Hayat..

Mephisto

R€B€L
Altın Üye
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
Bugün günlerden ne...
Sayıyorum haftanın bütün günlerini, evet buluyorum bugün günlerden GÜN!!!.....Ne farkederki ayın kaçı, haftanın hangi günü yaşıyorum işte. Yaşamın kıyısına çok yakın olduğumu bile bile, giden zamanın arkasından koşarak yaşıyorum...

Gelmeyen baharım, yazım, güneşim, denizim...İçimde hasretle kokusunu duyduğum papatyalar. Sanki şimdi onlar beni görmüyorlar.Bulutların arkasına gizlediğim hayallerimi çıkarıp kimseler görmesin,bilmesin,kullanmasın diyealıyorum avuçlarım içine...İki ay öncesine ait bır gazete kağıdından yaptığım kese kağıdına koyup odun sobasında yakıyorum. Onlar yandıkça yükselen alevleri kalbimi yakıyor.Bedenim alevlerin sıcaklığıyla eriyor.....Canım yanıyor..

Eski gramofon mu? Yok hayır son teknolojı kolonlardan çıkan bas eşliğinde BEDENİMLE RUHUM ayrı ayrı dans ediyorlar.. Müzik duruyor onlar hala dans ediyorlar.Sonra birara bedenim utangaç ve suçlu bir şekilde artık çok uzaklarda olacağını fısıldıyor kulağıma. Kulağımdaki fısıltının beynimdeki yankısıyla ayağa kalkıyorum başım dik dik omuzlarımdaki yükün hafifliğiyle dans ediyorum; duran müziğin ritmine kendimi kaptırarak; korkmadığımı göstermek için ona.......Kırgında değilim,kızgında değilim ruhumu bedenimden ayırmaya çalışana....

Ve işte son DANSIMI ediyorum Hayatla...

Siyah Mai

Geri