hayatımın en acı günü

başın sağolun,allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...

çok üzüldüm kardeşim acını anlayabiliyorum.

İnşallah mekanı cennet olsun

karde$im derdini kimse anlamaz senin şuan.annelerimizin değeri bilinmeli..allah sabırlar versin...

Kardesim baSın SağoLsun ..
Umarım meKanı Cennet oLur ..
Allah Sabır versin Kardesim =(

Kardeşim başın sağolsun.. =( Mekanı cennet olsun annenin... :(

kardesim başın sagolsun toprağı bol,mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin..umarım mekanı cennet olur..Allah yardımcınız olsun..

allah mekanını cenet etsin.bende babamı tam biray önce kaybetmiş topik açmıştım.sagolsun arkadaşlar beni yanlız bırakmadılar

başın saolsun kardeş allah topragını bol etsin

Başınız sağ olsun kardeşim
Allah sabır versin
Mekanı cennet olsun

Ana gibi yar olmaz diye boşuna demezler annelerimiz bize kızsada bi bildikleri vardır diye her zaman aklımızda bulundurmalıyız aslında büyüklerimizle ilgili ünlü bir filozofun lafını hiç unutmam ''Gençler yaşlıların aptal olduğunu düşünürler ama yaşlılar gençlerin aptal olduğunu bilirler...'' bu yüzden her zaman büyüklerimizin değerini bilmeliyiz... Başın sağolsun kardeşim umarım ALLAH annenin yanında olur. ALLAH(c.c.)rahmet eylesin........

Allahtan sana sabır, anneciğinede rahmet wermesini diliorum,

mekanı cennet olsun ..

GErCeKten üZüLdüm Simdi :S İçim burkuldu...

bAsın sağolsun... :hhuzgun :(

arkadaşım önce başın sağolsun diyorum...ben de annemi seviyorum ama utangaç olduğumdan zor belli ederim.neyse asıl konuya gelelim..

eğer annenin mezarında rahat uyumasını istiyorsan:

1:Haftada bir gün annenin mezarını ziyaret et.
2:Haftada bir gün annenin ruhuna Yasin oku veya okut ;)
3:Annenin ruhu için sadaka ver,fakirlere yardım et,sürekli annen için dua et.....

Başın sağolsun...

Allah rahmet eylesin contract. mekanı cennet olur inşallah. hepimizin eninde sonunda gideceği yer orası. Allah sana ve ailene sabırlar versin.

basın sagolsun kardesım...:(

Geri