Hayalİndekİ Erkek

HAYALİNDEKİ ERKEKİĞİN TENİ NE OLMASINI İSTERSİN

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
hayalimdeki erkek benim gibi iste :):):) .. süphesiz kizlarinda öyledir ..

Ya ben bayanım da, dış görünüşten daha önemlisi var. :D Bir kere inançlı, dürüst, üniversite mezunu(mümkünse hukuk, tıp, arkeoloji, bilgisayar müh. gibi paralı veya ilginç bir bölüm olsun.Genetik müh. de güzel olur :D ), anlayışlı, ataerkil bir anlayışa sahip olmayan, ama birazcık maçoluk olacak, beni çok sevecek, ihanet sözlüğünde bulunmayacak, yemek yemeyi sevecek :D, Boyu mümkünse 1 75'den uzun 190'dan kısa olsun :D, gazete okuyup gündemi takip etsin, sinirli olmasın, her görüşe hoşgörü ve saygıyla baksın, çocukları sevsin... vs :) Bunlar daha önemli.

esmerlik falan önemli değil. Mesela esmer olarak Viggo Mortensen, sarışın olarak brad pitt, kumral olarak da bir tom cruise fena olmaz :D Yakışıklı olsun yeter :D

hiçfarketmez zengin olsun yeter, iyiki kız olmamışım yoksa... :)

Aslında para değil. Lütfen dikkatli okuyalım :D
Paralı bir iş veya karizmatik bir iş olacak :D Mesela arkeolog da olur :D Ama aynı zamanda yakışıklı ve diğer özelliklere de sahip oluncak :D
Şaka bir yana para tabii önemlidir. Ama kişilik gerçekten en dikkat edilmesi gereken şey. Yoksa parası, görünüşü size bir fayda sağlamıyor. Anlaşabildiğiniz biri olmalı, dünya görüşünüz aynı doğrultuda olmalı.

dipnot daha geçen gun avcılarda bir genç bir kızı dövüyordu tekme tokat,biz yardımcı olmasaydık neler olurdu Allah bilir, o genç üniversitede okuyan, puanla istanbul üniversitesine girmiş bir arkadaş, yakışıklı uzun boylu , ama insan değil, onun ıcın oncelıkle bence dıs görünüşten ziyade kişiliğe önem verilmeli, dışarısı abartısız birsürü piskopat ruhlu insanla dolu.

hep kumral isterdim oldu hemde en yakışıklısından

SARIŞIN KUMRAL ESMER ... değil benim için sevginin, karşısındakinin değerini bilen, sadık ,dürüst, güvenilir biridir hayalimdeki erkek..

açıkliim 1.94 boyum var esmerim 3 gen vücut var heralde bi kadının isteyiceğinin fazlası :D kadınalrın hayalindeki erkek hep kısa saçlı uzun boylu fiziğ yerindedir denendi ve iso9001 garantisi aldı :d

Kizlar İÇİn Yaptim Bu Anketİ Ama Kizlarin Fazla Yorumlarini GÖremİyorum Sebep Nedİr Acepppp !!!

bnm hayalımdekı erkekkk once anlayıslı olmalı, bna ıyı dawranmalı, ösel gunlerı unutmaması lasım, bnı sasırtması lasım, yapısık erkeklerden hoslanmam bıras mesafelı olcak, ascık kro olcak, bnı bıras kıskanabılır cunku erkekler tarafından kıskanılmak aslında gusel bı duygu, bana sadık olmalı capkınlıgın bnm ıcın gerı donusu olmayan bı hata kabul edıldıgını bılmelı, romantık ama ascıkta ormantık olmalı, bazı konularda ınadımı kırmayı orenmelı, soraa zekı olmalı, ısı ıyı olmalı.. yanlıs anlamayın paraya duskun dıgılım ama sewgı bı yere kadar maddıyatta onemlı dı mı ama.. yakısıklılık son planda aslında bıras cılgın olmalı bole bnı kopartmalı, elendırmelı, yerı geldımı omzumu yaslayabılecegm, sahılde kafayı daatıcaam dans edıceem ınce ama kalın bırı olmalı ws ws.. XD XD XD

GeÇ Kaldik Galİba Ama Bencede Paradir Herhalde Yoksa YaŞli Amcalar(zengİn YaŞlilar) O GÜzellİklerİ Nasil TaŞiyacaklar Yanlarinda.

Bence dış görünüşünden önce yüreği saf ve temiz ,kalbi ise sevmeye elverişli olacak

1 - yalan söylemeyecek
2 - ihaneti aklından bile geçirmeyecek
3 - Beni sonsuza kadar mutlu edicek
4 - o olmadan yaşayamayacağımı sağlayacak
5 - ellerimi birdaha hiççççççç bırakmayacak
6 - benden ancak ölümün ayıracağı bi erkek olacak

ama nerde böyle erkek ahhhhh ahhhhhhh :saskin

Geri