Hayat Kadınları Yararlımı Zararlımı

Sizce Hayat Kadınları İnsanlığa Yararlımı Yoksa Zararlımı ?

• yararlı

Kullanılan: 58 44.6%
  • zararlı

Kullanılan: 45 34.6%
  • fikrim yok

Kullanılan: 27 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    130
bence hayat kadınlarını ikiye ayırmamız lazım hastalıklı olanlar ve olmayanlar die hastalıklı olnalar tabiki zararlı ama hastalıklı olmayanlar kimseye bi zararı yoq bence :D :D

her mahallede düzünelerce genel ev olana kadar resmi genelevler olur ee bunlar içinde memur gerekli devletin memurları onlar sağlıklı hayat kadınları yararlı
ölçüyü aşmamak kaydıyla

toplum adabına aykırı , zararlı v.b v.b laflar edenler düşünün bir kere bekar azmış erkek ne yapar ya hayat kadını kiralar yada sokaktaki kızlara kadınlara askıntı olur.sokakta senin benim anam bacım geziyor onlara askıntı olcana bu abazan gençler gitsinler genelewe.onun için bence bu kadınlar çok faideli...

:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

atın ölümü arpadan olsun :D

Allah'ın Resulü buyuruyor:

"Mahremi ile zina edeni öldürünüz..."
"Mahremi ile zina eden kişi Cennet'e giremez."

(Ey Resûlüm), Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan beri alsınlar ve ırzlarını zinadan korusunlar. Bu kendileri için daha temizdir. Muhakkak ki Allah, onların bütün yaptıklarından haberdardır. Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, ziynetlerini (süslerinin takılı olduğu boğaz, gerdan, baş, kol, bacak ve kol gibi yerlerini) göstermesinler. Ancak bunlardan görülmesi zaruri olan (yüz, el ve ayaklar) müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar..."
(Nur Suresi : 31)

toplum adabına aykırı , zararlı v.b v.b laflar edenler düşünün bir kere bekar azmış erkek ne yapar ya hayat kadını kiralar yada sokaktaki kızlara kadınlara askıntı olur.sokakta senin benim anam bacım geziyor onlara askıntı olcana bu abazan gençler gitsinler genelewe.onun için bence bu kadınlar çok faideli...

mantıklı gibi ama şöyle bir sorun var erkeğin olduğu gibi kadınında cinsel ihtiyacı var o nedecek o zaman?

fikrim yok şuna bak 44 kişi yaraRlı demiş :D:D:D

anket açılası bir konu değil bence saçma geldi çünkü bana. kimi insanların belli ihtiyaçlarını gidermesi açısından bakılırsa yararlı, eğer kadın hastalık taşıyorsa zararlıdır. neyi sonuçlandırmaya çalışıyoruz ki anket açıyoruz anlamadım.

hem anket saçma diyorsun hem yararlı zararlı ayrımını detayla anlatıyorsun....Yorumsuz...

duruma göre değişir mi AİDS FRENGİ HEPATİT C MİLYONLARCA ÖLÜM hee duruma göre değişir

Geri