hayatımın en acı günü

başın sağolsun Contract Killer...

ßasın sag olsun arkadasım.Allah sabırlar wersin Kolay degil Bilirim :(

başın sağolsun :(

İnna Lillahi ve inna İleyhi Raciun.Başın sağolsun kardeşim.Allah rahmet etsin.Mekanı cennet,Muhammed Mustafaya Komşulardan olsun.İnanırmısın son zamanlarda kendi adıma düşündüğüm ve en çok korktuğum şeylerden biri bu.Babam yok ama evde ayakta tutan tekşey beni anam.Bazı geceler uyumasını bekler uyuduktan sonra yanına gider ve Hadisten aklımda kaldığından anamın ayağının altını öperim.

Ama unutmamak lazım olan birşey var.BİZ BURASI İÇİN YARATILMADIK.Dünyada bir gününü bir saatini rahatlık adına dolu dolu yaşayan kimse varmıdırki?Bu birşey anlatmalı.Kendimizi düşünmeli.Acaba Cennet müjdelense dünyada yaşamak istermiydik.Tüm Mümine Kadınlar diğer Mümin erkeklerin anneleridir.Senin annen benim annem sayılırken acı ortak acıdır.Ama düşünmek lazım.Şimdi onun halini.Ne durumdadır?Rahattır abi yaw.Dünya hayatında olduğundan daha çok rahattır.Rabbim Rabbini inkar etmiş Analardan başka kimseye azab etmez.Üzülme.3 gün hakkın var yas tutmak için ardından annenin üzülmemesi için yaşantına devam etmelisin.Bu zamanlarda edeceğin Dua ve Kılacağın namazların önemi çok büyüktür.ve sürekli şu sözü söyle: "İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun" Bakara suresinden bir ayettir ve anlamı "Allah için yaratıldık ve sonunda yine ona döndürüleceğiz."Hadis-i Şerifte buyrulmuşturki Kimin anne veya babası veya 2si birden vefat ederde bu sözü söylerse,gökten Melekler o kişinin yanına inerler.Ve Allaha Ağlayarak şöyle yalvarırlar:
"Rabbimiz Sen bu kulun Annesini veya babasını aldığın halde o sana teslim olmaktadır.Lütfen ona Rahmet et.Ve onun vefat eden yakınına" Ve ekleni "Meleklerin Duasını reddetmez Allah.O ölümün,çıkarların,zalimliğin sınırsız olduğu bu dünyadan Rabbine teslim oldu inşAllah.Bırakalımda birazda o rahat etsin be kardeşim.Onun için yakınıp dövülmek ondan başka kimseye azap vermez.Ben Rabbimin merhametinden emin olarak yine eminimki o şuanda Arşta cenneti görmüş olan kimselerdendir ve vefat etmiş yakınlarıyla sohbet ederek hasret gidermektedir.(inşAllah)

Ve Yine Peygamberimiz belirtmiştirki Kadınlar ve erkekler yaşlı öldüklerinde,cennete genç halleriyle dönerler.

Üzme kendini,Kendinide anneyide.Sonunda hepimiz dönüp dolaşıp Ona döneceğiz.Gideceğimiz yere hazırlanmalı.Anneye Rabbimden Rahmet,Peygamberden Şefaat dilerim.Sana ve diğer arkadaşlara selam iletirim.

(Bu arada sana PM le 24 saat ulaşabileceğin tel.numaramı ve msn adresimi yolladım.Maddi veya Manevi ne olursa olsun bir ihtiyaç olursa çekinmeden ulaş inşAllah kardeş.Bir eksik bir ihtiyaç olursa Allah rızası için bana ulaş.)

Selamunaleyküm

Allah rahmet eğlesin Başınız sağolsun bunlar belki teselli etmez ama geride kalanların kıymetini bilmek lazım sabırlı ol arkadaşım hepimizin başına gelecek kaçınılmaz son ...

basın saolsun allah annenin mekanını cennet eylesin.Ölümlü dünya hepimizin gideceği yer orası

Canım benim ya kıyamammm :(

Acını anlayabiliyorum, çok çok zor olmalı senin için...Ne yazıkki şimdi ne söylersek söyleyelim acını dindiremez...Güçlü olmaya çalış...Allah mekanını cennet eylesin, huzur içinde yatsın..
Allah sabırlar versin...

kardeşim başın sağolsun Allah yardımcın olsun

başın sağolsun kardeş allah mekanını cennet eylesin

Desteğiniz için sağolun arkadaşlar. Bikaç gündür iyi sayılırım. Yazılarınızı gördüm daha iyi oldum. Herkese teşekkürler.

:( :( :( :( Başın saoLsun , ALLah rahmet eyLesin

basin sag olsun güzel kadesim inanki seni tanimasamda cok üzüldüm.
allah sana sabir annenede rahmet eylesin

Geri