Hayat Sürprizler ile Doludur!

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0
Zaman zaman hayatın bizlere iyi kötü sürprizleri olacağını ve karşımıza neleri çıkaracağını bilemiyor olmamız gibi bir güzelliği yaşattığını düşünür dururum . Bir bakıma yarın neler yaşayacağımızı tam anlamı ile kestiremiyor olmak , birazda vücuttaki adrenali arttıran bir sonuca ulaştırır bizleri . Bugünden yarına ölçeğini biraz daha geniş düşündüğümüzde ise gerçekten hiç ama hiç aklımıza gelmeyecek şeylerin başımıza gelebileceği gerçeği ile karşılaştığımız durumlar olmuştur muhakkak.

35k99pf.jpg
Şimdi şu yandaki resimde etrafını çekingen gözler ile kolaçan eden kişiye iyice bir bakın. Yüzündeki tedirginliği anlamamak mümkün değil. Bir an önce bulunduğu yerde ne işi varsa bitirip oradan ayrılmak ister gibi bir yüz ifadesi var bu kişinin .

Resmi biraz büyüttüğümüzde buranın bir futbol stadyumu olduğunu , resimdeki kişinin ise deplasmana gelmiş bir futbolcu olduğunu anlıyoruz. Evet , etrafını çekingen gözler ile kolaçan eden , yüzündeki tedirgin ifadenin kolay kolay kaybolmayacağı belli olan bu kişi Harry Kewell . Leeds United forması ile Ali Sami Yen stadına ayak bastığı o ilk anda hissettiği tedirginliğin yüzüne apaçık yansıdığı Avustralya'lı.

2i9kxlu.jpg

Bakın Harry şimdi ne diyor ?

"Benim adım Harry Kewell.
Galatasaray'lı Kewell.
Futbol hayatımda çok düştüm,düşürüldüm...Bitti dediler .
Ayağa kalkamaz, oynamayaz dediler.
Galatasaray'da yeniden doğdum,
Arkadaşlığı mutluluğu buldum Galatasaray'da.
Bir şeyi çok iyi öğrendim.
Galatasaraylı olmanın ne büyük bir ayrıcalık olduğunu..."

Yukarıdaki resimde gördüğümüz tedirgin kişinin gün gelip bu sözleri içten bir şekilde söyleyeceğini zamanında birileri anlatsa herhalde kimseyi inandıramazdı. Yukarıdaki resim ve Harry Kewell'in içten cümleleri bize çok çarpıcı bir hayat dersi veriyor . Hayat sürprizler ile doludur ve olmasını hayal bile edemeyeceğimiz yerlerde günü geldiğinde çok ama çok mutlu olabiliriz . Tabi ki Harry Kewell'ında çok iyi öğrendiğini söylediği o istisnayı hiç bir zaman unutmamayı başararak ;

Galatasaraylı olmanın ne büyük bir ayrıcalık olduğunu...

Geri