Haydar Dümen :'Ben kurbana karşıyım!'

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Ünlü doktor Haydar Dümen çok kızdıracak...

Haydar Dümen, Kurban Bayramı'nda Habertürk'te katıldığı programda kurbana karşı olduğunu söyledi.

Saba Tümer'le Bu Gece programının konuğu olan Doktor Haydar Dümen, "Ben kurbana karşıyım. İster iyi desinler, ister kötü desinler. Kurban artık bugün için tekrar tekrar düşünülmesi gereken bir konu, hem ekonomik hem sosyal hem inançsal açıdan belirli bir şeyi bir bedelle satın alma olayına pek taraftar değilim" diye konuştu.

CENNETE GİDEBİLMEK İÇİN KURBANA İHTİYACIM YOK

Dümen, cennete gidebilmek için kurbana ihtiyaç olmadığını şu sözlerle ifade etti: "İçimi ben doğru tutarsam, hiç yalan söylemez, hiç yanlış yapmaz, hiç haram yemezsem ve ben cennete de gideceksem kurbana ihtiyacım yok."

BU BAYRAMIN ADI, YARDIMLAŞMA BAYRAMI OLMALI

'Kurbanın cennete gitmek için bir vasıta olduğunu ifade eden Dümen, "Üzerine bineceksin, sırat köprüsünden geçeceksin. Bizim öğrendiğimiz bu. Eğer kurban bir yardımsa başkasına, bu bayramın adı bence 'yardımlaşma bayramı' olmalı. Dünyaya böyle açılım yapmalı. Çok insancıl bir şey."

DOKTOR, TANRI'NIN YER YÜZÜNDEKİ ELİDİR

Yardımın kalıcı olduğunu, etin ise kalıcı olmadığını belirten Haydar Dümen, kendisinin para ve her türlü insani yardımı tercih ettiğini belirtti. Dümen, doktorların her gün bir insana yardım ettiğini anlattı ve "Doktorluk yapıyorsam, ben her gün kurban kesecek kadar yardım yapıyorum demektir. Çünkü doktor, Tanrı'nın yer yüzündeki elidir. Bu söz benim, ben ürettim bunu. İyiye çalışırsa hayat kurtarır, kötüye çalışırsa anaları ağlatır."

Hayvanların acısız kesilmesi gerektiğine de değinen Haydar Dümen, bunun için Diyanet'in de onay verdiği şoklamanın yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

kaynak

hem ekonomik hem sosyal hem inançsal açıdan belirli bir şeyi bir bedelle satın alma olayına pek taraftar değilim" diye konuştu.

haydar efendiye sormak lazım 1 hastadan ne kadar ücret alıyorsun diye

haydar " dümen " git kendini banyoya kitle hadi canım laikliğin tutmuş seninde

posta gazetesine gelen sorularla karıstırdı

bilmedigin konuda susmasını öğrenememiş gelmiş doktorluk tasılıyor

biliyosan konus alim sansınlar bilmiyosan sus adam sansınlar

böyle adamlara deli oluyorum toplumu yozlastırdıkları yetmiyor milletin inancınada saygı duymuyolar

yılbaslarında milyonlarca hindi kesilirken bu havyan dostu haydar dümen bir acıklama yapmıyordu kurban bayramı gelince doktorlugu tuttu gene=)

lüks lokantalarda önüne konan tavuklar etler şoklamayla kesiliyodu sanki

daha fazla konusmayım küfür edicem yoksa

ne kadar şerefsiz ßir adam yahu ßunlar vatandaşın aklını karıştırıyor işte

Bu adam yakında hergün mastürbasyon yapan cennete gider diye bir fetva verirse hiç şaşmayın :)

bu adamın allah rızasından haberi yok.

kevser süresinde haberi yok.

insanlıktan haberi yok

kendinden haberi yok

bu kadar yokların içinde yok olasın be haydar dümennnnnn

Şoklamayla oldurulen hayvan ne olur bılıyormusun?
Mundar olur,butun pıslıgı ıcınde kalır,kanı donarak ölür.
Tıpkı Mc donaldsın yaptıgı gıbı.
Hayvanı tek bacagından asın tavana,verın elektrıgı oldu.

Sanki hayvanlar sadece kurban bayramında kesiliyor.Başka zaman dünyada insanlar et yemiyor,hayvanlar kesilmiyor.İslam dini işin içine girince adı hemen vahşet oluyor.Amaç belli:İSLAM DÜŞMANLIĞI.
haydar bey git sen kendi işinle ilgilen başka işlere burnunu sokma!!!!!:goz:
not:koyunlarla inekler haydar beye teşekkür etti :D:D.

Bu adamın o kurban olacak canlı kadar değeri yoktur

Geri