Hayat Kadınları Yararlımı Zararlımı

Sizce Hayat Kadınları İnsanlığa Yararlımı Yoksa Zararlımı ?

• yararlı

Kullanılan: 58 44.6%
  • zararlı

Kullanılan: 45 34.6%
  • fikrim yok

Kullanılan: 27 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    130
anket açılası bir konu değil bence saçma geldi çünkü bana. kimi insanların belli ihtiyaçlarını gidermesi açısından bakılırsa yararlı, eğer kadın hastalık taşıyorsa zararlıdır. neyi sonuçlandırmaya çalışıyoruz ki anket açıyoruz anlamadım.

yararlı tabi iikide ne zararı var size yazık işini yaparlar::):):) ekmek parası kazanıyo

böyle bir işin yararı olmaz daha çok toplum ahlakını bozar

cinsellik bir ihtiyaç diyorsan yararlı
bekaret benim için önemli diyorsan zararlı
gelde çık işin içinden

toplum adabına aykırı , zararlı v.b v.b laflar edenler düşünün bir kere bekar azmış erkek ne yapar ya hayat kadını kiralar yada sokaktaki kızlara kadınlara askıntı olur.sokakta senin benim anam bacım geziyor onlara askıntı olcana bu abazan gençler gitsinler genelewe.onun için bence bu kadınlar çok faideli...

Hiçbiri İsteyerek Yapmıyo.. Gerçekten Hepsine Acıyom Kim İster Herqün ßiriyLe Yatmak..

Herneyse Anket'e Gelince ;

Durumu Göre Değişir..​

bence gereksiz bi anket olmuş .. bu anketi açmanın amacı sırf konu olsun diemi yoksa hayat kadınına mı gideceksin ki bize soruyorsun ???

anket kuralları

1-Anket konusu en azindan forum uyelerini ilgilendiren bir konu olmali

2-Anketten cikacak olan sonuc ise yarar olmali

forum üyelerini ne bakımdan ilgilendiriyor anlamadım ?

müslüman bir türksen zararlıdır. tartışma yok. inanan için zararlı inanmayanlar ise yaralı olduğunu sanıyor. islamiyet dininin kitabı kesinlikle yasaklıyor ( kuranı kerim ). incil tavrat ve zebur da ise günah olduğu yazılı yapılmaması gereken ayıplı davranış olarak yer alıyor. kısacası kadın yada erkek hiç kimse kendine ait olmayan birşeyi satamaz. bedenlerimiz bütün dinlerde tanrıya aittir.ve sonunda ona geri dönecektir. ((((((((kızmak yok kural bu tabi sadece teknik olarak))))))))))

arkadaşım bilgi olsun diye söylüyorum yazımlarda ses tonu ayarlaması yapamadığımız için bazen yanlış anlaşılıyor .(bu uyarıyı yapyıktan sonra söyleyeceklerim şudur) hayvanlar kendilerine müsaade edildiği kadar seks yaparlar ve amaç sadece üremektir insan tarafından alıştırılmamış hiçbir hayvan üreme zamanı gelmeden seks yapmaz.insanda ise bu bize bırakılmış ve sadece inandığımız dinlerin kuralları içerisinde kalmak ile sınırlandırılmıştır hak din yada batıl din bütün dinlerde insanın kadın yada erkek kendisini satması yasaktır çünkü bedenlerimiz bu sadece islamiyette değil bütün dinlerde tanrıya aittir ((((((((((( tabi ateist değilsek )))))))))))))

çok Idealist Bakmadan Değerlendirmek Gerekirseeeeee

Aslen Toplumun Rahatı Için Faydalı
Insanların Birşekilde Bazı Ihtiyaçlarını Gidermeleri
Için Kontrol Altında Düzenli Belli Bir Adrese Gitmelerinde
Fayda Var
çünkü O Tür Bir Yer Yada Kişi Bulamayınca Abazalar Sokağa çıkıyor
Iyice Abuksubuk şeyler Yapmaya Başlıyorlar

Hem günah hem de Hastalık kaptırıyorlar

Geri