i L

New member
Reaction score
0
Merhaba sevgili arkadaşlar!
1 Ay sonra bir erkek bir dişi safkan pitbull alacagım.Bunun içinde interntte arastırmalar yapıyordum genel anlamda.Birçok forum sitesi buldum köpekler ile ilgili hemen her türlü degerlendirmenin oldugu.Orada fark ettim ki çok keyifli dakikalar geçiriliyor.Mesela herkes köpeğini tantıyor resimlerini veriyor.Videolarını youtube ile yayınlıyor.
Bununla da birlikte her türlü yarışmalar /güzellik/ düzenleniyor.
Köpekler ve diger canlılar adına gecen bir sistem bu.
Bununla da birlikte hemen her vilayette her ay olmadı 2 ayda bir herkes köpeğiyle birlikte bir party bazında bir toplantı oluyor.Buda forum sitesindekilerin samimiyetini ve dostlugun pekişmesini saglıyor.
Benimde sizlerden ricam böyle bir kategori biz de ekleyelim.Herkes köpeklerle ilgili bilmediği seylere ulassın.Arastırmak istedigi her konuyu baska sitelere bakmadan burada bulabılsın.Mükemmel bir ortam olacagına inanıyorum.
+ oylarınızı bekliyorum arkadaslar.

bence gereksiz sonuçta kaç bin üye var kedisi olanda ister kuşu olanda ister..sevimli yaratıklar(hayvanlar) olarak bi başlık gibi genel bi topic olursa +

edit...bu mesajı konu başlıına göre deil ilk mesajına göre cvpladım ..

Ok arkadaslar sonuc olarak acılması durumunda herhangı bır zarar olmaz.O alanla ılgılenen arkadaslarımız ıcın faydalı bır bolum olur bu da keyifli dakikaların artmasını saglayacaktır.

evet yorum beklıorum hadıyın..

bana göre süper olabilir cogu insan evinde kedi köpek balık kuş vs bişi besliyodur kesin.
bunlar hakkında bilgiler bulabilmeleri adına güzel bi bölüm olur.

bölüm hayvanlar adı altında olmak üzere
kuş dünyası,balık dünyası köpek dünyası,kedi dünyası ve bir cok hayvan dünyası olmak üzere alt bölümlere ayrılarak acılabilir.

Yalanı Sevmem Arkadaşlar Bilirler.Başlığı iLk Gördüğümde ' Hıh? Oney Lan ' Dedim.. Şaşırdım Ama Yazını Okuyinca Anlıyabildim Bir Tek.. Olabilir Ne Yönde Zararı oLabilir Merak Konusu..Ama Umarım Yararlı oLursa Açılır..

(+)

selam kardeş haddime değil ama sana tavsiyem kangal al besle daha sadık daha akıllı daha içten ve samimi köpeklerdir.

sadece köpekler için değilde genel anlamda hayvanlar bölümü açılıp alt başlıklar olması güzel olur.

cevap!!!

Yorumlarınızdan dolayı sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum arkadaşlar.
Anladıgım kadarıyla hepimiz bu bölümü istiyoruz.Zaten sonuç itibari ile de açılmasının herhangi bir zararı olmayacak aksine daha farklı yönlere de hitab edecektir.İyi forumlar dilerim.

evet hayvanlar alemı kategorısı altnda.
yorum ıcın tesekkurler.
evet yonetıcılerımız kategorıyı eklesınler luıtfen..s

Bence Gerek Yok Her-Telden Den Konu Açabilirsiniz ;)

bence de süper olur
benden full destek ;)

Geri