Hayati Yazıcı saf değiştirdi

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Hayati Yazıcı 'Sporda Şiddetin Önlenmesine İlişkin Kanun'da değişiklik öngören tasarıyla ilgili son kararını açıkladı. Önceki gün "Cumhurbaşkanı Gül haklı" diyerek AKP'deki çatlak seslere katılan Yazıcı, dün "Yasanın arkasındayız, farklı düşüncemiz yok" sözleriyle saf değiştirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'dan tartışma yaratacak yeni bir açıklama geldi.

Kamuoyunda 'Şike Yasası'olarak bilinen 'Sporda Şiddetin Önlenmesine İlişkin Kanun'da değişiklik öngören tasarının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edilmesine dün destek veren Hayati Yazıcı bugün kararını değiştirdi.

Dün "Cumhurbaşkanı Gül haklı" diyerek AK Parti'deki çatlak seslere katılan Yazıcı, bugün "Yasanın arkasındayız, farklı düşüncemiz yok" sözleriyle saf değiştirdi.

PARTİM NASIL DAVRANIYORSA ÖYLE DAVRANACAĞIM

Bakan Yazıcı'ya bugün TÜRK-İŞ Genel Kurulu'ndan çıkarken dünkü açıklamaları soruldu. Bakan şu yanıtı verdi:

"Partim nasıl davranıyorsa ben de öyle davranacağım. Artık bunun arkasında başka bir şey aramayın. Yasanın arkasındayız. Genel Kurul'da hepimiz destek vereceğiz. Farklı düşüncemiz yok."

BEKİR BOZDAĞ: DESTEK VEREN TARAFTA OLACAĞIM

TÜRK-İŞ Genel Kurulu'na katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da yasaya destek vereceğini açıkladı.

ORTADOĞU

adam 2 gün hastanede kaldı diye öldü muamelesi yaptılar..

Geri