Haydi Namazla Dirilişe!

ellerinize sağlık böyle bi paylasım olduğunu bilyodum 1 senedir forumda görünce çok sevindim tesekkurler herkese paylaşım yapan arkadasıma da

Sabır ve namazla Allah'tan yardım isteyin. Fakat bu, Allah'tan korkanlardan başkasına pek ağır gelir.

Bakara Sûresi: 2/45

Mü'minin nuru ve beyazlığı, abdest suyunun ulaştığı yere kadar varır.

Müslim, Tahâret 40. Ayrıca bk. Nesâî, Tahâret 109

Kılmadığımız her bir vakit namazın 80.000 yıl cehennem azabına eşit olduğunu okumuştum bir yerde...Bu nedenle,kendisine devamlı makyaj yapıp karşımıza çıkan yaşlı bir dünya var karşımızda...buna kanmayıp,sonsuz hayata hazırlamalıyız kendimizi...Haydi namaza...

ya abi düşünebiliyo musun her vakit için 80.000 yıl yancaz off Allah inş. kıldığımız namazları kabul eder yoksa bittik yaa :saskin

Ey îmân edenler! Sabır ve namazla Allah'ın yardımını isteyin. Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.

Bakara Sûresi: 2/153

Sizden biriniz güzelce abdest alır -onu tastamam yapar- sonra da: Eşhedü en lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerîke leh. Ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlüh, derse, o kimseye cennetin sekiz kapısı açılır. O da dilediği kapıdan girer.

Müslim, Tahâret 17. Ayrıca bk. Ebû Dâvud, Tahâret 65; Tirmizî, Tahâret 55; İbni Mâce, Tahâret 60

Allah razı olsun çok güzel olmuş......

Ey îmân edenler! Sabır ve namazla Allah'ın yardımını isteyin. Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.

Bakara Sûresi: 2/153

"Namaz için ezan okunduğu zaman, şeytan ezanı duymamak için arkasını dönüp yellenerek kaçar. Ezan bitince tekrar geri gelir. Namaz için kamet edilince yine arkasını dönüp kaçar. Kamet bittiğinde yine gelir ve kişi ile nefsi arasına sokulur ve ona: Filân şeyi hatırla, filân şeyi hatırla diyerek, namazdan önce aklında olmayan şeyleri hatırlatır da, neticede insan kaç rek'at namaz kıldığını bilemez olur."

Buhârî, Ezân 4, Amel fis'-salât 18, Sehv 6, Bed'ü'l-halk 11; Müslim, Salât 19, Mesâcid 83. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Salât 31; Nesâî, Ezân 20, 30

Yeni konu eklenmiştir=)

ALLAH razı olsun innuendo kardeş.. çok güzel paylaşım

Allah Razı Olsun...Paylaşım İçin Sağol...

çok güzel bir paylaşım olmuş abi emeğine sağlık tşkrlr..

Geri