Hayata Son Tirat

Mephisto

R€B€L
Altın Üye
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Ey hayat!

Esaretim sana. Girdabın içinde kaybolmaktayım. Hadi artık göster gerçek yüzünü. Biliyorum bu kadar acımasız değilsin! Yüreğinin şefkatinden bir parça uzat bana.
Uzat da talih denen meret çarpsın yüzüme…

Benden aldığın her şeyi geri istiyorum senden. Evet bencillik sırası bende! Gözlerimdeki ışıltıyı istiyorum, umutlarımı, özlemlerimi… Sevdiklerimi istiyorum, yüreğimi…

Kısa cümlelerle yaşamak istiyorum seni, virgülsüz… Uzatmadan! Ünlemlerini alıp gitmeni ve ardında bırakmanı istiyorum üç noktalı sevda cümlelerini… Parantezsiz yaşamak istiyorum seni… Hüznümü astığım akşamlarda…

Karmaşıklığın yoruyor. Sahnen yoruyor beni. Acıtıyor içimi tek heceli perçemler sahte fallarda…

Çünkü üzerime yamadığın parçaları söktüğümde bana ait bir ben bulamıyorum. Ellerimde bir avuç günah, ardımda kırık dökük sevdalar…
Ayağımın altına aldığım hiçbir şeyle yetişemiyorum sana, ne kadar uzansam da yetişemiyorum umuduna…

Hayat!
Ya sen uzundun ya da ben kısa, karşında… İşte bu yüzden bitir bu oyunu… Kefenim olsun bedenim ve bırak beni gideyim sonsuzluğa…

Şiirlerde gideyim müstehzi dudak kıvrımlarımla… Anlamsız bir kelime gibi cümlenin tam ortasında… Şairin dediği gibi gideyim… Kimse duymadan ağzımın kenarında bir parça kanla... Fakat gerçek sebebi hiçbir zaman bu olmadan…

Gideyim!

Alıntıdır
Mavi Ucurtma

Ne söylenebilir ki ruh acıyı tatmışsa eğer.. derinlere kadar işleyen sancılara geçecek elbet demek basit kalıyor belki ama..

Hangi yangınlar sönmedi ki seven yüreklerde..
dinmeyecek sanılan hangi fırtınalar dinmedi ki..

Çok güzel bir yazıydı paylaştığın için teşekkürler..
Fırtınaların dindiği huzuru bulacağın umut dolu yarınlar seninle olsun..:goz:

Yüreğine sağlık...

Hayat!
Ya sen uzundun ya da ben kısa, karşında… İşte bu yüzden bitir bu oyunu… Kefenim olsun bedenim ve bırak beni gideyim sonsuzluğa…

ELine saQLIk :goz:

Hayat!

çok güzelmiş burası..teşekkürler R€B€L :)

GüzeLmi$ Yüreğine sağlık..

Esaretim sana. Girdabın içinde kaybolmaktayım. Hadi artık göster gerçek yüzünü. Biliyorum bu kadar acımasız değilsin! Yüreğinin şefkatinden bir parça uzat bana.
Uzat da talih denen meret çarpsın yüzüme…

harika sözler eline sağlık

devamını bekleris :goz:

Eline sağlık abi mat yazılısı öncesi iyi geLdi bu:D:D:D

eline saglık guselmiş...tesekkurler..

Geri