HayaT

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Hayat bugün buraya yazmamı istedi işte bende buraya yazıorum.defteri kalemi bıraktım bi köşeye bölesi daada mı ii oluo ne anlamadım.

bugün bi kere daha yoruldum biliormusun, bi kere daha düştüm düz yolda bi kere daha umutsuzca sevdamı sevdim ve seni hiç özlemedim biliormusun hayat.sen zaten insanları mahveden şeylerin temeli değilmisin.yaşam=hayat ikisindende nefret ediorum sistemin içerisinde dönüp duran tavşanlar olmaktanda sıkıldım nie biz dönüp duruoruz nie aşık oluyoruz veya nie mutabık kalıoruz.madem mutabık kalcaz o tip insanlar 2-3 farklı kişi olacağına tek bi insan olsun hayatta yormasın sıkmasın canımızı.

hadi bugün hayata inat içmeyelim sigarayıda atalım sora ne biliim sevgilimizi hiç aramayalım özlemleri ve umutlarıda bi kenara koyalım bugün sadece aynayı alıp kendimizi izleyelim.sonra nasıl olsa kendi kötülüğünüz için aynayıda kıracaksınız bari fazla parçalamyın temizlerken küfürler savurmazsınız gerçi yaptığın şeyin cezzasıdır işte uğraşıp durmayın cam kolay kolay temizlenmez

hadi boşverin dünyayı kalemide bırakın sistemdede koşmayın düştüğünüz zamnda kalkmayın emin olun düşsenizde yine kalkacaksınız ve daa büyük acılarla yine düşeceksiniz . hadi boşverin hayatı sadece anlık yaşayın bu gecede. . .

written by illuminati

arkadaşlar tşk falan beklemiorum ama benim için öenmli bi konu değerli yorumlarınızı bekliorum inanki bi tşkden daa çok makbule geçer.eğer tutarsa devamı gelcek sorada kitap olucak inş desteğinizi bekliorum. . .(yorumlarınızı bekliorum. . .)

Eline sağlık..

yüregine sağlık senmi yazdın ?

ewt abi halis mulis durupduruken esti yazdım zaten başkasının yazısı olsa yazarım altına sanatta çalıntı olmaz ;):D

ii forumlarrr

Orti hakikatten süper o an içinden geçenleri yazmışsın ve öyle duygulu ve öyle kendini yargılıyorsun ki inan çok zor kararlar alıyorsun bazı konularda katılıyorum sana ama katılmadığım konularda en başta bence hayat günlük yaşanmaz tabi herkesin hayat felsefesi farklı ama bence yaşanmaz. Şahsen ben bugünü düşünüp yaşamaya kalksam çok fazla ve bu hatalardan doğan acı verici olaylar ve belki de hayatım boyunca pişman olacağım kararlar alabilirim. Evet belki hayat zor,belki şans yüzüne şu ana kadar gülmedi ama bundan sonra gülmeyecek diye birşey yok.Aslında bazı şeyleri sırf yaşamak zorunda olduğun için yaşıyorsun sürekli bunu yaşıyacaksın diye de birşey yok. Düştüğün zaman emin ol her zaman seni elinden tutup kaldıracağım çünkü yere düşmek ve yerden kalkmamak yada kalkamamak güçsüzlüktür VE SEN GÜÇLÜSÜN YADA EN AZINDAN BÖYLE OLMALISIN!tamam belki herşeyi yapmak değilsin ama bazı önemli kararları günlük alma biraz düşün bende kendimi yargılıyorum belki insafsızca ama inan kendimize zarar vermekten başka birşey yapmıyoruz emin ol. Bazı şeyleri salla bazı şeyleri kafana takma boşwer....... :clap:

cok saglam olmus birader benım ıcın cook uzaklarda olan bırını hatırlattın :lol:

ortak hayatı sürekli düşüncesizce yaşamak deil zaten amaç sadece bi an bi boşluğun içinde kalıp ruhun arınmasını sağlamak

desteğini bi ömür boyu göreceğimi çok ii biliorum.merak etme sen düşersen(ki ben seni düşürmem)hep yanındayım.

sadece bazen düştüğümüzde biraz oturmak lazım deilmi çünkü ayağını sakatladıktan sora yürümenin hiç bir anlamı yok o ayakla yine düşersin sadece bi süre otur ve bekle sora yaran kapansın az buçuk çıkarsın yol devamı gelir;)

kanki vallahi yazın çok güzel ilham gelmiş bi daha gelmez sanırım:D
yazını gerçekten begendim yüregine eline emeğine sağlık...

Geri