..::Hayvan Resimleri [Süper]::..(Photoshop)

Her türlü çalışmanızda kullanabileceğiniz, arka planları profesyonelce temizlenmiş tam 120 adet hayvan resmi​

850wqkg.jpg

Arka planları profesyonelce temizlenmiş bu kaliteli resimleri kolayca kesip istediğiniz resme montajlayabilirsiniz​

6x6tdgl.jpg

Resimler JPG formatındadır ve ebatları oldukça büyüktür
(min. 3000x2000)​

Şifre
..::GİZLİ ÖZNE::..​

rica-ederim.gif

bu kadar zor bi sifreye ne gerek var anliyamadim !!!!

patron şunu açık olarak yazar mısın sana zahmet :) hangi noktalar yanlış nası yanlış..bulmacaya döndü bura.. sana zahmet :)

abi ..... artık çıldırma noktasına geldim bu ne ya böyle şifre mi olur işkence ..

arkadaşlar bi sakin olun ya =)
kopyala-yapıştır yapmak o kadar zor değil ki =)
buyrun:
önce kopyala sonra yapıştır :durdurun

kopyala yapıştırla olmuyo zaten sorun orda.. neyse çözebilen biri bi açıklama getirirse kullanırız artık.. saol yine de paylaşımın için..

kopyala yapıştırla olmuyo zaten sorun orda.. neyse çözebilen biri bi açıklama getirirse kullanırız artık.. saol yine de paylaşımın için..

arkadaşım şifreyi ben kendim koydum
ne demek olmuyor ? =)
kopyala yaparken baştan veya sondan boşluk alırsanız olmaz tabi
bundan kopyala ve yapıştır bakalım oluyor mu olmuyor mu ?

arkadaşım şifreyi ben kendim koydum
ne demek olmuyor ? =)
kopyala yaparken baştan veya sondan boşluk alırsanız olmaz tabi
bundan kopyala ve yapıştır bakalım oluyor mu olmuyor mu ?

arkadaşım.. copy paste yapmayı beceremicek adam sandın sanırım bizi ama problem dosyada.. yani olmazsa olmaz bişi değil sonuçta ama iş beceriksizlik tartışmasına döndü gereksizce, dosyayı upload ettim kontrol edebilirsin, ya da edebilirler..
kolay gelsin..

http://rapidshare.com/files/113863871/Hayvan_Resimleri.rar.html

arkadaşım.. copy paste yapmayı beceremicek adam sandın sanırım bizi ama problem dosyada.. yani olmazsa olmaz bişi değil sonuçta ama iş beceriksizlik tartışmasına döndü gereksizce, dosyayı upload ettim kontrol edebilirsin, ya da edebilirler..
kolay gelsin..

http://rapidshare.com/files/113863871/Hayvan_Resimleri.rar.html

nasıl bir sorununuz olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
biraz önce kendi yüklediğim dosyayı indirdim
aşağıdaki şifreyi kopyalayıp yapıştırdım
resimler çatır çatır çıktı
dosyada problem var diyorsun
hangi problemden bahsettiğini anlayamıyorum

link sağlam, şifre doğru
olay bitmiştir...

tüfaf....................

bende bu hayvanlara hastayim ya köpek:D:D buda bizim komsunun köpegi nasipse bende alicam ilerde insallah American Bulldog
resimekle.gen.tr
[/URL][/IMG]

gerçekten güzel temizlenmiş arkaplanlar ama jpg yerine psd olsaydı daha iyi olurdu bilmeyenler için.. eline sağlık

Sifre kesinlikle olmuyor birader, iyilik yapacaginiza eziyet yapiyorsunuz resmen! Böyle sifremi olur ya???

Sifre kesinlikle olmuyor birader, iyilik yapacaginiza eziyet yapiyorsunuz resmen! Böyle sifremi olur ya???

kopyala - yapıştır yapmayı ve klavye kullanmayı bilmiyorsanız bu benim sorunum değil
defalarca kontrol edilip onaylanmıştır
şifrede herhangi bir sorun yoktur

paylaşım için sağol :clap:clap:clap:clap
ama bnim işme yaramaz

Geri