Hata : 403

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sayın Admin Ve Mod. Arkadaşlarım HH De 3-4 Sayfa Açtıımda Hemen Hata : 403 Diye Bişiy Çıkıyo Ve 1Den Fazla HH Sayfası Açılmıyo Ve En Sonunda Tüm Sayfaları Kitleyip Explorerdan Ve Dolayısıyla Siteden Atıyor Buna Bir Çözüm Bulursanız Sevinirim Birde Ordaki Açıklamada Site Bunu Bir Saldırı Olarak Algıladı Diyo İlginç Geldi Ne Gibi Bir Saldırı Demek İstiyo Onada Anlam Veremedim Lütfen Buna Bir Çözüm Bulmanızı İstiyorum Teşekkür Ederim Şimdiden...

aynı sorun uzun zamandır bendede var :S explorer ı kullanamıyorum firefox a kaldık :D

kardesım bende bole bı sorun olmadıgı ıcın yardım edemıorm ama sen IE den vazgec fırefox kullan hem daha saglıklı hem daha guvenlı olur..

Bana dark ın işi gibi geldi.
Önceden rica ederdi aynı anda 4-5 sayfa açmayın diye. Baktı olcak gibi değil ayar koymuş anlaşılan...

şimdiye kadar böyLe bir sorunLa hiç karşıLaşmadım
ie kuLLanıyorsan firefox denemeni tawsiye ederim...

bas formatı:D
bendede hiç olması..

sende bi sorun olabilir

Bi Sorunda Bende war..

ExpLorer'La qirdiqim zaman Bazen Login oLuyorum.. HoşqeLdiniz Sayfası acıLıor..

Daha Sonra Anasayfaya YönLendirior.. Ama Login YapıLmamıs Gösterior..

Hata: 403 sayfası her ıp ıcın sunucuya bellırledıgım ıstekten fazlası gonderıldıgınde bu ısteklerı fırewall saldırı olarak yorumlayıp sunucuyu yormaması ıcın ısteklerı cevaplandırmıyor.

sıtedekı performanstan memnun kalabılmenız hackhell ın hızlı olabılmesını ve sayfaların cabuk acılabılmesını ıstıyorsanız sıtede sakin sakin dolasmanızı öneririm birden fazla sayfa acmak sızın ıcın kolaylık gıbı gorunebılır ama sunucu ıcın bu agır bır yuk yapıyor takdır edersınızkı tek sız dolasmıyorsunuz forumda anlık 3bın e yakın kullanıcı dolasıyor herkes 4-5 sayfa acsa 3 degıl 13 sunucu basetmez sıteye.

ben demiştim dark ın parmağı var bu işte diye :D

Dark Abi Bunu Bilmiyordum Teşekkür Ederim Açıklamalar İçin Bundan Sonra Daha Dikkatli OLurum Usta Bu Konuda...

real bende seninle aynı sorunu paylaşıyordum yeni iken ama daha sonraları nasıl oldu bilmiyorum artık hata wermiyor..yada çok nadir olarak oluyor..

bende exp kullanıyorum

Dear Aynı Sorun Bendende vardı daha sonra bora abiyle bi şekilde hallettik forum sayfasından login ol istersen öyle dene =)

Geri