Haydi Kızlar Tarlaya(!)

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
61001.jpg

61000.jpg

60999.jpg

60998.jpg

60997.jpg

60996.jpg

60995.jpg

60994.jpg

60993.jpg

60992.jpg

duyarlı olmak lazım..Allah herkesin yardımcısı olsun

Okulda eğitim görmeleri gerekirken tarlalarda sürünmeleri çok acıverici =(

niye sürünmek olarak algılanıyorki tarlada çalışmak veya toprakla hayvancılıkla haşır neşir olmak neden yanlış olsun anadolunun has evlatları pekala hem okuluna gidip hemde anne babasına yardımcı olabilir.hayat tecrübesi kazanır fenamı.

alperenccc' Alıntı:
niye sürünmek olarak algılanıyorki tarlada çalışmak veya toprakla hayvancılıkla haşır neşir olmak neden yanlış olsun anadolunun has evlatları pekala hem okuluna gidip hemde anne babasına yardımcı olabilir.hayat tecrübesi kazanır fenamı.

OLabilir ama Bunların Aileleri Bunları Okuttuklarını pek sanmıyorum..
Ama 2 sinide yapıyorlarsa Tebrik ediyorum ;)

Hakikattende Çok acı verici:şu memleketimdeki insanlar biraz daha anlayışlı olsa..!

ne yazık ki köylerimizde ilkbahar mevsimi ile birlikte devamsızlıklar da artabiliyor. sadece kızlar değil erkek öğrencilerin durumu da aynı.

okula gelmeme bahaneleri: koyunlara bakacağım, tarlaya gideceğim, annem tarlaya gitti evi temizleyeceğim, kardeşime bakacağım vs.

çocukların okuması gerektiğini bir türlü anlatamadık nedense.

hic anadoluda bi ciftci olmayi istediginiz olmadi mi?

benim cogu zaman aklima gelir, keske karadenizde findik bahcem olsa, orda yasasam diye.

bunun okumakla ne ilgisi var diceksiniz, o alakayi da siz kurun artik

ifrit' Alıntı:
hic anadoluda bi ciftci olmayi istediginiz olmadi mi?
benim cogu zaman aklima gelir, keske karadenizde findik bahcem olsa, orda yasasam diye.
sabah trafikte yürüyerek daha hızlı gidebilceğim zamanlarda bol bol akılımdan geçiyor ama sana tavsiye fındık işine girme emekli olurda canın çooooooook sıkılırsa belki ama illa karadeniz dersen kivi de iyi para kazanabilirsin

güzel bi çalışma olmuş Allah yardımcıları olsun Fatih'in de dediği gibi inşallah hem okuyup hem çalışmalarına izin veriliyodur

alay konusu olmaması lazım!!!!!!!!

onları tarlada çalışıp hayat tecrübesi kazandırcağına okulla gönderip cahillini gidermek daha iyi olur alperenccc sana bu

bu olaya bile pembe gözlüklerini takıp bakanlar var. çok yazık.

Geri