HeLLSPoRT
нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
bence hayat kadınlarını ikiye ayırmamız lazım hastalıklı olanlar ve olmayanlar die hastalıklı olnalar tabiki zararlı ama hastalıklı olmayanlar kimseye bi zararı yoq bence

toplum adabına aykırı , zararlı v.b v.b laflar edenler düşünün bir kere bekar azmış erkek ne yapar ya hayat kadını kiralar yada sokaktaki kızlara kadınlara askıntı olur.sokakta senin benim anam bacım geziyor onlara askıntı olcana bu abazan gençler gitsinler genelewe.onun için bence bu kadınlar çok faideli...
toplum adabına aykırı , zararlı v.b v.b laflar edenler düşünün bir kere bekar azmış erkek ne yapar ya hayat kadını kiralar yada sokaktaki kızlara kadınlara askıntı olur.sokakta senin benim anam bacım geziyor onlara askıntı olcana bu abazan gençler gitsinler genelewe.onun için bence bu kadınlar çok faideli...
anket açılası bir konu değil bence saçma geldi çünkü bana. kimi insanların belli ihtiyaçlarını gidermesi açısından bakılırsa yararlı, eğer kadın hastalık taşıyorsa zararlıdır. neyi sonuçlandırmaya çalışıyoruz ki anket açıyoruz anlamadım.